Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 22

• 63 658
  • 671
  •   1
Отговори
# 150
Честита Коледа! Пожелавам на вас и семействата ви много здраве и щастие!

# 151
Честита Коледа, дами! Бъдете здрави, щастливи и благословени! Весели празници изпълнени с много любов и семеен уют ⛄❄⛄❄💙💚💛💜

# 152
  • София
Честита Коледа! С пожелания за здраве, много усмивки и щастливи моменти!

Да ви похваля синковеца. Снощи редя на масата разни чинии. В една имаше няколко късчета месо от обяд. Прехвърлих ги в друга, в която имаше още месо. Сложих чинията в миялната. Дребният ме гледа, гледа и взе чинията с мезетата. Изсипа всички мезета на масата и сложи и той чинията в миялната. След което затвори миялната и отиде да играе. JoyJoyJoy Та така. Имахме си мезета на маса, буквално. Щото чинията си беше за миене Joy

Снощи се събуди около 3 и до 5 не може да заспи. Но това представлява непрексънато разхождане между неговото и нашето легло. По едно време и на двамата с ММ ни писна. Сложихме го в неговото легло, накарахме му се, че не спи. Той пък сбърчи устни и аха да ревне, ама взе че заспа. Joy

Сутринта Дядо Коледа беше оставил подаръците под елхата. И падна едно разопаковане. Няма такава радост. Grinning Цял ден игра. Сега спи душичката.

# 153
Весела Коледа на всички да сте живи и здрави и много щастливи и обичани всички и вашите семейства. Помнете че не предметите са важни а да сте с любимите си хора.

# 154
Честита Коледа, много здраве, щастие е любов да има във вашите семейства.

Фифи добре дошла на родна земя. Аз съм от Бургас и тук освен вятър, мъгли и студ друго рядко се вижда през зимата, да не говорим за снега който е през няколко години. И ние го имахме този проблем с ботите. Не ни даде да му пробваме почти никакви и се наложи да купим доста на бързо, че то голям рев беше в магазина. След ден два уговорки започна и да ги носи. Същото беше и със зимното яке.

Баткото продължава да отказва да яде. Направо ми е странно. Моят шишко, дето ядеше всичко винаги, сега не иска. Издължи се и определено изглежда отслабнал. Иначе не е смъкнал на кг, но вече не е пухкав. Яде изключително малко и не мога да хвана какво. Няколко дни беше на месо/кюфтета с лютеница и пържени картофи. После и това отказа. Засега само бонбони не отказва Joy

И ние сме така от два месеца. Яде само бебешки пюрета и то определени видове (а си изяждаше всичко от кухнята). От нашата храна не кусва въобще, а кухнята я отказа изведнъж. Чудя се какво да го правя вече, плодове и зеленчуци  също не иска да яде, само боклуци - царевични пръчки, бисквити, сладки, солети и купешки сокове. Чуда се дали това не е от излизащите кътници, но пък много време ми се вижда вече
За сега удържаме фронта и сме здрави, но и малкия почти не се събира с други деца в момента.

Весело посрещане на Новата Година момичета!

# 155
Честита Коледа и всичко най хубаво на всички❤️
Най накрая и ние да се разпишем... Малчо ходи на ясла, за ужас на леките, нямало по щур от него, с нетърпение ме чакат да го взема... Аз ходя на работа и с двете деца ми идва много нанагорно  но няма как...
Весели празници и много здраве през новата година ❤️❤️❤️

# 156
Здравейте и от мен. Честита Коледа!
Много съм изморена, чаках тази почивка от много време, не излизам от вкъщи и още не мога да си почина.

# 157
Posh наслаждавай се на почивката....и аз съм дълга почивка и си почивам на макс спя до 9 и какво ли не... Весело посрещане на новата година момичета ....мойта само си носи с нея новите играчи чак спи с тях и я чакам да заспи и ги пребирам Simple Smile

# 158
  • София
Ох, влизам да си помрънкам, като за последно тази година Rolling Eyes

В отвратителна серия сме. Баткото няколко дни преди Коледа направи ужасен ларингит, с 39 температура, в най-напрегнатия ми момент. Успяхме да го овладеем в нас, но ни гласяха за детското отделение. След това ММ се разболя, но мина бързо при него - за 2-3 дни. Мен ме тръшна ужасно обаче. 4 дни с хрема, носът ми се разрани ужасно, аз едва си стоях на краката... И не се размина на бебето. Уви, от днес и той е с ларингит. Ходихме до спешното, засега ще се лекуваме в нас. Отново пълна програма. Баси, дори на котаракът му протече очето, че и той е на капки. И.. искам здраве за новата година, само здраве! Другото ще се нареди.

# 159
Мисис, прегръдки. Бързо да оздравявате и нека новата година донесе на всички ни много здраве!

# 160
Лошо с тези болести. Бързо да минават! Гуш! 🤗
Ние сме добре за момента. Ще празнуваме довечера вкъщи с приятели. Така ми е най-добре и спокойно.
И да ви кажа какъв смях е с малката в супера. Продавачката маркира покупките,а нашата реди-тушки,тофки,колад,лук,сиене,бони. А вчера ми носи ябълка и вика Епъл. 😳😃 Явно от едни клипчета,дето гледа на телефона е запаметила разни неща,защото аз не съм я учила. После 10 пъти я питам какво е това-епъл. 🥰 Много сладко бърбори,а като почне да обяснява разпалено се спуквам от смях. Меца дойде вземе бибчи и каййй,няма бибчии. А кучетата като лаят им се кара-мъквай Дейзи,спи се,пляскам дупчо,пет-пет. 😂😂🙈  Като й дам нещо ми казва Тенкю. 😃
Няма отърване от тая биберона,търси си я и това е. За това на Мецата ще я даваме. 😃
Хайде стига толкоз за тая година. Желая ви хубав празник довечера и прекрасна година,изпълнена с щастливи мигове,любов и късмет. Много целувки на малки и големи съкровища! 💋🥰❤🎄🍾🥂

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 12:52 от Anyyyone

# 161
За много години момичета! Много здраве, късмет и щастие  на всички ❤️❤️❤️
Октомвриеца издържа геройски до 12,че и на хорото се радва по тв😁😁😁

# 162
За много години!
Ние изкарахме до 3,а малката в 2:30 заспа със зор. 🙄 От къде я вади тая енергия,в 11 стана,а аз едва гледах. Сега пак лягаме. 😃

# 163
За много години! Пожелавам ви да сте здрави и много щастливи!

# 164
  • София
За много години! Здравето било за хора без амбиции, затова пожелавам безсмъртие Joy

Героят вилня до 22:30 и после заспа. Не мръдна цяла нощ, както легна, така и стана. Лошото е, че стана късно и днес сънят ще е пак чаааак вечерта. Пък незнам за него, но аз вечер съм много уморена след толкова лудуване.

Общи условия

Активация на акаунт