Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 969
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • България моята родина
гапамило, хубава е. Само внимавай като избираш да е с европейски щепсел. При избора е втората отляво, на първи ред. Добави писмо да я тества!

Thanks for accepting my order. EU plug, Please. Please try the lamp before sending and check all 36 lamp light up, it dors not make strange sounds and the timers work for given times.  Please, please pack better in extra bubble because sometimes it gets broken during transport. Thank You very much and have a good day.

Успех и да се похвалиш като дойде!

Благодаря ти поръчах я,но аз съм в Англия и я поръчах с uk адаптер.Приложих и писмото от теб.Благодаря за инфото и ще чакаме да пристигне.

# 151
  • Paris, France
гапамило, веднага смени EU с UK в писмото за да не помисли, че въпреки, че си в ОК искаш евро щепсел. Пиши му да не стане беля. Не е болка за умиралка, слага се адаптер, ама защо?

# 152
  • София
Неви, прозрачен пластелин за фигурки.

# 153
  • България моята родина
гапамило, веднага смени EU с UK в писмото за да не помисли, че въпреки, че си в ОК искаш евро щепсел. Пиши му да не стане беля. Не е болка за умиралка, слага се адаптер, ама защо?
Хаха коригирах го,чудих се мислех да взема с eu и  накрая избрах с uk.Не е фатално мисля, ако се прибера в Бг ще използвам адаптер.

# 154
  • На плажа
Скрит текст:
DaAdAd, в Германия имате много хубави продукти за нокти. Германия е най-големият европейски производител на гелове. Имаш тук, в темата другарче. Potrebitelka1 и е ника и живее в Германия. В Германия, освен Алесандро, си имате Тросани Ziplac, Depend, European nails като белещи се бази. Потърси ги, ако искаш! NDED имат много хубави гелове и гел-лакове, хипоалергенични са и почти всичко, което съм купила от тях бие по качество американските скъпи еквиваленти. Потребителка1 беше ги описала обстойно. Първият полигел в света е немски, на WillA, съществува от поне 5 години, по-лесен за работа от Гелиш Полигел, издръжлив, със специални течности за алергични хора, по-евтин от Гелиш и в кутия. Няма нужда да стискаш. Гелиш най-долно го изкопираха и понеже са известни стана нарицателно в индустрията. Аз съм ти съседка. Във Франция живея и доста немски неща за нокти съм купувала и съм доволна. Старата ми лампа, доста помощни материали, много цветни гел-лакове са ми от НДЕД. За Германия доставката им не е висока. Имат и белещи се цветни лакове, но не и база. Слагат се без база техните.

Базата на Коди можеш много успешно да я замениш с Michey Rubber base. 12ml е и доста хора са по-доволни от нея. Принцесата я ползува. Във флакон е и с хубава четка. Ултрабондът на НДЕД е много добър за мене. Не мога, обаче, да сравня с ултрабонда на Коди, защото не го познавам, в смисъл не съм го ползвала. Canni имат хубави каучукови база и топ ако харесваш тънко и рядко покритие. Сега чета, че Saviland Rubber base top държали колкото Коди, но базата била по-рядка а типът много гъст. 5€ са двете бурета от по 30мл всяко с безплатна доставка, без четки. Видях ги и ми харесаха. Толкова са пълни, колкото полските и украински еквиваленти. Типът е с нереален блясък, но жълтеел. На мене с времето и Гелиш ми жълтее, така че ме устройва. Погледни в списъците на принцесата ултрабондът на Art lalic, който е траен и държи. Това е засега.
Дани, Дани, миналата седмица поръчах две платини от Белен и вече са тръгнали. Сега пак да поръчвам? С лепкав слой ли е този Матов топ?
С лепкав слой е,да Simple Smile

# 155
Зарибихте ме с тия плетени нокти,обаче акрилна пудра нямам.Гледах клипчета ,където смесват лака с бебешка пудра или брашно,и с него плетат,но с обикновен лак.С гел лак дали ще стане,ще се изпече ли това брашно,и колко ли ще държи?

