Тежи ми и ще споделя

• 7 438
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Ситуацията наистина е неприятна, но не по твоя вина. Що за мъж праща жена си с друг да вършат битови дейности. Нямам думи. Една жена и майка е отговорна за отглеждането и възпитанието на човешко същество. Освен това тя се грижи и за семейния уют и комфорт на мъжа си. Отговорностите на мъжа не спират само с изкарването на пари. Той трябва не само да помага на съпругата си като баща и глава на семейството, ами и да не забравя, че тя е и жена, която има нужда от специално внимание в емоционален и физически план.

За съжаление мъжете в днешно време са егоисти. Затова трябва добре да си помислиш как ще действаш. Дали ще си замълчиш и стоически ще избуташ годините. Може да си направите още едно детенце, за да вниманието ти да бъде изцяло погълнато от грижата за тях. Другия вариант е да споделиш с мъжа си как се чувстваш.

Ако нищо не се промени може просто да си вземеш детето и да се разведете. Така без угризения  ще си свободна да имаш връзка с мъже. А бащата ще е длъжен да плаща издръжка на детето. Така му се пише на егоиста.

# 16
  • София
Ситуацията наистина е неприятна, но не по твоя вина. Що за мъж праща жена си с друг да вършат битови дейности. Нямам думи. Една жена и майка е отговорна за отглеждането и възпитанието на човешко същество. Освен това тя се грижи и за семейния уют и комфорт на мъжа си. Отговорностите на мъжа не спират само с изкарването на пари. Той трябва не само да помага на съпругата си като баща и глава на семейството, ами и да не забравя, че тя е и жена, която има нужда от специално внимание в емоционален и физически план.

За съжаление мъжете в днешно време са егоисти. Затова трябва добре да си помислиш как ще действаш. Дали ще си замълчиш и стоически ще избуташ годините. Може да си направите още едно детенце, за да вниманието ти да бъде изцяло погълнато от грижата за тях. Другия вариант е да споделиш с мъжа си как се чувстваш.

Ако нищо не се промени може просто да си вземеш детето и да се разведете. Така без угризения  ще си свободна да имаш връзка с мъже. А бащата ще е длъжен да плаща издръжка на детето. Така му се пише на егоиста.

Голям съвет. Той първото не иска да гледа, ама ти я съветваш още едно да си направят, че горката жена не едно ами 2 да гледа сама, дори и омъжена. Децата не са самоцел в живота. Те порастват и започват собствен живот. Тя няма вечно да им е подир седалищните части и да се заминава само с тях.

# 17

Голям съвет. Той първото не иска да гледа, ама ти я съветваш още едно да си направят, че горката жена не едно ами 2 да гледа сама, дори и омъжена. Децата не са самоцел в живота. Те порастват и започват собствен живот. Тя няма вечно да им е подир седалищните части и да се заминава само с тях.

Това е вариант и тя сама ще си прецени. Има хора с много по-тежки проблеми от нейните. Ако е финансово обезпечена може да намери щастие в отглеждането на децата си. Много биха и завидели. защото за някой са самоцел. Не слагайте хората под общ знаменател.

# 18
  • София
Скрит текст:

Това е вариант и тя сама ще си прецени. Има хора с много по-тежки проблеми от нейните. Ако е финансово обезпечена може да намери щастие в отглеждането на децата си. Много биха и завидели. защото за някой са самоцел. Не слагайте хората под общ знаменател.
И от такава самоцел си патят децата, като порастнат. Защото такива майки стават обсебващи и непрестанно навиращи си носа в живота и семейството на детето си, дори с цената на това да разрушат семейството на детето си, само и само те са център на живота му. Затова съм против авторката да се поддиква към такива дейности. Второ дете няма да реши проблемите в едно семейство и няма да накара мъжа й да се промени и да я заобича. Дори и да има финансова възможност да го отгледа, нали един ден то ще порастне и ще се отдели самостоятелно, ще създаде свое семейство. Тя какво да прави тогава сама?

# 19
  • Варна
Второ дете означава мъжът да бачка още повече. И пак да го няма, а авторката направо ще скокне в чаршафите с другия. Щото съвсем ще усеща липса на внимание, а любовчията ще знае, че може спокойно да я прекара през леглото понеже е здраво вързана с две деца и няма къде да мърда от мъжа си.

