С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 529
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Весела седмица на всички:)
Хубави майки - хубави снимки lalalala

# 136
   Вие сте най-усмихнатите и чаровни мами от всички снимки,които съм гледала досега във форума.Радвам се,че се е получила една чудесна вечер.
   Преди малко гледах в обедните новини как изтеглиха темата по литература и веднага се сетих за близначките.Мисля,че е готина,сигурна съм,че са се справили.Карил,очакваме хубави резултати,разбрах,че до 3 юли ще са готови.
   Целувки по тумбаците. Хубав ден на всички!

# 137
Вени, честита годишнина! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и едно сладко беборанче през ноември Hug

# 138
  • София
Здравейте и от мен!!! Весело сте си изкарали явно - хубави снимки, хубави новини.

Като че ли със "завръщането" на лятото всички сме живнали.

Карил, стискам и аз палци за твоите момичета!!! Peace

Бимба, вземи обикновен бански, но по-голям размер, или поръчай такъв на майка си, 100е - тия са ненормални. Банските за бременни са голяма глезотия, според мен и не са нужни.

Важното е където и да ходиш с въпросния бански да изкараш добре!

Аз пък днес си купих едно рокле за морето много чаровно -  късичко и широчко, от втората употреба за 4 кинта - аз се гордея с подобни покупки Wink

# 139
много беше готина срещата-мерси момичета за приятното прекарване Hug  bouquet
за кремовете ДЕВА-има го почти навсякъде в по-големите супермаркети-мисля,че майка ти няма да има проблем-цената му е не пове4че от 6 лв-ако не се лъжа-аз ползвам също от маслата на Икаров-и за сега съм доволна-доста са мазнички и остават за дълго време а аз имам суха кожа и много ме устройва-и на тях цената е около 5 лв и са само смес от етерични масла
а за банските за бременни-не мисля че е нужно 4ак да се купува специален-аз си взех цял бански онзи ден от магазин на едро и дребно на Симеон за 22лв-просто е по-прибран-отпред е като тигрова шарка но черно бяла ,но от ханша започва само черно и се получава оптическо прибиране-иам си място за доста голямо коремче
стисках палци на близначките и съм сигурна че са се справили Laughing-темата на мен лично ми харесва-има дет се вика доста мегдан за писане newsm78
хуваб ден на всички  bouquet и по-малко на слънце,че мен лично адски ме заболя глава от жегата ooooh!

# 140
  Айде и аз да се влкюча за кратко:
   Вени, честита годишнина! Много любов и щастие и още дълги години разбирателство с мъжлето!   bouquet
   Ivichе, той твоя мъж да го позлатиш заслужава! Той и моя къпе малкия, ама чак да го подстриже  Shocked! Наистина, как да не му родиш още едно  Mr. Green!
   Karil, тръпнем в очакване на първите след изпитни коментари! Сигурна съм, че ще имат едни от най-високите оценки  Peace!
   Мина, мила, къде ти е коремчето? Направо благородно ти завиждам: и за морето и за малкия корем  Mr. Green! А вие да не сте били в онова готиното заведение в Морската градина? Ние миналата година, в най-горещите часове от деня, когато не ставаше за плаж киснехме там  Crazy! Дебела сянка, хубаво меню, забавления за децата - идилия  Peace!
   Bimba, живот и здраве като пораснат бебоците все си мисля че ще се видим! Или ти ще дойдеш на гости в БГ или пък ние с мъжо като отваме към Испания ще минем да те видим  Laughing! Само незнам в кой град си / май беше казала преди, ама не помня / и дали ще ни е попътно! За банските - аз предната бременност ходих в 6м. на плаж и бях с цял бански! Струва ми се безсмислено да се затварят толкова пари за нещо, което ще се облича само няколко пъти!
   А на всички, които гледат снимките ще каже: много беше весело / то си ни личи /и да знаете следващия път няма да приемам извинителни бележки дори и от свекървите  Joy!!!
   Jenny_b, я кажи мъж ти как се чувстваше след срещата  Twisted Evil? Сигурно си е казал, че повече на женски сбирки няма да присъства  Joy!
   Tedi91, очаквам да ни съобщиш как е минало всичко при вас и дали детенце вече е добре! Стискаме му палци  Praynig!
   Хубав следобед и романтична вечер с половинките!  bouquet

# 141
  • София
Аз пък ще имам самотна вечеееер Cry

Замина половинката командировка. Но пък, ще се възползвам да се насладя на спокойствието, да си взема бозав филм и да си се глезя сама, какво пък, кучето ще ми прави компания!!!