# 156
Nevena Virolan Различен е топа на Коди о този на Гелиш(моя обаче е от преди поне 3г). Първото, което ми направи впечатление е усещането за гумени нокти с Коди. Нанасям го лесно, не е течен, но не е гъст, може би са еднакви като консистенция. Гелиш е много твърд и например дори и с база Гелиш и два слоя Топ върху стикер/ваденка на цял нокет буквално след 1-2 дни се олющва, докато с Коди вчера като свалях след 15 дни не бяха мръднали не само ваденките, а цялият лак на всички нокти. Освен това с Гелиш след максимум седмица блясъка изчезваше и ставаше като захабен лака, а Коди ми седя до последно като току що сложен. За съжаление не мога да сравня с други марки, но съм доволна че не взех Гелиш пак, както се колебаех. Единствено базата на Коди ме дразни, ужасно е гъста като лепило, но аз за сега я ползвам само върху стикерите.

Един въпрос имам за 3Д декорациите с пастата, която е като пластелин, няколко видеа изгледах на бързо снощи преди да я изпробвам, но така и не разбрах каква течност ползваха за да я обработват в/у нокета, в едното видео използваха гумена четка, такава имам обаче след първото слагане сякаш по нея пастата полепна и започна да ми лепне и да не става добре.

nad_tab Каква е тази съхнеща на въздух база? Макар, че мен и двата слоя микросел ме дразнят, че трябва да ги чакам дълго да изсъхнат ако трябва още един слой да чакам не знам...

# 157
Nevena Virolan Различен е топа на Коди о този на Гелиш(моя обаче е от преди поне 3г). Първото, което ми направи впечатление е усещането за гумени нокти с Коди. Нанасям го лесно, не е течен, но не е гъст, може би са еднакви като консистенция. Гелиш е много твърд и например дори и с база Гелиш и два слоя Топ върху стикер/ваденка на цял нокет буквално след 1-2 дни се олющва, докато с Коди вчера като свалях след 15 дни не бяха мръднали не само ваденките, а цялият лак на всички нокти. Освен това с Гелиш след максимум седмица блясъка изчезваше и ставаше като захабен лака, а Коди ми седя до последно като току що сложен. За съжаление не мога да сравня с други марки, но съм доволна че не взех Гелиш пак, както се колебаех. Единствено базата на Коди ме дразни, ужасно е гъста като лепило, но аз за сега я ползвам само върху стикерите.

Един въпрос имам за 3Д декорациите с пастата, която е като пластелин, няколко видеа изгледах на бързо снощи преди да я изпробвам, но така и не разбрах каква течност ползваха за да я обработват в/у нокета, в едното видео използваха гумена четка, такава имам обаче след първото слагане сякаш по нея пастата полепна и започна да ми лепне и да не става добре.

nad_tab Каква е тази съхнеща на въздух база? Макар, че мен и двата слоя микросел ме дразнят, че трябва да ги чакам дълго да изсъхнат ако трябва още един слой да чакам не знам...
Течността е мономер.. С него се активира пластелина, както при работа с акрил..

# 158
  • София

Има на много марки, съхнат за секунди, като нямам време или не ми се чака слагам, само един слой микросел и слой отлепваща база, моята е такава, но можеш да използваш каквато има в близката дрогерия, в чужбина ги има в БГ са кът.
https://www.amazon.com/Takeoff-Peelable-Cuticle-Non-glue-Bloggers/dp/B002BZ361W

Ако съвсем нямам време, то слагам само отлепваща база, тя съхне за по-малко от минута, под Алесандрото, държи перфектно слагам Микросел основно за да заздрави нокътя.

http://www.simplynailogical.com/2015/11/best-peel-off-base-coat-review.html

# 159
  • Paris, France
Гапамило, супер. Щом ззнаеш английски си поправила каквото трябва. Редакторът ми е "поправил" does на dors, защото е на френски. Аз го махам, дъщеря ми го слага. Всъщност английски или европейски щепсел не е проблем. Проблем е ако дойде 110V, защото тогава трябва трансформатор. Има и с двоен волтаж.

ДаАдАд, благодаря за сравнението. Много ми е интересно да чета сравнения и как различните хора усещаме различно различните продукти. Гелиш е твърд, но се размеква в гореща вода и ми се отлепяше непрекъснато. На мене твърди гелове ми седят по-добре. Един и същ термолак, на елит99, ми седеше по 15 дена на обикновена база и обикновен топ отгоре, а с база и топ Гелиш се отлепяше на третия ден. Тогава разкарах Гелиш и почнах да махам лепкав слой и да слагам отгоре обикновен топ. Коди не смея да си сложа. С белещата се база си ми е добре. Ако ти е мек топа, отгоре може да сложиш един слой твърд топ без лепкав слой.

