Да продължа, докато съм се отдала на форумен разгул...
Blаck Cat – винаги си я представям много секси, с плътни устни, големи очи и котешка невъзмутимост. Спокойна, има в нея нещо фино и прецизно. Своенравна и тиха като котка, отдава вниманието си само на този, когото одобри, понякога ѝ се флиртува. Суетна, грижи се изключително много за коса, кожа, тяло, домошарка, чудесен приятел. Обича фините удоволствия. Човек на когото може да се разчита. Между 28 и 33, с черна дълга коса на едри направени букли, с матови червила (това го знам от темата с червилата:)), облича се секси и дори предизвикателно, лъха еротика от нея.
The Catcher in the Rye – винаги ме впечатлява с директност, начетеност, много се доближава до моите възгледи за света. Има дързост и любимата ми скептичност – подлага почти всичко на съмнение. Способност за собствен анализ и лично мнение. На моменти ми звучи като феминистка или разочарована от мъжете. Има собствен изчистен стил, не обича кич и претруфеност, не харесва поезия. Представям си я с дънки и вталено сако, ниски елегантни обувки тип "пантофки" с добре гримирани очи, но без червило, гланц, с тъмнокафява или черна коса, леко сериозна и респектираща в реала, около 35.