Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Coco Noir съм тествала няколко пъти, включително и от отливка - силен, задушаващ ме парфюм, с чудовищна трайност и колкото и да се опитвах да го харесам, така и не успях. Обаче бутилката страаашно ми харесва Heartbeat

# 121
Моят парфюм си беше от Сефора,но не го усещах,а същия ден подарих на моя колежка гривничка-червен конец и тя ми каза ,че вечерта след като се е изкъпала,цяла вечер й миришело на мен и се оказало ,че й мирише от гривничката.... Simple Smile

# 122
т. е. кодът е абсолютна гаранция за истинност? Joy
Липсата на съвпадение означава това, да!

# 123
И моят си беше от бутик на шанел, и съм го пробвала и от различни официални дистрибутори, то все тая. Явно е до нос....

# 124
Благодрарение на Бубанка успях да тествам ЕА 5 Авеню Роял. Еми,не е моето нещо. Принципно аз никога не съм харесвала кожа.Но ми беше изключително любопитен този аромат. Отначалото е твърде силно спиртен. Унисекс е някак, мириие ми на мъжки одеколон,малини с велур(кожа) и мастило от химикал.
Няма да се разберем.Но благодаря на Бубанка,че ми го прати за проба.
Бях почти убедена,че няма да ми допадне заради велура(кожата),но ще му дам шанс все пак още наколко дни.

# 125
Хммм, добър въпрос!
Единственият парфюм , който поддържам неизменно през последните 13 год е Allure/Chanel. Не бих се отказала от литър. Интересно, като се замислих винаги съм имала единствено парфюма, никога друга негова форма Simple Smile

Но имам и други стари любимци, към които с удоволствие се връщам след години.

PS Зачетох темата назад и се смея с глас на коментара на Кънчева за Алюра - има неЩо такова, да! Но факт е, че има само 2 парфюма, за които неизменно  отнасям комплименти с кошници - Agent Provocateur Maitresse + Chanel Allure. Може би е  въпрос на химия с моята кожа, не зная! Други 2 ги следват - Dior Jadore + Givenchy Organza. Мой много любим зимен и драматичен Diva by Ungaro никога, никога не получава комплименти, което не го прави по-малко любим! Същата история с №5.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 01:36 от Agent Provocateur

# 126
Благодрарение на Бубанка успях да тествам ЕА 5 Авеню Роял.....
Вече почти бях съжалила, че го нямам, но този отзив ме успокои. Предвид предпочитанията мога да предложа да се пробва ЕА 5 Авеню Найт (единственият ми изпръскан до дъно парфюм, скорошна случайна констатция). Със сигурност ще Ви харесат Love in Paris, Premier Lour и Адикт, а може и Christian Dior Miss Dior Cherie, Dior J'adore или Bvlgari Rose Essentielle EDP, EDT, Пантерата на Картие.......
 Извинявам се за нахлуването във вашата територия, чета ви от време на време и с удоволствие, но сега имам парфюмен въпрос. Странно за мен, но често залитам  по ретро парфюми, които въобще не мога да нося. Може би търся нещо и аз не знам точно какво. Интровертност, носталгия, тъга, самота и  смесица от сложни противоречиви чувства  - с това ги свързвам. За сметка на това пък моите парфюмни неуспехи са същински рай за дъщеря ми! Цяло удоволствие е да я гледа човек как им се наслаждава.
Провокирана съм от  https://www.parfimo.bg/guerlain-l-heure-bleue-eau-de-toilette-za … eni-50-ml-tester/. Ще се радвам да споделите нещо-повече, ако ви е познат.

# 127
 Здравейте😊,
Благодаря за темата💐! Не знам от кой парфюм бих искала да притежавам литри, но моля, ако някой познава Lalique Encre Noire да сподели. За мъжкия аромат  става  въпрос. Искам да го купя за мъжа ми, но нямам впечатления от марката. Описанието в нотино за парфюма ми допада, но ще се развам, ако някой сподели лични впечатления😊! Благодаря предварително💐😊!

# 128
Здравейте😊,
Благодаря за темата💐! Не знам от кой парфюм бих искала да притежавам литри, но моля, ако някой познава Lalique Encre Noire да сподели. За мъжкия аромат  става  въпрос. Искам да го купя за мъжа ми, но нямам впечатления от марката. Описанието в нотино за парфюма ми допада, но ще се развам, ако някой сподели лични впечатления😊! Благодаря предварително💐😊!
Интересен аромат, много специфичен, силен, натрапчив и сладникав. Не е за всеки, не е за спортен тип мъже например. А това какво ще носи мъжа ти, зависи от това на теб какво ще ти хареса. 😉.

# 129
Здравейте😊,
Благодаря за темата💐! Не знам от кой парфюм бих искала да притежавам литри, но моля, ако някой познава Lalique Encre Noire да сподели. За мъжкия аромат  става  въпрос. Искам да го купя за мъжа ми, но нямам впечатления от марката. Описанието в нотино за парфюма ми допада, но ще се развам, ако някой сподели лични впечатления😊! Благодаря предварително💐😊!
Много  е писано за него през годините, потърси с търсачката. Много труден, тъмен парфюм, който се харесва много тук в темата и супер рядко навън. Познавам само един мъж, който го носи, а моят не го понася. Аз също не го харесвам.

# 130
Странно за мен, но често залитам  по ретро парфюми, които въобще не мога да нося. Може би търся нещо и аз не знам точно какво. Интровертност, носталгия, тъга, самота и  смесица от сложни противоречиви чувства  ...
Провокирана съм от  https://www.parfimo.bg/guerlain-l-heure-bleue-eau-de-toilette-za … eni-50-ml-tester/. Ще се радвам да споделите нещо-повече, ако ви е познат.

този е точно такъв и се съмнявам, че ще ти допадне

харесвам Енкре, но повече харесвам екстемната му версия - по-плътна и по-тъмна - но не го харесвам толкова, че да го купя независимо, че нося и мъжки парфюми /преди 5 години нямаше да повярвам, че е възможно да напиша последното изречение Grinning , но е факт, че дамските ми стават все по-скучни/; струва ми се, че точно мъжкото енкре беше доста носено от дамите във форума преди може би 7-8 години, което тогава за мен беше напълно необяснимо Grinning

Мис, радвам се, че най-накрая успя да пробваш рояла
за мен той е мек, нежен и женствен - спрямо онова, което харесвам и обикновено нося Grinning

на въпроса от темата - имам доста парфюми /поне десетина/, от които имам повече от една бутилка, от нинфео се оказаха четири Rolling Eyes - в момента обаче нямам глад за придобиване на количества от нищо
нося основно чистата ева на ДДК и рояла на ЕА и то пръскам върху дрехи, не на кожа и коса

ЧП пропускам парфюмно, дори не ми се рови и гледа по сайтовете

# 131
Paco Rabanne Olympea Heart В момента изполвам Roberto Cavalli

# 132
Здравейте😊,

Аз го обожавам, мъжа ми сьщо. Тук в магазините е около 90 евро, докато в Бьлгария е доста евтин

# 133
  • Бургас
Коко Ноар съм го пробвала периодично и тук и в чужбина.Преди година-две беше много траен на кожата ми,тук скоро го пръснах и никакъв го нямаше,скри се от мен!Нищо не можах да усетя,ще го пробвам пак през пролетта. Lalique Encre Noire не мога да го дишам,покупка само след много тестове е моя съвет.Агентче,и аз съм получавала много комплименти за Алюр и като ми свърши,което няма да е скоро ще си го купя отново ЗА МЕН този парфюм е вечен.Откривам сходства във вкусът ни към парфюмите,три общи любимеца имаме.Ммм,Paco Rabanne Olympea много ми харесва зимата как се разкрива мечта е,а интенз версията му още повече.Heart Оставят невероятна диря,засичам доста често момичета с него,а вчера се разминах с едно момиче,беше с Коко Мадмоазел.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 10:16 от Bright Crystal

# 134
Благодаря на всички за съветите😊, ще потърся първо мостра да поръчам. Блазни ме твърдението, че мирише на гора, ама и други коментари прочетох,  та- първо ще се пробва.
Няма парфюм, от който да искам чак литри да притежавам. Подновявам редовно някои парфюми, но след ползване известно време, после мога да го забравя за няколко години в шкафа, а после да се влюбя в някой друг аромат. Парфюмите никога не са достатъчно и винаги има някой по- хубав🙄✌! Последно си поднових Today  на Avon, знам, че не е за тази тема, но обожавам този аромат. Той е единствения от марката, който отличавам от останалите и намирам за страхотен аромат. Стана ми любопитно и погледнах във фрагрантика кой му е създателя. Оказа се, че същия парфюмерист е създал и доста други аромати, които харесвам и нося.
Хубав ден от мен💐😊 

Общи условия

Активация на акаунт