Хистеректомията - въпроси,отговори,коментари. тема 5

• 70 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
И аз в пловдивска частна болница доплатих към 3000 лева,опериращия веднъж не дойде на визитация,имах силни болки до изписването и никой не си направи труда да види от къде са.Изписаха ме без лекар да погледне операцията,а тя била инфектирана и от там са били и болките и температурата.Не се върнах повече там ни за махане на конци,ни за преглед.И бакшиш му дадохме преди операцията.

# 631
  • Бургас
rokiroki,радвам се,че всичко е било добре при Вас.Дано нямате повече проблеми и да живеете дълго и да се чувствате добре.
За парите не всеки има възможност да ги даде.
bubolina73,не винаги парите са гаранция,че ще има добро отношение.
Това с инфекцията е отвратително,не е първия случай, за който знам.
Аз след операции дълго вдигах температури,с 39 градуса са ме изписвали "афебрилна" според епикризите.
Рани с месеци не са ми зараствали,направо не искам да преживявам подобно чудо пак.
Дано и Вие да сте добре и да не се случват подобни ужасии на никого изобщо.
Човек после не може да си оправи психиката.

# 632
Бих искала да знам как сте сега ? Имате ли ограничения или оплаквания? Благодаря

quote author=rokiroki link=topic=1075028.msg41255249#msg41255249 date=1597937409]
Здравейте , момичета  , предстои ми операция - пластика на влагалището  с хистеректомия .Ходих при проф.Горчев и той е категоричен за опартивната намеса, с робота  ..искам и друго мнение и като чета тук ,се насочвам към д-р Щерев или д-р Карагьозов. Тези лекари дали правят пластики  и къде има Да Винчи в Сф въобще , освен в Плевен , при професора .Търся мнения Simple Smile

Поздрави от Шумен Simple Smile
  Здравей румид, виждам, че искаш мнение за робота Да Винчи. Аз съм на 57 години. Правиха ми роботизирана  тотална хистеректомия в Майчин дом София. Оператора ми беше проф. д-р Иван Костов шеф на болницата. Много съм доволна от екипа и невероятни специалисти.
 24 часа бях в реанимация, постоянно бяха до мен, завиваха ме ,успокояваха ме, питаха ме добре ли ми е и т. н . .., с една дума страхотно, Бог да ги благославя. И на другият ден станах и можех вече да ходя, макар, че съм доста килограми. На четвъртия ден ме изписаха.
С две ръце ти препоръчвам Майчин дом, София и проф. д-р Костов и неговия екип.
Ако имаш въпроси питай ме.
[/quote]

# 633
Bubamara123,  искам да кажа, че много по-добре с робота Да Винчи се направете, от колкото лапароскопска, ако позволява това.
Проф. д-р Иван Костов е шеф на Майчин дом в София, той е оператора на робота. За контакти във Фейзбук има страница, има и тел.,  и на лични може да му опишете проблема, но той ще иска да Ви прегледа и тогава да си кажа мнението.
 тел. +359 886 389.  А това е линк на страницата му.
До 08.09.20г. са в отпуск.
703https://www.facebook.com/drIvanKostov/photos/a.1229657223796620/2252084641553868/?__tn__=%3C

# 634
Здравейте, момичета има ли някоя от вас която да е с карцином на ендометриум?

# 635
На Вас правиха ли Ви хистеректомия? И хистологията отчете Карцином на ендометриума ли?
По точно  in situ . Подложиха ли Ви на лечение?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:03 от AnMary

# 636
Да, миналата година ми направиха радикална хистероктомия минах и терапиите с диагноза карцином на ендометриум. Моля се от тук нататък всичко да е наред. Ако има момичета някоя от вас със същата като моята диагноза, ще ви бъда благодарна да ми дадете съвети, препоръки. Всички ви чувствам много близки макар и задочно, вие ми давате сила и кураж да продължа напред

# 637
Ще е наред разбира се. Само не се скапвай, колкото и трудно да е. Трябва да вярваме.

# 638
Здравейте , момичета  , предстои ми операция - пластика на влагалището  с хистеректомия .Ходих при проф.Горчев и той е категоричен за опартивната намеса, с робота  ..искам и друго мнение и като чета тук ,се насочвам към д-р Щерев или д-р Карагьозов. Тези лекари дали правят пластики  и къде има Да Винчи в Сф въобще , освен в Плевен , при професора .Търся мнения Simple Smile

Поздрави от Шумен Simple Smile
 Здравей румид, виждам, че искаш мнение за робота Да Винчи. Аз съм на 57 години. Правиха ми роботизирана  тотална хистеректомия в Майчин дом София. Оператора ми беше проф. д-р Иван Костов шеф на болницата. Много съм доволна от екипа и невероятни специалисти.
 24 часа бях в реанимация, постоянно бяха до мен, завиваха ме ,успокояваха ме, питаха ме добре ли ми е и т. н . .., с една дума страхотно, Бог да ги благославя. И на другият ден станах и можех вече да ходя, макар, че съм доста килограми. На четвъртия ден ме изписаха.
С две ръце ти препоръчвам Майчин дом, София и проф. д-р Костов и неговия екип.
Ако имаш въпроси питай ме.

Здравей , роки Simple Smile Благодаря за коментара ти. Радвам се , че при теб нещата са минали толкова спокойно Simple Smile
Пробвах да се свържа с  "твоя" доктор ,но имаше часове за преглед едва за м октомври  .
Продължих с д-р Горчев в Плевен и сега на 1  септември  ще правят операцията ми.
На теб защо ти правиха тотална хистеректомия ?
Имаше ли болки на смедващия ден след операцията ?
Усложнения след нея ?
Превръзката колко време я слагахте

# 639
  • София
Аз съм с такава диагноза, оперирана - минаха години от тогава.,,Продължаваш си живота,профилактика всяка година-тум.маркер,ехография на коремни и малък таз,снимка на бял дроб през две години.,

# 640
Благодаря много за препоръките всички ги спазвам до една. Искам да те попитам кой маркер пускаш на мен ми пускат ssc и Сеа но доктора ми каза че нямало точен маркер за ендометриума и затова не ми ги пускат от диспансер ами аз си ги плащам така ли е?

# 641
А вашият карцином на ендометриума какъв вид е, моят е нискодефенициран аденокарцином на ендометриум?

# 642
  • София
А вашият карцином на ендометриума какъв вид е, моят е нискодефенициран аденокарцином на ендометриум?
[/quote .Диагнозата ми е  високодиференциран ,карцином на ендометриума Т1б,,туморен маркер, ми пускат в диспансера 125/за яйчника/ най-близък, за матката няма

# 643
Здравейте , момичета Simple Smile Поздрави от едно оперирано вече "момиче " , в Плевен, от проф.Горчев
Операцията ми беше на 1ви септември , днес е 8септември -Честито Рождество на  Майка Богородичка  , да помилва всички наси нашите семейства с благодатта си и да ни оздрави напълно

Моята операция беше за отстраняване на матката поради миома.Всичко беше спокойно и нормално , но още съм изморена и сякаш съм като упоена и не знам дали е от упойката все още или от  преходните енергийни състояния в небесата....

Другото, което искам да разбера е - сега   мястото на матката с какво ще се запълни/наясно съм, че Природата не търпи празно/....когато черваат ми са пълни , усещам прорязваща болка , която отдавам на перисталтиката

# 644
  • вкъщи
Има ли момичета в темата с отстранена матка поради аденомиоза?

Общи условия

Активация на акаунт