И изобщо що за простотия - роди още едно дете за да си решиш проблемите?!? Нищо няма да се реши, само по-зле ще стане.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 17:07 от HighSpeed

# 20
  • София
Готова съм за упреците ви, знам че много съм съгрешила но ми тежеше и трябваше да.споделя

Няма да те упреквам, но много близка моя приятелка мина през това и е разведена от години вече.

Мъжът ти не съзнава, че не си му даденост и си мисли, че няма начин да те заинтересува някой друг.
"Момчето", че не му е приятел, е ясно, но и че за теб не му пука, също е ясно.
Кефът му е троен- хем се присмива на мъжа ти, хем си прави кефа с теб, виждайки че хлътваш, хем ти демонстрира смучките, че да си знаеш докъде се простира властта му над теб.

Ако продължиш да се поддаваш, ще ви види някой, той ще се похвали, нещо случайно ще стане и няма да имаш път назад.
И напред с него- също, защото за такива бройката и тръпката да унижи са важни.

Моят съвет е, да се дръпнеш категорично, като внимаваш да не му оставиш доказателство за отношенията ви, защото може и да се опита да те изнуди да му легнеш, когато поиска.

С мъжа ти така и така трябва да си изясниш отношенията, но не бива да го има "момчето" в картинката.

# 21
Според мен си пренесла чувствата си от мъжа си на този приятел. Разбирам мъжа ти, че най - вероятно не му е лесно. Има си грижи, работа, пари и т.н, но и ти си имаш такива. Явно искаш да бъдеш ухажвана, а мъжа ти е спрял да го прави. В този момент те е пожелал друг мъж, почувствала си се добре и си хлътнала не знам колко по самия мъж, колкото струва ми се от разказа по отношението. Моят съвет е да потърсил път към мъжа си, сподели му (не за приятеля естествено) опитай да стоплиш отношенията си с него. Имате малко дете, в криза сте като всяко младо семейство, не се подавай, а се бори за това което имаш инак може всичко да изгубиш.

# 22
И аз няма да те упреквам. Съгласна съм с другите - липсва ти ухажването, вниманието и грижата на мъж. Липсва ти усещането, че си жена. И за това си се поддала.
 За съжаление нищо розово не виждам и в бъдещето ти. Съпругът ти е почти като моя - работа, сън. И доколкото разбрах живеете с родителите му. Следователно, ако ти потрябва помощ  - те праща при майка си. Това, че работи и изкарва пари, за него е достатъчно и не смята, че трябва да прави друго. Типичен мъжки егоизъм, от който няма оттърване.
 Живея с такъв вече 30 г. Ако не си намериш приятелки, собствени интереси - да се разнообразяваш и разтушаваш - загубена си. Не чакай на съпруга си! Зарязвай му детето, не го жали - и на тебе ти се спи! Или на майка му. И си намери хоби, срещи с приятелки. Но не случайни свалки с мъже, ако мислиш да си запазиш семейството.
  И поеми организацията на семейния живот в твои ръце - ти организирай семейни излизания, тримата, по площадки, забавни кътове за детето, разходки. С твърд тон или нежно казваш на съпруга си - отиваме там и там. И не отстъпваш - ама уморен съм, ама спи ми се. Не се поддавай на такива измъквания. Струва ми се, че си мека и чувствителна, отстъпчива. Е - ще ти се наложи да пораснеш и да станеш силна. Така стана при мен. За съжаление.
 Желая ти успех!

# 23
  • Бургас
Другият някакъв подчинен ли е на мъжа ти? С това разхождане напред- назад с тебе ми напомня ситуация, в която съм била и в която ангажиментите към мен бяха прехвърлени на "момче за всичко". Така хем мъжът ти демонстрира загриженост, че имаш кой да те вози, да те пази, да притичва до аптеката и да ти носи покупките, хем той самият не се занимава с тия дреболии.
Ако е така, не се занимавай с глупости и си го избий момъка от главата.

# 24
Другият някакъв подчинен ли е на мъжа ти? С това разхождане напред- назад с тебе ми напомня ситуация, в която съм била и в която ангажиментите към мен бяха прехвърлени на "момче за всичко". Така хем мъжът ти демонстрира загриженост, че имаш кой да те вози, да те пази, да притичва до аптеката и да ти носи покупките, хем той самият не се занимава с тия дреболии.

