Как си представяте......и на колко години е.....

• 45 528
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 885
Кипра, ходеща в дупка като Строежа... Нещо не ми се връзва. Мисля, че до Ша се доближава леко опитът ти за визуализация, Басила, но до мен, не.
Акаша, ще ти проследя повече постове и ще дам представа, базирала съм се на 1-2 страници от тази тема, което не може да даде образ. Hands V

Да продължа, докато съм се отдала на форумен разгул...

Blаck Cat – винаги си я представям много секси, с плътни устни, големи очи и котешка невъзмутимост. Спокойна, има в нея нещо фино и прецизно. Своенравна и тиха като котка, отдава вниманието си само на този, когото одобри, понякога ѝ се флиртува. Суетна, грижи се изключително много за коса, кожа, тяло, домошарка, чудесен приятел. Обича фините удоволствия. Човек на когото може да се разчита. Между 28 и 33, с черна дълга коса на едри направени букли, с матови червила (това го знам от темата с червилата:)), облича се секси и дори предизвикателно, лъха еротика от нея.

The Catcher in the Rye – винаги ме впечатлява с директност, начетеност, много се доближава до моите възгледи за света. Има дързост и любимата ми скептичност – подлага почти всичко на съмнение. Способност за собствен анализ и лично мнение. На моменти ми звучи като феминистка или разочарована от мъжете. Има собствен изчистен стил, не обича кич и претруфеност, не харесва поезия. Представям си я с дънки и вталено сако, ниски елегантни обувки тип "пантофки" с добре гримирани очи, но без червило, гланц, с тъмнокафява или черна коса, леко сериозна и респектираща в реала, около 35.

# 886
  • France
Е що бе, кво ни е на стрелците? Малко скачаме, преди да кажем Хоп, ама....
И аз така. Първо скачам, после гледам къде съм се озовала. Обикновено на глог. Joy
Моралке, нямаш ли вдъхновение за мен?

# 887
Даун изобщо не си я представям с изтънчени маниери и афинитет към изкуството. Аз я усещам като спортна натура, която би изкачила висок връх, катери се по скали, гребе кану по бурна река и не се притеснява да се одраска или изцапа. Със стегнато тяло и дрехи от специализиран магазин за спортно оборудване и outdoor recreation.

Ако се окаже, че в действителност отговаря по-скоро на описанието, което дадох за Чек много бих се изненадала.

Отилия, в интерес на истината, бих искала да съм като описанието ти. Преди години бях близко до него, но сега съм лелче на токчета и с перфектен маникюр (когато не копам в градината) Simple Smile. Обичам опера и съм ценител на изкуството, нищо, че мога да лющя бира в парка Simple Smile.

# 888
И аз така. Първо скачам, после гледам къде съм се озовала. Обикновено на глог. Joy
Моралке, нямаш ли вдъхновение за мен?

Теб не те познавам както останалите. Ще трябва да зачета малко в публикациите ти и да си изградя накакъв образ. Дано нямаш там издайнически факти. Сега ще те погледна Smile

# 889
Описанието на Чек от Моралка много ми легна. Но някакси не е за Чек.

Това мъжете тук са два типа. Поне 99% са като новите никове и 1% си струва да се зачетеш и са като добра книга.

# 890
Когато беше Отилия, беше кисело лелче с червеникава коса, изгоряла от къдрене. Когато стана аМоралка   свали поне 10-тина годинки, стана мургава , дребна , с вафли в косата, прическа - телевизор и силен грим.

# 891
  • France
The Catcher in the Rye си я представям по-млада. Около 25 години. Има все още тази рязкост на младоста, тази сигурност, че нещата биват бели или черни. Зад фасадата на сигурна в себе си млада жена, се крие някакво разочарование. Към любим или към баща. Имала е силата да го превъзмогне и това и дава съвсем заслужена гордост.
Слабо миньонче, със слабост към цветовете на Шанел (бежово, черно и бяло), обичащо слим дънките и да подчертава изразителните си очи с черен молив. Обича да носи удобни обувки, защото е от хората, които вървят бързо. Носи косата си до раменете и има бретон. Следва нещо с философско-психологична тематика.

# 892
Сбъдваща, аз винаги съм склонна да давам the benefits of the doubt.

Забавна е в тази тема Отилия, а иначе, аватара и като "Идва пролет" най и прилягаше на постовете, но сега наистина ме кефи. Може пък да не сме я разбирали.

# 893
Когато беше Отилия, беше кисело лелче с червеникава коса, изгоряла от къдрене. Когато стана аМоралка   свали поне 10-тина годинки, стана мургава , дребна , с вафли в косата, прическа - телевизор и силен грим.

Сдухваща, пропусна да напишеш, че съм ниска набита ромка, с къси крака и много дебело дупе, което съм обула във впит черен клин, който ми изписва ръбовете на гащите. Имам огромни виснали гърди, нося впита блуза с пайетено голямо сърце на гърдите, а върху блузата сива изкуствено косместа жилетка без ръкави. Дебел плетен златен ланец с як медальон на Богородица, и после вече следва силният грим и вафлено-телевизорната прическа. Винаги дъвча дъвка мляскайки, правя големи балони, които се пукат върху алено червените ми устни с lipgloss. Hands Thumbsup

Както виждаш, мога да проявя и самоирония. Вземи пример от мен!

# 894
  • София
Когато беше Отилия, беше кисело лелче с червеникава коса, изгоряла от къдрене. Когато стана аМоралка   свали поне 10-тина годинки, стана мургава , дребна , с вафли в косата, прическа - телевизор и силен грим.
Като Отилия две трети от форума не можеше да я понася. Касита даже се съмняваше, че съществува  Laughing

Уф, абсурт, дали пък не можеш да излезеш от ролята на ченге?

# 895

Сдухваща, пропусна да напишеш, че съм ниска набита ромка, с къси крака и много дебело дупе, което съм обула във впит черен клин, който ми изписва ръбовете на гащите. Имам огромни виснали гърди, нося впта блуза с пайетено голямо сърце на гърдите, а върху блузата сива изкуствено косместа жилетка без ръкави. Дебел плетен златен ланец с як медальон на Богородица, и после вече следва силния грим и вафлено-телевизорната прическа. Винаги дъвча дъвка мляскайки, правя големи балони, които се пукат върху алено червените ми устни с lipgloss. Hands Thumbsup

Както виждаш, мога да проявя и самоирония. Вземи пример от мен!

Чехли Адидас с чорапи на сърчица? Joy

Не мога да си представя ромка, без чехли и чорапи! Допълни си поста, какво има на краката, няма да мога да заспя!

# 896
Чехли Адидас с чорапи на сърчица? Joy

Не мога да си представя ромка, без чехли и чорапи! Допълни си поста, какво има на краката, няма да мога да заспя!

Това са ми официалните чехли. Нося ги с черни тънки чорапи и само когато искам да съм "натокана". Иначе си имам за ежедневието по-обикновени, не са ми маркови, но са с розово-червени пухчета! Отиват ми на косматия елек и на прическата "вафлен телевизор". Всичко това внася много разкош във визията ми. Wear Lipstick

# 897
А и двете в тайм брейк. Не разваляйте готината тема с лични дразги, които всички имаме. Това е пожелателно от едно ССЛ по Онзи Simple Smile.

# 898
  • Варна
Ох, Базила, как ме усмихна. Почти всичко си познала. За това, което бях преди. Сега, като минах 40, леко излизам от образа. Ако не забравя ще ти пусна някоя снимка на лични.

# 899
  • France
Как така си минала 40?! Не разрешавам! Максимум 35 ти давам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт