Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
Наскоро се сдобих с едно ретро
Шанел 19- стар любимец. Мирисах , чудих се и накрая взех едт, защото ми се стори че ще го нося повече и че не е толкова променен като че ли. Не сбърках , носи ми голяма радост. Мисля, че когато става въпрос за ретро аромати в темата трябва поне от кумова срама да се демонстрира малко повече уважение.. ако не за друго то поне за това че ретрото е преди модерното. В много постове подмятането е с негативен знак, това не прави пишещите знаещи и модерни.Не визирам сегашната дискусия. Това си е лично мое мнение, не ангажирам никого с него. Такива аромати носех на младини- Шанел 5, Фобур, Самсара о ужас, Роша Фам.. сега на старини търся модерности 
Баланс му е майката