.
Но в кю-то трябва да е точна датата!
, откъде да започна , то се пънах , пънах да запомня без да си записвам , ама ... 
... с една дума - благодаря !!!
ще се самоизядем , ама са много сладки като го правят това .
. А книжката не може ли да се " дръпне " от Интернет ???
И не се притеснявай - по СЗО изискванията минимумът за месец е 450 гр.!
на мамазори / втора адашка , май ?
/ и на Gerssy !
Анито много добре ти е обяснила
на новите майчета!
!!!
Такива мацки има във фитнеса, а пък на мен не ми пише на челото че съм родила скоро.

А за Париж -пожелавам ти го .на мен това ми е мечтата..
Тъкмо не му жега
После като му сложих бодито и веднага се изпоти
Била си цветна картинка сигурно. Добре, че бебето не разбира, иначе и то щеше да се смее

. Ние сме купили и един пакет 4 до 7 кг ПАЗМПЕРС, ама после реших, че са му големи
и са V-об разно и взехме пак малки. Малките държат краката раздалечени и попиват течни изпражнения, обаче взехме прекалено много - 78 бр. пакет и сега май ще ги подарявам на някой, че ни се отпечатват, а ако не ги стегна изпускат откъм краката и гърба 
Аз вобще не знам на толквоа малки бебета какво се води масажа...за 6-7 месечни знам горе-долу, а и имам една книжка-притурка от бремелинските списания. Я кажете вие какви масажи правите на бебетата си?

Бабичките пред блока ни гледаха като индианци
Черпих мъжо една вечеря по случай РД-то ми. Като изкарах пари да платя и той вика - "Сега аз ще платя, ти довечера ще "почерпиш"
" Един от съседната маса е обърна с очуден поглед, ама като видя бебето и само се ухили

Ама ми седяха...просто комично
Даже и за циганка не мога да мина. Накрая си тръгнахме и аз викам - айде по тая улица, че има още 2 магазина. Мъжо горкия краката го боляха, ама склони. И в предпоследния си купих пола
Купих си един сладурски, става за кърмене 

ама пък ми писна-как веднъж пък не им угодих-то не го обличам,не го храня,не спазваме режим...пенсионери...-малко сериали дават в тая държава,нямат бабите работа...Та като се замисля,Самуил само господ го пази,че с такава майка...Препоръчани теми