Коледа 2018

• 104 029
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 540
  • Plovdiv, Bulgaria
Възможно ли да е изсъхнала хартията? Дори не подозирах, че може.. Твърда ми се струва, ама си мислех, че омеква като се намаже. А ако мина отгоре с мед, няма ли да лепне много самата бисквитка?
Желе от дюли също не знаех, че става. То всъщност нямам кой знае какъв опит. Правила съм други години с фондан, но той ми е по лесен за лепене, и един път пак с такива картинки, но резултата наистина беше друг... Ще пробвам с фондан най-вероятно. С какво ги лепите върху него?  Но наистина не ми харесва, че самите картинки седят твърди. Мислех, че нищо им няма да поседят малко тия картинки.. Ако не стане, изобщо няма да се занимавам и с тортата на малкия. По-добре да хвърля само картинките, отколкото всичко друго..

# 541
Марчева, може ли рецептата за бисквитите с боровинки.

# 542
  • Бургас
Марчева, може ли английския кейк който ти приготвяш да се направи една седмица по рано преди коледа?

# 543
# 544
  • Бургас
i_peych заплашен си от внезапно нахлули гости у вас! С тези сладки,чудни и красиви! Браво! Сигурна съм,че са много вкусни!

# 545
Здравейте! Идвам с въпросче! Blush Намира ми се в хладилника такова бурканче https://kafemania.bg/torfellini-cacao-krem-classic-250gr Дали ще мога да го ползвам за следване на нещо? Така чист ми се струва много гъст. Може би да го смеся с нещо друго преди слепване? Ще правя линцери за първи път и си мислех една част да са с него. Какво ще ме посъветвате?
Днес съм решила и рохлички да правя, те са най-уважавани вкъщи. Дано да останат до Коледа. Grinning

# 546
Много много вкусни станаха тези "малинови дупки", за които дадох линк!!! Мислех,че ще са почти като линцерите - не! различни и много вкусни,не може да спре човек да ги хапва Joy

# 547
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много много вкусни станаха тези "малинови дупки", за които дадох линк!!! Мислех,че ще са почти като линцерите - не! различни и много вкусни,не може да спре човек да ги хапва Joy

може ли пак рецептата за дупките?
довечера май ми се отваря половин-един час време за сладкоправене Simple Smile

# 548
  • с трима мъже :)
Здравейте,
не мога да си отворя нова тема Sad , а бих искала защото питането ми е спешно: откъде (в СФ) да си купя шапчица, коледна, за бутилка? Но да НЕ е интернет магазин.
благодаря предварително

# 549
Здравейте,
не мога да си отворя нова тема Sad , а бих искала защото питането ми е спешно: откъде (в СФ) да си купя шапчица, коледна, за бутилка? Но да НЕ е интернет магазин.
благодаря предварително
Мисля, че миналата година имаше в Джъмбо, проверете там

# 550
  • с трима мъже :)
Благодаря. В неделя ще отида до Джъмбо. Дано да има, защото е наистина спешно вече Simple Smile

# 551
Колко време може да издържи маслено тесто за линцери в хладилника? Замесих го в понеделник, но ще мога да пека най-рано в петък, дали ще издържи?

# 552
Колко време може да издържи маслено тесто за линцери в хладилника? Замесих го в понеделник, но ще мога да пека най-рано в петък, дали ще издържи?
Ще издържи. Не се притеснявай. Само гледай да е добре увито, за да не засъхва.

# 553
  • София
Марчева, може ли рецептата за бисквитите с боровинки.
Разбира се, днес качвам рецептите и след това пускам линк тук, нека само да ги напишат.

Марчева, може ли английския кейк който ти приготвяш да се направи една седмица по рано преди коледа?
Честно, не зная. Правя го един ден по-рано. може би няма да имам проблем, защото жълтъците са минали  през топлинна обработка, само много да не засъхне, това е, иначе тестото е пълно с плодове и нищо му няма. Бих си направила първо основата и да го завия много добре и на студено, а заливката по-късно. Това е добър вариант.
Съвсем спокойно, хубаво е тестото да преседи по-дълго в хладилник.

# 554

може ли пак рецептата за дупките?
довечера май ми се отваря половин-един час време за сладкоправене Simple Smile

ето
че са и лесни, няма точене!
няма да съжаляваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт