Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 22

• 63 659
  • 671
  •   1
Отговори
# 165
ЧНГ! Здраве, късмет и семейно щастие, дами!!!
Ние карахме до 4:30, но по неволя. Патето пак вдигна температура кън 2, а в 1 повърна. Едва заспа в 3:30, когато бебето се събуди за ядене и мрънкане, та след това едва заспа. Бял шум, биба, цица .... Еле кротна се за малко по някое време. На автопилот съм.
Мисис, нека съм без амбиции, пожелавам здраве, другото криво-ляво ще се нареди!
Нека силата бъде с вас!!!!

# 166
Честита Нова 2019 Година момичета!
С пожелания за много здраве, късмет и любов.

Тъкмо ви се похвалих, че сме здрави и ние вече сме в кюпа с болните. Както и миналата година точно на 31 малкия се разболя. С кашлица и сорполи е, досега така не е кашлял. Мен също нещо ме дразни гърлото, таткото и той е болен. Иначе малкия стоически издържа до 3 часа, но си имахме кака за компания.

# 167
ЧНГ на всички! Здраве, здраве и още по-здрави нерви!

При нас лудницата с тръшкането е страшна, но не ми се говори.
Промени си и схемата на сън и у дома, и в ялсата. Заспива към 15?!, час, час и нещо, после кукуряк до 22:30! Захар и шоколад не се дават и не мога да разбера откъде тази енергия. Имам усещането, че отглеждам зайче Дюрасел!

# 168
ЧНГ!
Помбер, не си сама. Моята е също в някакъв ужасен период.
Тръшка се за всякако нещо.
А от Нова година и почна да върти едни щуротии със спането. Ляга си и по някое време се събужда и почва да реве, да иска да идва да спи при нас.
Нямам търпение да се оправи времето, да тича навън, да се изморява и надявам се, да е по-спокойно, след като си изтощи батериите.

# 169
ЧНГ на всички! Здраве, здраве и още по-здрави нерви!

При нас лудницата с тръшкането е страшна, но не ми се говори.
Промени си и схемата на сън и у дома, и в ялсата. Заспива към 15?!, час, час и нещо, после кукуряк до 22:30! Захар и шоколад не се дават и не мога да разбера откъде тази енергия. Имам усещането, че отглеждам зайче Дюрасел!
Мхм, и моят започна да заспива късно. Ако не го събудя обаче, може да отпере до седем. Това не се случва и съответно първо имам киселяк на заспиване и после киселяк на събуждане. Просто страОтно Mr. Green

# 170
  • София
За много години на всички Kissing Face

Моята е на гости на баба си и дядо си от нова година (преди това изкара почти цял месец на ясла) и ще си я прибера като ми мине сесията, че сега имам тооолкова за четене, чак ми се реве. У нас е странно тихо и спокойно, едно нереално ми е.  Иначе от ден на ден ставаше все по-опасна и отракана. Кажех ли ѝ "обичам те", отговаряше ми единствено с "Не искам обича ме. Не искам." Rolling Eyes

Болните да оздравяват, че идат още по-големи студове! Sweat

# 171
За много години, дами!!!!
Направо ме съживихте, че не е само Патето. Огън е, всичко прави на обратно, прави бели, тръшка се и пищи за всичко. От два месеца вирус след вирус, полудяла е у дома вече, заспива късно и тя 15-16ч и то на дивана в хола, вечер сама не иска да си ляга, истерии, писъци.
Леле .... Леле, бебето и то гледа от нея, та само негодува, мрънка и за всичко пищи и реве ... Леле леле
Огън са!
Обаче в добро настроение ли са, направо ми зареждат батериите. Смях, задружно се закачат и играят, направо са ангелчета. Ама какво да ги правим, още са си бебета.
Патето спи с баща си в детската, а Мече е в кошарата (много рядко явление, като чудовището от Лох Нес), а аз припадам на спалнята.
Лека нощ, дами и до скоро.
Имаше ли среща? Изпратете някое селфи, да ви видим 😅

# 172
За много години момичета!
Бъдете здрави!

Ние не успяхме да отидем до топлите страни за Нова година, защото след дълбоко премисляне и търсене на подходящ полет, решихме, че не искаме да си го причиняваме с малкия звяр на този етап. Спретнахме си една по-близка разходка и само тричасов нощен полет. За мое голямо учудване мина много добре... все едно бяхме на пътуване с голям човек. Единствено проблеми имахме в моментите, когато му се приспи, а ние сме още в движение... е... тогава наставаше шоу.😃

Вкъщи също изкарваме ту някакви вируси, ту бактерии. Сега пак се мъчи някакъв сопол да ми точи... Та да видим.

Хайде минаха Коледа и Нова година, сняг видяхме - може да идва вече лятото.🤪

# 173
А снимки?! Grinning

# 174
Някой да е купувал лекарство от чужбина с рецепта от БГ? С обикновена рецепта става ли или трябва някаква по-специална? За държави от ЕС става въпрос.

# 175
  • София
Кое е лекарството? Има значение дали е ОТС, с бяла рецепта или е от тия с жълта/зелена. Държавата също има значение. В Гърция нещата се случват по-лесно, отколкото в Англия или Германия, да речем.

# 176
Благодаря много, Innerlane! Simple Smile Става въпрос за епинефрин в писалка за инжектиране.

# 177
Адинко, аз съм купувала лекарство със зелена рецепта в България, но от Сърбия без никаква рецепта.... не съм запозната с това, което ти търсиш, но го давам като информация. Все пак и Сърбия си е близо.

Кристи, снимки този път почти нямам. Имам няколко клипчета на новогодишната заря! 😍

# 178
Срамота Crossing Arms Марш веднага обратно и без снимки да не си се върнала!

# 179
Добро утро, момичета Simple Smile Ако мислите, че съм ви забравила, ей ма на, ми не съм Simple Smile За много години Simple Smile Здрави, силни, смели и благословени Simple Smile Как сте, имаме ли майчици вече тук Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт