Дневникът - тема 96 - Да отслабнем всички заедно!

• 43 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Вачева, питам, защото забравих коя програма започна. Върти ми се Бодишред, ама дали не бъркам …
И аз в отбора с повече йога през 2019 г. За сега имам визия какво ще тренирам до 13.01. После ще действам според ситуацията.

# 361
  • София
Преди години пих едно хомеопатично Цефамадар. Тогава ми подейства в посока липса на апетит и ми свърши работа. Пих го не повече от 10 дни. Сега съм се разяла и го намерих в нас. Пробвах два дни да пия, но нищо не се случва. Може би, защото ми се яде не защото съм гладна, а защото ми е нервно и чревоугодническо едновременно Laughing
 колко килограма свали и за колко време ,имаше ли йо-йо ефект
Свалих 20 кг. за няколко години, но повярвай ми, това няма нищо общо с което и да е хапче!
Винаги има "йо-йо" ефект ако си промениш начина на хранене Simple Smile

# 362
Аз нямам оправдание да не ходя на йога, защото отвори студио точно в блока ми! И работят с мултиспорт, какъвто имам. Ходя сега от време на време, но основно защото ми се покриваше с други задължения класът, който искам да посещавам - начинаещите. След средата на януари този ангажимент ми отпада и си тръгвам редовно.

Междувременно започнах да тренирам с треньор. Нямам деца, не пуша, не ходя по заведения, дрехи си пазарувам предимно ВУ, реших, че колкото и да е скъпо, нямам други скъпи навици и хобита. Да ви кажа - страхотно е. Човекът се съобрази с всичките ми болежки и ми дава толкова интересни упражнения, каквито не бих могла сама да се сетя да правя - въжета, топки, ластици, тежести на ръце, крака... точно съм като мацките в Инстаграм, които правят странни упражнения. Само дето не съм с техните килограми, де.

# 363
  • Бургас
Блеки, звучи страхотно, поздравления за чудесната инвестиция! Възползвай се докато можеш, че после с деца наистина е много трудно.

# 364
  • Козлодуй
Днес отчитам - 500 гр. но на фона от +3 килогама от Бъдни вечер, рожден ден  това е нищо Simple Smile Чувствам се добре и тренирам всеки ден Jillian Michaels - Body Revolution предимството на тази програма е че спестява време - 30-40 мин дневно но понеже подготвям мускулите преди тренировка с ролера и се масажирам пак откарвам до час Simple Smile Иначе програмата не е кой знае колко натоварваща мислех да питам за тежестите в нея трениращите но успях да ги видя и тренирам с 1, 2 и 4 килограма приблизително отговарящи на техните 3, 5, 8 паунда Simple Smile
Много ме е страх от новогодишната баница защото с малко не мога да мина ям на поразия ама какво да се прави - да сме здрави другото е лесно Simple Smile
Весело посрещане Simple Smile

# 365
И аз така Simple Smile

# 366
Много весело посрещане на Новата година довечера! И от утре/2 януари на линия!

Направих за себе си един дневник, реших да го споделя и с вас.
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZeFNC7ZKmekeWW2zG4wAwgWIuyTNYi3NkQV
В него, като го разпечатате, ще можете да въвеждате приетата храна като вид, като калории, както и да впишете колко вода, кафе, чай сте пили, какви добавки, каква е била активността ви и колко стъпки сте направили. Въпреки че още не е във финален вид (няма месечен обзор), и вероятно някой дизайнер, като го види, би припаднал, ви моля да не си го намирам по другите теми из форума Simple Smile

# 367
  • Козлодуй
blackisback, благодаря много си се постарала страхотен е и като дизайн не е нужно да е претрупан Simple Smile
Весело посрещане на Новата година и от мен Simple Smile
Здраве, щастие и много красива фигура ви желая Simple Smile

# 368
  • Мадрид / София
Весело посрещане на празника! Днес не мислете много за диетите. Като мине всичко тогава на спокойствие ще си я подновим.

# 369
хубав дневник, мога да си го крадна
в няколко теми ви чета с тия дневници, май- май на хартия нещата са видими и ясни, имам само тетрадка с ежедневен кантар за 6 години назад

Свеки е извадила от фризера малини със захар, аз на малини и пуканки гръб не мога да обръщам, далече от очите- далече от сърцето, сега няма да ви казвам колко съм изяла Simple Smile
Практикувам дневен глад, поспадна коледното шкембе, изпращам 2018 и от 1ви съм яко надъхана за среща със Сиска на 58 кг до към средата на месеца

Весело посрещане на Новата година, девойки!
Да ви топло и усмихнато в сърцето!

# 370
Весело посрещане на новата година момичета Hug

Нека новата година ни посрещне със здраве, щастие, късмет, любов и мноооого свалени килограми  Simple Smile

Аз за съжаление не можах да преборя щетите от Бъдни вечер и Коледа и този месец го изпращам само с - 200 гр. Или общо - 7,400 кг. /от 60 на 52,6 кг./. Вчера си направих последния фаст за годината и от днес съм режимна. За вечеря сме приготвили печено прасенце с моркови и лук, сирена за мезе, снежанка за салата, бяло вино Совиньон блан от Нова Зеландия и шампанско. А сега отивам да обядвам някъде със съпруга ми и да кажем "Чао" на старата година заедно с едни приятели Simple Smile

п.п. Блеки - дневника си го направила страхотно. Сигурно и аз ще го ползвам - мисля, че ще е много полезен за всички ни Hug

# 371
  • София
Весело посрещане, момичета!
Блеки, и аз ще инвестирам в такива тренировки веднага след почивните дни. Отвориха зала точно до нас и дори няма да се налага да мъкна багажи и да се къпя и преобличам там. Ходила съм на такива в басейна Спартак и бях изключително доволна от резултата. Спрях след 4 м. заради цената и защото реших, че ще мога сама да продължа в стандартен фитнес, но уви. Карах на програмите още няколко месеца, но не съумявам сама да се "развивам". Все пак ме е страх, че се вдигат тежести и дори с най-добрата техника ми трябва компетентна помощ.
Наистина е доста скъпо, но ще си го позволя за някакво време или ще редувам 2-3 м. с личен и после сама и така.
Във фитнеса, където продължих сама, наблюдавах така наречените "лични треньори", които работят с по няколко човека наведнъж и направо се изнервих как не поправят грешките на момичетата! Не може да вдигаш 30 кг. пудовка с безобразна чупка в кръста и неправилна стойка изобщо! Престъпление е!

# 372
ЧНГ, момичета, бъдете преди всичко здрави, щастливи и обичани Heart

# 373
Честита нова година, момичета. Бъдете здрави.

# 374
  • Мадрид / София
Честита нова година!

Общи условия

Активация на акаунт