Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 690
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
ГЕЛ Лаковете  на Pretty как са???Grinning Има ли някой който ги е ползвал???Rolling Eyes
Чудесни,плътни,покривни и с голямо разнообразие на цветове Simple Smile

Благодаря,за отговора от този сайт стават ли? Grinning

# 406
Здравейте дами,

От много време ви следя и сте ми помогнали с много, за това се включвам със снимка на моите нокти, не толкова красиви и перфектни като вашите, но са в знак на благодарност Hug

Каучукова база коди - черен гел лак на CND - пигментна пудра - фиксатор за пигмент от nail-bg, защото иначе ми се бели топа - лилав брокат на canni - топ без лепкав слой на bluesky Blush

# 407
  • Paris, France
, Дурасел се сваля по-трудно от обикновения. Експрес 5, както е името, се сваля за 5 минути, уж. И двата ми се виждат по-лъскави от обикновения топ, ама нека амини да каже. Поставен в система Шилак, дори с Дурасел над базата за твърдост, се сваля доста по-бързо от повечето други. Поставен в система с техен цветен лак имам предвид. Има китайски лакове, с които и след 20 Мин не пада. Ако го комбинираш с цветен лак от друга, висока марка, като ОПИ или Гелиш, ИБД, Кучио и подобни си пада бързо. Над 10мин не се е налагало. Избутване не бива да има при който и да е гел-лак.

Ако си го сложила с гел отдолу, или топ над базата, както са ми го слагали на мене, трябват поне 15 мин. за да не се пили. Но ако поизпилиш топ, цвят и малко от гела пада и за 5 минути.

Най-лесно и бързо пада Гелколор на ОПИ - 6-7 минути и се маха на цяла люспа. За жалост повечето алергични са алергични и към него.

амини, чакам с нетърпение сравнения. И аз искам да тествам каучуковите, ама ме е шубе от свалянето.

# 408
  • София
cherrycherry, минаваш ли със спирт/течност за премахване на лепкав слой накрая, въпреки топа без лепкав слой?

Дойдоха ми днес моите неща, всичките (лампа, база, топ, праймер, 3 цвята лак, пили, избутвач, ацетон, олио за кожички, някакви гумени напръстници - ако се наложи да поправям някой нокът, да не прецакам другите, с които работя)   Simple Smile
Нямам търпение довечера да опитам да си направя ноктите. Дано се справя, стискайте ми палци!

# 409
cherrycherry, минаваш ли със спирт/течност за премахване на лепкав слой накрая, въпреки топа без лепкав слой?

Дойдоха ми днес моите неща, всичките (лампа, база, топ, праймер, 3 цвята лак, пили, избутвач, ацетон, олио за кожички, някакви гумени напръстници - ако се наложи да поправям някой нокът, да не прецакам другите, с които работя)   Simple Smile
Нямам търпение довечера да опитам да си направя ноктите. Дано се справя, стискайте ми палци!

Не, няма нужда. Топа си седи гладък и лъскав.
Това ме подсети да добавя, че пигмента го нанасям върху лака с махнат лепкав слой или минавам с топ, върху него пигмент и пак запечатвам с топ.

Успех, ще се справиш Blush

# 410
  • Paris, France
cherry, Уау! Много стилен и красив маникюр. Как направи снежинката? И недей така да ни обясняваш колко са ти некрасиви ноктите, защото 80% от нас само можем да мечтаем за такива нокти. Блазе ти!

# 411
Здравейте, може ли да ми препоръчате здрав гел, който да използвам за закрепяването на зацепен нокът съвсем в основата отстрани. Колебая се за Bluesky gum gel или hard gel. Искам да е нещо, което мога да поръчам от Ebay/Amazon и да дойде до петък (в Англия съм). Благодаряя!

# 412
cherry, Уау! Много стилен и красив маникюр. Как направи снежинката? И недей така да ни обясняваш колко са ти некрасиви ноктите, защото 80% от нас само можем да мечтаем за такива нокти. Блазе ти!

Много мило, благодаря! Blush

А ето и снежинката (с клечка за зъби):

# 413
Здравейте, може ли да ми препоръчате здрав гел, който да използвам за закрепяването на зацепен нокът съвсем в основата отстрани. Колебая се за Bluesky gum gel или hard gel. Искам да е нещо, което мога да поръчам от Ebay/Amazon и да дойде до петък (в Англия съм). Благодаряя!

Аз правя спешна поправка по следния начин:
Лакирам с основа; залепям парче върху зацепеното от чаена торбичка/леплив плат/накъсан памук на влакна, така че да попие основата; пека; пак лакирам с основа; пека; изпилявам, за да изравня нокътя; лакирам отново с основа и нататък вече цвят. По този начин при мен издържа много дълго, дори до израстване на счупеното и пълното му отстраняване.

# 414

Изумих се, че с това залепих и изградих едно счупено ъгълче на нокътя на майка ми и не мръдна!!! За залепването и за основа на изграждането ползвах чаена торбичка.
Ограденото е вече залепения и полиран нокът.

# 415
  • Варна
Това не е ли малката разфасовка на Мишей. С него всичко става да.

# 416
Това не е ли малката разфасовка на Мишей. С него всичко става да.

Не мисля - https://www.aliexpress.com/item/UR-SUGAR-7-5ml-Acrylic-Poly-Gel- … p;addresstype=600

# 417
  • София
Някой беше показал тази лампа:
https://www.aliexpress.com/item/86W-UV-LED-Lamp-For-Nails-F6-Qui … 77.19243c00KMxmzm

Поръча ли я? Пристина ли? Мнения?

# 418
  • Paris, France
Чери, а декорацията снежинка с обикновен лак ли се прави или е с гел-лак? Благодаря.

майка Зайка, показаната лампа идва без щепсел, само с USB кабел. Хубава е и лампите са добре разположени. Пече като всички Сън1 и нагоре. Малко е по-голяма от Сън1, обаче и заема повече място.

Обичах, това е изграждащ твърд гел в шише. С него даже удължават. Доста го хвалят.

# 419
  • София
Мерси Невена за инфото. Точно това ме учуди в обявата, че не пише с какъв кабел е.
Споделям мнение на белещата се база на Коди с фрешер, без каре. Изкара ми точно 7 дни, което за мене супер. В неделя, след "почивния" ден имах чукнато на единя показалец. Минах един слой с цвят и на всички по един пласт топ.
Доволна съм.
Току- що го отлепих без накисване, като върху нокътя остана малко от базата като лепило (сопол🙄) Няма никакви поражения по нокътя.
Преди да го обеля:

Беленето:

Финал (след 3 мин.):

Избърсан с лакочистител остатъка от базата и измити ръце, без нищо :

Общи условия

Активация на акаунт