Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвате болки ниско в корема, отляво и отдясно през 6-та седмица на бременността?
Какви са нормалните симптоми на болки в яйчниците по време на бременност?
Какви са препоръките по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвате болки ниско в корема, отляво и отдясно през 6-та седмица на бременността?
Да, слабите тъпи болки, подобни на менструални, са често срещани в началото на бременността. Въпреки това, ако болката се засили или стане постоянна, препоръчително е да се консултирате с вашия гинеколог. Ако имате някакви притеснения или необясними усещания по време на бременност, винаги е най-добре да потърсите съвет от вашия лекар.
-
Какви са нормалните симптоми на болки в яйчниците по време на бременност?
-
Какви са препоръките по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дози за приемане на лекарства като Utrogesta, No-spa и фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са причините и признаците на спонтанен аборт?

, брои се от датата на началото на последната ти менструация. По-скоро не можеш да си съвсем сигурна в датата на зачеването, защото не се знае точно на кой ден ти е била овулацията. За това докторите предпочиатата да броят гестационни седмици , зашотото дата на цикъла си я ясна и няма как да се сбърка.
В крайна сметка, сменете няколко лекаря, докато не попаднете на такъв, на когото поради една или друга причина имате доверие!!
Не можем да обвиняваме специалистите за всичко, има ситуации, които не зависят нито от тях, нито от апаратурата.
Аз как ще знам че всичко му е наред на бебо така
Аз каквато си бях лакомийка преди сега направо ми се счерни живота като не мога да си хапвам
Ама важното е бебо да е добре пък ще го преживеем.
Гледай спокойно напред, на първия си ехограф ще видиш едно добре оформено човече
тук не се доизказа, и извика нейн колега, за да погледне. Слава богу той отсече, че всичко е наред, но аз през това време се облях в студена пот. Видяха се пулсациите през корема този път