Здравейте, не той не е подчинен на мъжа ми, познават се доста преди аз да се появя. И реално това момче го познавам от момента в който започнах да излизам в компанията на мъжа ми, докато бяхме гаджета, тогава въпросния младеж не ми направи никакво впечатление. Започнах да го виждам като нещо повече от човек от компанията преди около 8 9 месеца .. незнам какво ми стана просто след поредната караница приспах детето и излезнахме, седяхме в кафето и аз просто се загледах някъде в пространството и там беше ВЪПРОСНИЯ .. оттогава насам нищо не се е променило напротив привличането е по-силно, знам че не е редно затова го подтискам колкото мога .. обичам мъжа си, но просто той е възпитан по старите разбирания(майка му с него вкъщи, а баща му някъде),  но той никога не ме е оставял сама у дома, винаги ме взима с него и ако на мен не ми се излиза и той не излиза ... липсва ми човека който беше преди да се роди малкия, тогава той беше по-различен .. но някак си той ме подтикна да се загледам настрани .. преди това(4 години) бях като кон с капаци буквално, мъжете около мен бяха просто хора ..

# 25
И третият възможен сценарий, след някоя друга година разбираш, че мъжът ти не ти е верен и тогава ще съжалиш , че си пропуснала твоите си оферти. Ти решаваш. Успех!

# 26

Мале, това сама ли го писа или го открадна от някоя реч от Конгрес на БКП?

# 27
  • София
Скрит текст:

Здравейте, не той не е подчинен на мъжа ми, познават се доста преди аз да се появя. И реално това момче го познавам от момента в който започнах да излизам в компанията на мъжа ми, докато бяхме гаджета, тогава въпросния младеж не ми направи никакво впечатление. Започнах да го виждам като нещо повече от човек от компанията преди около 8 9 месеца .. незнам какво ми стана просто след поредната караница приспах детето и излезнахме, седяхме в кафето и аз просто се загледах някъде в пространството и там беше ВЪПРОСНИЯ .. оттогава насам нищо не се е променило напротив привличането е по-силно, знам че не е редно затова го подтискам колкото мога .. обичам мъжа си, но просто той е възпитан по старите разбирания(майка му с него вкъщи, а баща му някъде),  но той никога не ме е оставял сама у дома, винаги ме взима с него и ако на мен не ми се излиза и той не излиза ... липсва ми човека който беше преди да се роди малкия, тогава той беше по-различен .. но някак си той ме подтикна да се загледам настрани .. преди това(4 години) бях като кон с капаци буквално, мъжете около мен бяха просто хора ..
Aма нали каза, че го познаваш от 2г. Значи какво излиза, че ти преди около 2г. си се загаджила с мъжа ти, а вече имате и дете??? На колко е детето? И защо на втория месец от познанството ви, си си легнала да правиш дете с човек, когото реално почти не познаваш? Той искаше ли изобщо да имате дете или стана уж случайно, понеже ти се прииска бебенце?

# 28
Скрит текст:

Aма нали каза, че го познаваш от 2г. Значи какво излиза, че ти преди около 2г. си се загаджила с мъжа ти, а вече имате и дете??? На колко е детето? И защо на втория месец от познанството ви, си си легнала да правиш дете с човек, когото реално почти не познаваш? Той искаше ли изобщо да имате дете или стана уж случайно, понеже ти се прииска бебенце?
Две години не са много, но не са и малко.
Аз също съм от две години  с мъжа ми и съм бременна за втори път.
Никога не  бих забременяла от някого, ако не съм сигурно, че той е Човекът.
Вече 2 години, а тръпката, искрата и страстта между нас не са изчезнали. Напротив обичаме се все повече.
Така, че годините не са от кой знае какво значение. Важни са хората и как се държат един с друг.  Трябва да споделят и да нямат тайни.
Относно проблема на авторката... няма да я упреквам, защото всички грешим, но според мен това, което прави не е редно.
Аз приемам изневярата, дори само мисълта за нея, за един от най-големите грехове.
Ако усетиш, че охладняваш към един човек , по-добре си му го кажи. Не го прави на глупак. Независимо какъв е и как се държи.
Аз съм на принципа - "Не прави това на някого,  което не искаш да бъде правено на теб".

# 29
  • София
За 2 си опознала човека, родила си едно дете и сега си бременна с второ?  smile3555И твърдиш, че го познаваш? За къде е това бързане с тея бебета?

Общи условия

Активация на акаунт