Bubilina вчера те видях в Щъркел,но ти май не ме позна(аз бях онази едричката, която ти се усмихна и те поздрави),направо ти завиждам благородно,изобщо не ти личи че си била бременна,поздравления.
Ужас, толкова съм разсеяна!!! Сега като се замисля, вярно че ми се усмихна, но да знаеш изобщо не те познах! Пък не знам дали си забелязала, че като се видят две непознати мами и така си се усмихват и аз реших, че е било така
- кърмачески мозък!Ама, и ти си бой - защо не ми се обади? Ама май нещо си си сменила цвета на косата от когато се виждахме, нещо по-светла ми се стори сега като се опитвам да си спомня, или просто така ми се е сторило.
Мерси за комплимента, то с тоя режим кърмачески, нито фитнес, нищо не ми трябва.
Мимикрия, аз родих секцио на 23 май. Лохиите почти са ми спрели, от време на време по няколко капки на ден. Доктора ми каза да отида на преглед след 2-3 месеца след раждането, и то за да не забременея пак, иначе за секциото не. Аз си мажа шева (е като имам време) с Контратубекс за заличаване на белези. Вие какво ползвате?
Хубав ден и
по дупетата на малките мушмороци!
[/color]
Но една приятелка ми препоръча Контратубекс-а, тя има операция на видно място и каза, че е доволна от ефекта на мазилото.
pepsun Добре дошла в нашите редици!
сух режим... Чудя се дали пък не си търси повод, че аз с тази увиснала кожа на корема и тези стрии не съм много за секс.

Голям късмет...
Чак аз му се очудих. Иначе нямам проблем и съм ЗА нощното кърмене, когато той си поиска. Ама явно си иска детето рядко
За разлика от нощно време, през деня яде през 30 минути...
А явно не е било малко, щото не е ревал или мрънкал, та да ни събуди с таткото 
Направо не се диша. Бебето вчера и днес ревеше като лудо, че му беше много топло и го оставих само по памперс по едно време.