# 142
Аз пък ще имам самотна вечеееер Cry

Замина половинката командировка. Но пък, ще се възползвам да се насладя на спокойствието, да си взема бозав филм и да си се глезя сама, какво пък, кучето ще ми прави компания!!!
  Гледай сега  Thinking! Бива ли така да се излагаш  Naughty! Взимай пример от мен: моя мъж 2 дни го нямаше и аз какво, да не съм карала самотно пред телевизора? Неееее, мила! Два вечера плътно купон  Peace! Звънни на приятелки и марш да се веселиш  Mr. Green! Да не сме вързани за тия мъже, че да не можем да си изкараме хубаво без тях  Twisted Evil!

# 143
  • София
Абе, то у нас е като хан - непрекъснато имаме гости, така че мисля, че може и да се изкефя на спокойствието една вечер. Виж, утре съм на рожден ден, та си пазя силите Wink

# 144
  • София, Дианабад
Ей, здравейте и от мен!
Срещата беше много весела и наистина много усмихнати и готини ноемврийки сте!  Laughing Laughing Laughing Качих и снимките най-накрая.
Вени, честита годишнина и много радости!  Grinning
Iviche, много приятна бърборанка си и мъж ти наистина  - златен!  Grinning
Кaril, наистина чакаме да разкажеш доволни ли са от себе си децата - темата беше може би не лоша, макар че вече си говорих с едно поразочаровано детенце!
А нали знаеш, че твоите дечица са големи късметлийки - има повече места в гимназиите, отколкото дечица! Стискаме палци за благосклонни проверители.  Laughing

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 19:43 от Дари М

# 145
benighted: На себе си може и да е казал, ама на мен каза че не му е било скучно - даже напротив. То в такава компания де да знам - на кой ще му е скучно.. Simple Smile Той се интересува за тези работи, пък и аз не му спестявам пикантерийки, така че всичко е наред:)

# 146
benighted: На себе си може и да е казал, ама на мен каза че не му е било скучно - даже напротив. То в такава компания де да знам - на кой ще му е скучно.. Simple Smile Той се интересува за тези работи, пък и аз не му спестявам пикантерийки, така че всичко е наред:)

Ааа, лошо няма  Peace нека присъства и да е съпричастен. То моят мъж да не се е родил златен / Wink е, той си е добър, де, но все пак.../ - всичко трябва да разбере и да е подготвен, за да е по-състрадателен. Мисля, че колкото са по-съпричастни мъжете ни към хубавото и лошото, толкова повече ни ценят и не смятат, че това да родиш, откърмиш едно дете е шега работа....

# 147
  • София
Ами значи то си било за радост да си без корем!  Grinning
Тогава ще се възползвам максимално от тази "привилегия". newsm68

# 148
   Мамета, децата ми са се справили много добре - количествено и качествено, само дето едната вмъкнала пропуснато изречение, като на скобата за вмъкване писала 1 - ца, а самото изречение добавила с 1-ца и ....изречението, по надолу.Та се обаждах до школата по литература, за да ми обяснят подлежи ли на анулиране...ще се сметне ли за знак за връзкарство...Абе умни като майка си newsm03..
   Мамета вие направо ме просълзявате с това, че продължавате да ме подкрепяте!! newsm51
   ЗА БАНСКИТЕ: аз ако отида на почивка, ще си взема бански от БЛУ ПОЙНТ. Шият ги в Перник, по евтини са и са страшна гъзария. Може да се ползват и след бременността. Тази фирма е мулти-яка, шият за Адидас и др. , и са по-евтини. Шият спортни стоки, бельо- дамско, детско, мъжко. Преди седмица, си взех клин - хлабав горе, но от материя, която не образува "колене" и "дупе" за 11 лв. Не съм търсила с Гугъл сайта, но е страшна продукцията.
    НА ДЖЕНИ мъжа е душичка. Нежничък като самата нея..представете си бебока им сигурно е памученце.. kyllmg
    На всички морски котки: топнете си дупето довечера в морето, а после - рибка с бира!! Купона да не спира!!  grinning039

# 149
  • София
Здравейте мамчета и от мен! Хиляди извинения, че не дойдох, но вчера се върнах много уморена от вилата - едвам се движех /тоя мой кръст на моменти ме вбесява - нито да легнеш като хората, а камо ли да седнеш/. Надявам се другият път да съм във форма, защото когато не съм уморена  обичам да ходя на срещи, където се бърбори много blahblah Абе въобще си ви завидях ... Rage
А най-много се изкефих, като видях снимките, че почти всички сте с коремчета като моето - не знам защо бях решила, че е голям  Joy /една приятелка, ама тя е кожа и кости, ми повтори няколко пъти, че тя е имала такъв корем едва в 6-тия месец! Ама тя малко си пада злобарка bash, ама успя да хвърли зърненцето на съмнението де!/.
Айде, другия път на открито на бирарийка -хем да е по-свело, хем и нещо за душата Joy /например срещу Ялта в градинката има готина бирарийка.../
Хайде цунки по коремчетата!
П.П. Карил, много се радвам за дечица! Ама то и не подлежи на съмнение - всички положителни черти са наследство от мама ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт