Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 680
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Чери, а декорацията снежинка с обикновен лак ли се прави или е с гел-лак? Благодаря.

С гел лак. Предполагам, че ще стане и с обикновен, но трябва да изсъхне много добре, защото точките са плътни и ще се набръчкат в лампата. Доста пъти съм прецаквала нокти, заради нетърпението да изчакам.

# 421
Имам дилема, за коледното парги на фирмата ще бъда със синя рокля, какъв лак да сложа, син или червен 😂

# 422
Мм.. червен, тъкмо ако е покрай Коледа ще си изкараш коледните празници с празничен маникюр 😋. Но зависи от роклята и от лака..

# 423
Имам дилема, за коледното парги на фирмата ще бъда със синя рокля, какъв лак да сложа, син или червен 😂
Ако си със син лак,синьото ще стане тоо мъч.. По-добре червен, за да предадеш някакъв акцент, а и така ще се откроява от роклята.. Иначе няма да изпъкне маникюра.. Това е моето мнение..

# 424
  • Paris, France
Аз бих сложила син лак в подобен на роклята оттенък. Синьото също може да се направи коледно и празнично. На cherrycherry маникюрът е точно коледен и много по-приятно Чен от някое убито бордо или коралово червено
 Куки_куки беше показала подобен, но снежинката беше от печат. А и тази година турско синьо е един от модните за маникюр цветове. Gelish Wiggle fingers Wiggle toes,1600 ми е любим син брокат.

За мене няма по-еластипни от рокля, съчетана с чанта и обувки в един цвят и лак и грим, който да се върза с тях.

амини, ако не те мързи, турни една снимка после на маникюра до роклята! Или поне кажи кой лак избра!

Чери, благодаря. Трябваше да се сетя, ама нали не правя декорации не ми идва на ума.

# 425
Вече два нокътя се обелиха и не знам защо... последно време изобщо не ми държи лака, а ми е нужно да издържа поне 15-20 дена. Нищо не съм променила в техника, някой има ли идея каква е причината?

# 426
  • Paris, France
чери, може ли малко подробности? Все едни и същи нокти ли се белят? На едната ръка, силната или и на двете? Тези с декорациите ли се обелиха? От свободния край ли започна беленето? Каре правиш ли? Лампата каква е? Ултрабонд. Опиши, моля те, стъпките с марки и имена на продуктите и време на печене! Да си била болна, бременна, хормонален проблем? Продуктите да са стари или леко опечени?

# 427
  • София
Понеже се оказа, че съм изпратила Борн прити 08 по грешка до Германия, ще си го почакам Joy
За това прегледах наличното и се лакирах с Елит99 JH032:

# 428
Аз съм на коледно-зимна  вълна

# 429
  • Paris, France
Кам, кой е червения брокат? Много е красив. Първият маникюр много ми хареса. Някои да те питам как са направени листенцата, защото едва ли ще разбера, дори да обясниш подробно, като на идиот.

# 430
Комилфо Г15, уникални са, но рускините ги изкупиха само червен беше останал.
От пластелин е цветето, правя ги със силиконов накрайник

# 431

Зимни и от мен Simple Smile  да си редактирам забравих да напиша гел лака е secretly 133 на снимката не излиза точния цвят. Бяла гел боя на mack's и акрилна безцветна пудра

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 21:40 от Vqsh13

# 432
Невена, не искам да се червя от срам със снимки на роклята. Проста, тъмносиня е, почти черна. Синия ми лак е Jessica Indigo Blue. Червени имам няколко - Jessica Winter Berries, CND Ruby Ritz.

# 433
  • софия
Камалия много хубави нокти ,първият много ми хареса.
Момичета това ли е Микросел който хвалите

# 434
  • на брега на морето
Амини, аз бих се лакирала според настроението си, т.е. с този лак, който ми се иска. Независимо дали се връзва с роклята ми и вообще с цялостната " концепция".  Peace Hug
Кам, Майка зайка-страхотни маникюри! Порадвах си очите! Този елит е разкошен! Crazy Ще взема да си го поръчам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт