Говорим си за Свръхестественото 2

• 31 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Ти ходи ли на екскурзия там, за да провериш как ще се почувстваш?

# 286
  • Чужбина
Момичета, аз щях да хода в Етиопия преди няколко години, но в последните седмици се отказах заради моя немски мъж.

Биха ми всичките ваксини, които в Германия са задължителни за такива, които ходят в Африка. Бях също така инструктирана, какво да правя, за да се предпазя от болести.
Тогава имах шеф, южно-африканец (баща грък, майка холандка), който ми обясняваше, че етиопките били най-красивите жени, които е виждал в живота си (той е гей иначе). Яко ме беше зарибил с тая Етиопия.
Моят тъп мъж, обаче, така ме наплаши (руса, бяла жена не можело да ходи просто така в Етиопия), че накрая реших за друга дестинация.

На мене ми се искаше да осиновим дете оттам...но само с искането си останах, за съжаление.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 09:31 от Eleonora_27

# 287
Аз пък искам да отида до Египет - не че имам спомени, или нещо такова, обаче наистина ме влече ; може би има кармична връзка, знам ли... Особено харесвам стените, изписани с йероглифи - доставя ми удоволствие да ги гледам...

# 288
Бурунди

Nе съм ходилa в Африкa...

п.п.Много детaйлно покa3вaт нещaтa в "Под3емен свят".Тоя филм е кaто нaръ4ник 3a особеностите при рептилските оргaни3ми / вaмпири/ и прои3водните им ,вкл.и 4овешкaтa линия.
Единия герой се кa3вa Луциaн/Лукa/Луцифер и отново бе покa3aн кaто бунтaр..
Ще го и3гледaм пaк..

# 289
  • Чужбина
Аз пък искам да отида до Египет - не че имам спомени, или нещо такова, обаче наистина ме влече ; може би има кармична връзка, знам ли... Особено харесвам стените, изписани с йероглифи - доставя ми удоволствие да ги гледам...

Ей тоя филм:
https://www.imdb.com/title/tt0178130/

навремето го бях гледала най-малко 100 пъти, само заради това особено влечение. Мисля, че много хора се чувстват странно привлечени от Египет.

Но препоръчвам мини сериала "Стар Гейт" , Холивуд най-накрая показаха интригата с Врил и Хитлер..

Stargate Origins - 10 серии,всяка е по 10 мин.
https://www.imdb.com/title/tt7161862/

Старгейтовете са по египетската митология. Подозирам, че Петя ги е гледала.

В Човекът във Високия Замък също има заигравка с портали към други реалности - там Химлер искаше да "пренася" наци-та от едната реалност в другата, но разбра, че това е възможно, само ако в другата реалност няма паралелен вариант на човека от тази реалност, т. е. ако, например, е умрял в другия свят.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 11:07 от Eleonora_27

# 290

Мисля, че много хора се чувстват странно привлечени от Египет.

Особено бaлкaнците..Но,пък кaто се 3aмислиш 3a теориите с прерaждaнето, Долен и Горен Египет в минaлото,Бaстет aко щете ..Нещaтa придобивaт друг смисъл сякaш.. Simple Smile

п.п.Савската царица я свър3вам конкретно с Етиопия,макар да няма сведения 3а връ3ка..Или поне не съм срещала..Но към нея,към Енки,някои от римските фигури,както и Асеновата династията,4увствам някаква..хм..бли3ост,по3нато нещо..много странно..

# 291
Понякога си мисля дали не е свързано с прелетните птици (звучи смешно, знам). Четох, че щъркелите и лястовичките идват точно от там - може да пренасят някаква енергия....

# 292
Понякога си мисля дали не е свързано с прелетните птици (звучи смешно, знам). Четох, че щъркелите и лястовичките идват точно от там - може да пренасят някаква енергия....

Не е..

Но в думите ти има един друг смисъл,касаещ особено п4ели,пепруди и др.насекоми..
Но тряя и34е3вам на работа,подсетете ме да го обсъдим дове4ера.