Да знаеш, че има и по-течни каучукови бази, които също държат добре гел-лак. В сайта на Коди има Комилфо. TNL е по-течна. Canni Rubber е малко по-течна в Али. Останалите, които съм виждала са много гъсти. Гелиш също е доста гъст, но аз го натривка на тънък слой. Пробвала съм и Гелиш 2 слоя с акрилна пудра, но ми се бели във ваната. Белещите се бази не се отлепват толкова бързо. Сега се чудя какво толкова му харесвах на този Гелиш, хаха.

На моите нокти топът на Гелиш седеше лъскав докато махна лака и никога не съм имала драскотини ако не резба с ножа или подобно. По-приятен и издръжлив топ не съм намерила досега. Ама няма да се върна към него. Пак ти благодаря за сравнението, че от време на време ми идват на ума мисли за Гелиш.

Белещите се бази/топове в едно също ми дават усещане за гумени нокти. Но са по-тънки като покритие, повечето.

Дани, благодаря. Яд ме е, че не го поръчах, но може и да му се навива в скоро време. Сега чакам платини.

# 160
  • Варна
 Дам...Гелиш наистина е твърд,и плътен и...искрено се надявам,че няма да се изтрива като Коди от свободния край. Коди е за калпави меки нокти и продължавам да твърдя,че няма по-добро от системата за такива. На мен ми дойде новия Гелиш топ. Четката е мечта просто. Базата на Алесандро е със същата само,че две идеи по-малка. В момента едната ми ръка е с пуш-ъп топа на Ника Земляника другата е с Гелиш. И двата са плътни,лъскави и твърди.

Ох...много ми харесва пустата четка на Гелиш  Laughing

# 161
prinzesata На мен не ми мръдна за 15 дни от никой край, а с Гелиш ми се изтриваше Simple Smile явно зависи и от останалите слоеве или от ноктите не знам.

# 162
  • Варна
 Протокола ми е два слоя микросел на цял нокът,фрешер и ултрабонд Коди по свободния край,цвят колкото слоя трябват и топ. Коди не ми се бели,но се изтрива по свободния край и то не от сега....И преди когато не ползвах белещи бази на 7-8ми ден плясках още един слой топ защото изчезваше някак си.
 Предния ми маникюр беше завършен със слой глупав китайски топ на Азур без лепкав слой и изкара 15 дни. Азур самостоятелно да се е обелил на третия ден  Laughing.

# 163
  • Paris, France
prinzesa, Гелиш е уникално добре изработен - флакон, гъстота, четки. На мене никога не ми се изтрива свободния край, а направо се отлепя там. Явно е до нокти. Азур базата и топа били уникално твърди и трайни, обаче се махали само с пилене и типът след време се замъллявал. За съжаление нямам мнение от достоверен източник със силна лампа. Всички, които го ползват, го пекат в лампи на Сенсейшънейл или Алесандро. Даже мисля да го тествам.

Ако даден топ ви харесва като лъскави на и усещане, но не е издръжлив, може да го плеснете на друг, издръжлив, но без лъскави на и гумен.

Значи, принцеске, вече база не слагаш изобщо, така ли? Микросела, фрешър, ултрабонд, цвят и топ. На мене също ми държи по-дълго по този начин, но не се сваля лесно. Като имам време ще пробвам бомбе с твърд гел в двойни форми, между база и цвят. Чета, че държали докато искаме, но трябва да се поизпоти преди да се бели.

# 164
  • София
prinzesa, Гелиш е уникално добре изработен - флакон, гъстота, четки. На мене никога не ми се изтрива свободния край, а направо се отлепя там. Явно е до нокти. Азур базата и топа били уникално твърди и трайни, обаче се махали само с пилене и типът след време се замъллявал. За съжаление нямам мнение от достоверен източник със силна лампа. Всички, които го ползват, го пекат в лампи на Сенсейшънейл или Алесандро. Даже мисля да го тествам.

Аз купих топа на Азур.... изобщо не ми харесва, никакъв блясък в сравнение с Коди, PNB или Алесандро(супер е като топ!).

Явно е до партида и аз съм попаднала на не особено добра.

Общи условия

Активация на акаунт