Звездни компромати - 386

• 77 037
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
На мен ми харесва Радева на снимката с Макронови. Само палтото трябваше да е малко по-дълго, но малко.

# 272
Гери Дончева в Дубай.
По бански в пустинята
https://www.instagram.com/p/BqC5VshBI-S/?utm_source=ig_share_she … shid=ofbrzu9yvy0d

# 273
Деската защо все изглежда в лицето като мръсна?
Явно тенът и е доста тъмен, но стои като мръсно лице.
Толкова ли няма един гримьор да и сложи подходящ ФДТ и някакъв по-приемлив грим!

# 274
# 275
  • София
Ехе, Путин по висок и от двамата Радеви Simple Smile
с фотошопа на Андреа Лозанова всичко е възможно;)

# 276
  • Countryside
Десито този път е ок  и с роклята и с панталона. Малко къдрите на роклята в долната част не ме кефят, но като цяло е ок откъм фасон. Явно можело.
А Герито Дончева косми ли има под мишниците? Този бански с висока талия е ужасен и дори на пръсти пак изглежда с късички и дебелички бутчета. Да взима пример от Андреа и да почва курсовете по фотошоп Mr. Green Есмер е избелила зъбаците като кастанетите на Благо. Явно е ходила при същия зъбар.

# 277
Много ми хареса Радева и със синята рокля и с другия аутфит.
Жабка и Блажко на едно място са си слагали прожекторите.
Гера е пълен отврат....

# 278
Гера е пълен отврат....
Глупости! Жива и здрава да е и все така да ми повдига самочувствието Smile

# 279
И според мен Деса е за панталони и сака. Ако ще е късо, да  е пола. В рокля никога не ми е харесала, а и с това коремче хич не уцелва модела.

# 280
Деса има хужави крака, отиват ѝ панталони.

На Есмер гледах в профила ѝ снимка на нея и детето, заедно с родителите ѝ - и тримата бяха с такива светещи в тъмното избелени зъби. Може и детето да е било с такива, но лицето му не се виждаше. Ако са ходили дружно, заедно със зетя, при един и същи зъболекар, сигурно големи отстъпки им е правил.

# 281
Обаче кви убийтвени танци има на страницата на Жабка.... Шапка и свалям и вече ще гледам с други очи на нея.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 21:21 от alvelina

# 282
  • Варна
А Герито Дончева косми ли има под мишниците?
И аз виждам косми.

# 283
  • София

Рядко противна ми е тази жена.

# 284
  • София
Ох, аз не мога да я видя ГеритУ и сега няма да спя.

И за да не е спам, понеже не съм гледала ВИП брадър, това за Мари, която наричала Стефан “татко” вярно ли е?  
Ако е така и наистина се е хвърляла на врата му и е избутала собствената му дъщеря, за да се показва по телевизията, започвам сериозно да се замислям над психичното здраве на Гала и дъщеря й.

Общи условия

Активация на акаунт