# 293
Императорската фамилия на Етиопия твърди, че произлиза от цар Соломон и Савската царица, наричана там Македа. Етиопската епична хроника Кебра Нагаст описва историята на Македа и нейните потомци. В нея се разказва, че цар Соломон прелъстил царицата и им се родил син, който станал Менелик I, първият император на Етиопия.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0% … D0%B8%D1%86%D0%B0

Аксум е град в Северна Етиопия.

Днес градът е с население 27 000 души. Той е един от важните религиозни центрове на Етиопия. Според етиопското предание там се съхранява свещеният кивот в църквата „Бет Мариам („Св. Мария) от Цион“.

Не се знае със сигурност какво води до упадъка на Аксум – суша, чума или нашествие на езически племена, които разрушават града
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%BC

п.п.Има спекули,4е 4умат е болест с която боговете,а по-късно и елдърите(наследниците на боговете),са контролирали популацията на "анима-лите",т.е. хората..3а тях ние сме буквално животни,секса с 4овек буквално е бил равносилен на сношение с животно..Масата "4истокървни" са 4укали 4овешките жени,то4но както сега в някои примитивни общности,мъжете 4укат ко3и,овце и про4ее..Но е било върхова погнуса и акт на брутално енергийно 3амърсяване,когато 4истокръвна жена легне с 4овешки мъж.
Следвайки идеята 3а киноварното поле и онова което 3а евреите не е тайна,а именно,4е родът не се предава по мъжка,а именно по женска линия,то ра3бирам защо бе3разборния  секс за мъжките индивиди не носи негативни последствия в 4исто фи3и4ески и енергиен план,но при женските индивиди нещата са ра3ли4ни..

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 21:36 от Какво?

# 294
Започнах да чета статията за Данте Сантори. Италианският език не ми е проблем, както и руският, но не го откривам. Не мига да разбера, кой е превеждал и какво всъщност е преведено, т.к. са смесени и бележки на преводача, с който бих се радвала да поговоря.
Той споменава за особена негативна аура около Сантори, четох и противоречиви мнения, че уж бил починал. Имате ли повече информация за него?

# 295
  • Чужбина

Той споменава за особена негативна аура около Сантори, четох и противоречиви мнения, че уж бил починал. Имате ли повече информация за него?

Доколкото разбрах, е починал. Също така, били изтрили клиповете му в тубата.

# 296
Ми то и Сатаната се опитват да го и3карат "негативен"Simple Smile...Енергията на Сантори е трудно смилаема,то4но както пелена4ето не може да понесе Тюрлю-гювеч,така и някои енергии са непоносими 3а масите.Това не ги прави "негативни"...Просто хората имат навика да 3ареждат с негативен 3аряд,онова което не ра3бират или не по3нават и поради някаква при4ина не им понася..

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 21:50 от Какво?

# 297
Изглежда интересно - трябва и аз да потърся повече информация... Наистина, как се разбира дали е починал - на първо четене, Гугъл ми казва, че това е псевдоним и не се знае кой стои зад него?
Днес ми е малко трудно да смилам информация, понеже съм с температура, може би затова не се ориентирам добре по сайтовете...

# 298
За негативна ауро пише този, който го е превеждал в другия форум. Аз нямам мнение по въпроса, защото тук за първи път чух за този персонаж.
В началото на 2018 година има съобщение, че е "passed away" в неуточнено място в Европа. След това уж е отречено като измама, в смисъл, че се е "покрил". Няма негови клипове, но и не съм търсила внимателно. В тези, които уж има запазени записи с неговия глас, звучи повече като руски акцент. На италиански също не намирам информация.

# 299
  • Чужбина
Пускам видео, което постнах в темата за сериалите - Давид Линч и Моника Белучи:

Превод:

Дейвид Линч споделя, че миналата вечер отново е имал Моника Белучи-сън. В съня му, Моника и Дейвид се срещат на кафе в Париж.

Моника: Ние сме като сънуващия, който започва да живее в сънищата си.

Но кой е сънуващият?

Не знам, дали Иза е ценител на Дейвид.

Гледайки 3-ти сезон на Туин Пийкс, осъзнавам, че има много ценни послания в продукциите му, но голяма част от тях са ми много трудно разбираеми.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 12:22 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт