С малко МАЙско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 33 228
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Мами от София към кой сте се насочили за ФМ? Аз след 3 седмици трябва да направя

# 571
д-р Петя Чавеева в Щерев

Мами от София към кой сте се насочили за ФМ? Аз след 3 седмици трябва да направя

# 572
  • Лондон
Да ви се оплача,пак бях на зъболекар и ми извадиха единия мъдрец  Mask Мн гадно
А иначе за дрехите за бременни-аз все още нямам корем,никой не би предположил,че съм бременна,и мин бременност бях така и носех реално клинчета за бременни от HM  около 3 месеца.Сега пак си накупих дрешки от там и съм доволна.Поне тук HM имат не лоши неща и спрямо стандарта не са скъпи.

# 573

Мариета Искилиева - Щерев 🌸

# 574
И аз предната я карах с обикновени клинове. Имах само 2 за бременни, единият подарък. Сега пак си ги извадих същите клинчета. Обаче.... явно телесата не са същите FlushedFlushed и не са ми удобни както преди 4 години. Уж и двата пъти забременях 55 кг... Не знам как стана така, че не ми става точно ватирания ми клин, който е перфектен за момента. Ще трябва и аз да купувам.

# 575
  • София
Д-р Панайотова в болница Надежда.

# 576
Аз мислех при Михова в Надежда или Димитров във Фемина - и на двамата графикът за януари не е готов и не мога още да запиша (аз чак за тогава съм). И си чакам тия дни да запиша поне в Надежда, а за Димитров по телефона ми казаха чак след средата на Декември да звъня, че късно си давал графика... дано се доредя.

Иначе съм на междинния скрининг при Панайотова в Надежда (за нея имаше часове и четох добри отзиви) - ще пиша като мина. Първия БХС с ФМ правих при Чавеева в Щерев, която каза, че всичко е супер, а на листа риска от прееклампсия ми беше доста притеснителен... Няколко дни по-късно съм с установен влошен кръвоток и на терапия. Голямо доверие й гласувах, а не го оправда... не казвам, че не е добър специалист, но в моя случай според мен имаше какво още да се гледа и преценява.

# 577
  • София
Дъ Доорс, в Надежда също не им е готов графика за януари. Вчера ми го казаха.
За ЖК графикът е готов от 5до 10-ти. Не знам дали и за др лекари е така.
Аз лично 2 пъти ходя при д-р Панайотова и мн я харесвам. И третата ФМ при нея записах. А и ако разровиш форумите лошо за нея няма да прочетеш.

# 578
На фетална морфология ходя при д-р Чачева. Да ъпдейтна информацията за Надежда. Днес ходих и питах дали е готов графикът за януари и от рецепцията ми казаха, че освен на д-р Георгиев, на другите не им е. Чакат всеки момент.
От д-р Чачева съм много доволна.

geryito, ако не си запазила някъде час, най-добре го направи сега, защото при повечето лекари часовете са заети седмици напред. Аз имах късмет и успях да хвана един отказан час за 21.11 (иначе ми бяха казали, че до 18.12 няма никакви свободни часове нито при д-р Чачева, нито при д-р Михова) и още тогава като отидох, си записах час за 20.12. като беше единствен свободен около периода, в който исках.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 16:52 от shakri

# 579
за ФМ съм пак при Чавеева, макар че на БХС по време на прегледа тя “Доволна съм, всичко ми хоресва”, и накрая сестрата ми носи епикриза с кофти риск от прееклампсия и ретардация, които останаха без коментар от нейна страна. Но както казах с моя синдром на бялата престилка( потвърден от лекар)ми измериха нечувано за мен кръвно (150-160/100-110), което също е съществен фактор за тези показатели. В крайна сметка кардиолога в болницата ми определи профила като пациент и успя да ми измери кръвното както го меря вкъщи(110/80-85). Ще потърся коментара на Чавеева, че всеки ден чета за тази прееклампсия и само се дебна за признаци. Страшен филм. Дори днес четох за недоносените бебчета. Това много ме тревожи.

# 580
Запазих си в Марков'с за 20.12.2018, последният час до края на годината. Според моя док, който ме следи при Марков и във Фемина е най-висок клас апаратурата, иначе каза, че всички са добри специалисти.

На фетална морфология ходя при д-р Чачева. Да ъпдейтна информацията за Надежда. Днес ходих и питах дали е готов графикът за януари и от рецепцията ми казаха, че освен на д-р Георгиев, на другите не им е. Чакат всеки момент.
От д-р Чачева съм много доволна.

geryito, ако не си запазила някъде час, най-добре го направи сега, защото при повечето лекари часовете са заети седмици напред. Аз имах късмет и успях да хвана един отказан час за 21.11 (иначе ми бяха казали, че до 18.12 няма никакви свободни часове нито при д-р Чачева, нито при д-р Михова) и още тогава като отидох, си записах час за 20.12. като беше единствен свободен около периода, в който исках.

# 581
Здравейте мамита. Казвам се Петя на 27 год. с първа бременност. Терминът ми е на 16.05. 2019 г ♥️
На първата ФМ не ходих и сега на 2-рата си записах час във Фемина при д-р Цолова. Има ли някой който е ходил или ще ходим там?

# 582
Аз на първия ми преглед като бебенце беше още изглеждащо като картоф😁и ми обясняваше АГто за фм на първо място ми препоръча Марков от Марковс и Атанасова пак оттам... нататък още няколко специалисти, сред които Чавеева. Сегашната ми АГ, при която мисля и да е финала е от Щерев и тя пък е на мнение, че Искилиева дава по-добро и точно мнение, затова и ме записва при нея.
Засега наистина резултатите са ми били перфектни и е нямало какво друго да ми каже, освен че всичко е точно🌸😁 Ноо се надявам наистина да е достатъчно добър специалист и дано всички, при които сте се записали да са адекватни в коментара за състоянието и разбира се всичко да ни е наред!♥

# 583
Здравейте мамита. Казвам се Петя на 27 год. с първа бременност. Терминът ми е на 16.05. 2019 г ♥️
На първата ФМ не ходих и сега на 2-рата си записах час във Фемина при д-р Цолова. Има ли някой който е ходил или ще ходим там?
Здравей, аз ходих при др. Цолова на ранен скрининг и останах много доволна. Беше много подробна, внимателна, спокойна. За ФМ в 20гс вероятно пак ще ходя при нея - началото на Януари.

# 584
Друго се сетих да ви попитам..
Понеже сега се захванахме да ремонтираме спалнята, а пък на мен вече ми се възвръща енергията, дали миризмите от латекса и мазилките, и прахта ще са вредни за мен ако чистя например или помагам с каквото мога? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт