За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
S and M ,дано да си остане на топло колкото е нужно. Ти в коя седмици си?

Ние вчера бяхме на преглед и тонове. В 33 и 6 г.с бебка е 2640 кг. Беше забила главичка надолу та не можахме да видим цялото личице. Но видяхме ,че вече има голями бузки и малко косичка на главата.
Вече нямам търпение да я гушна. Другият понеделник пак съм на преглед . Дано ни покаже личице този път.
И нашата мушморана се крие. Имаме части от личице. В 37-ма седмица съм. След два дни ги навършвам точно. Но ми се иска да потърпи до към 20-ти, за да родя при моя си лекар.

# 466
Моите и двете се смъкваха точно преди да излезнат на бял свят, по време на раждането. Simple Smile
Момичета, тоновете са хубави. Показах синините на лекарката на снимки и на живо. Ще пускам изследвания - ПКК, ДКК и обременяване с глюкоза. Глюкозата, защото имам повече води. Аз имах повече и с другите бебета. И защото съм дребна, а ги раждам едрички (според нея). В момента госпожицата е около 3200гр.
Направи ми преглед и доста бръкна. И това ме притесни много. Каза, че шийката е изгладена и имам 2см разкритие. Дано да почака да си отидем по нашия край. Искам там да родя при моят си лекар. Стискайте палци. Hug
Май следващата мама ще си ти. Мен като ме бръкнаха и след няколко часа родих. Но съм била вече с 4 см.

# 467
Моите и двете се смъкваха точно преди да излезнат на бял свят, по време на раждането. Simple Smile
Момичета, тоновете са хубави. Показах синините на лекарката на снимки и на живо. Ще пускам изследвания - ПКК, ДКК и обременяване с глюкоза. Глюкозата, защото имам повече води. Аз имах повече и с другите бебета. И защото съм дребна, а ги раждам едрички (според нея). В момента госпожицата е около 3200гр.
Направи ми преглед и доста бръкна. И това ме притесни много. Каза, че шийката е изгладена и имам 2см разкритие. Дано да почака да си отидем по нашия край. Искам там да родя при моят си лекар. Стискайте палци. Hug
Май следващата мама ще си ти. Мен като ме бръкнаха и след няколко часа родих. Но съм била вече с 4 см.
Неви, до сега трудно съм раждала. С 2см си стоя със зверски контракции часове наред. Нямам контракции, а и за разкритието нещо не й вярвам. Миналата седмица в четвъртък бях при друг лекар. Шийка не напълно изгладена, никакво разкритие. Дано не си права и бебето да си остане на топло още 9-10 дни. Стискайте ми палци, момичета! Умирам от притеснение!!!!!!

# 468
Неви, до сега трудно съм раждала. С 2см си стоя със зверски контракции часове наред. Нямам контракции, а и за разкритието нещо не й вярвам. Миналата седмица в четвъртък бях при друг лекар. Шийка не напълно изгладена, никакво разкритие. Дано не си права и бебето да си остане на топло още 9-10 дни. Стискайте ми палци, момичета! Умирам от притеснение!!!!!!
Стискаме палци, да е поне след 10 дена. И лесно да родиш този път:hugs:

# 469
И мен ме прегледаха вагинално в събота, ама не съм тръгнала да раждам. Имах 1 см. разкритие тогава, сега дали е повече не знам.
S and M, стиснати палчета от мен!

# 470
И аз днес бях на преглед и тонове. Бебчо е към 2,800 кг. и е много сладичък, имам снимка как си смуче ръчичката Revolving Hearts
Направиха ми прословутия преглед за разкритие, ами нищо особено не беше, даже не го усетих особено. Имам 2-3 см разкритие и 50% скъсена шийка. Искаше ми се това да значи нещо конкретно, но уви никой не може да предвиди кога ще тръгне раждане, може и след часове, може и да пренося... Аз само си пожелавам да не е на някой от празниците, иска ми се бебчо да си има негов си личен празник, не да се дублира с Коледа или Нова година, или рождения ден на баща ми, който е на 27ми (макар, че докторката без да знае заложи на тази дата Smiley).
По-неприятната част от прегледа беше колпоскопията заради спекулума, но нямаше как с моите две конизации и един съмнителен участък. Оказа се, че си имам полип Disappointed Уви, дано всичко мине наред при раждането, пък после ще го мислим. Докторката каза, че може да има по-силно кървене, но не би трябвало да има по-голям проблем заради него.

Момичета, как усещате кога бебето хълца? Аз нито веднъж не съм го усетила или поне не знам какво трябва да е чувството.

А забелязвате ли колко бързо минава времето и как съвсем скоро ще свърши един важен период и ще започне друг? Не остана време, една по една ще започнем да се хвалим тук с голямата новина и ще гушкаме пухкави бебчета Heart Exl

# 471
Момичета, как усещате кога бебето хълца? Аз нито веднъж не съм го усетила или поне не знам какво трябва да е чувството.

А забелязвате ли колко бързо минава времето и как съвсем скоро ще свърши един важен период и ще започне друг? Не остана време, една по една ще започнем да се хвалим тук с голямата новина и ще гушкаме пухкави бебчета Heart Exl

При мен хълцането е като ритмични подскочета някъде в корема. Последно днес го усещах в ляво и по-надолу, където си мисля, че евентуално е гръбчето на бебето. Понеже ме подритва най-много в ребрата в дясно. Simple Smile

Времето си лети, особено когато има деца наоколо. Не мога да си представя кога отлетяха 9-те години от раждането на каката. На мен ми е малко тъжно, защото не мисля, че ще имам други деца след това бебе. И гледам да се наслаждавам на бременността, докато трае. Споделих на мъжа ми преди време и той - "Е, какво толкова, ще си направим още едно!". Умрях да се хиля.

# 472
Днес бях на лекар.И на мен не ми дадоха документите за раждане,защото бебка пак е седалищно 🙈Миналият път беше с главата на долу-сега не е.Лекарката предложи на 4-и пак да отида и тогава да решим какво ще правим.В 34 г.с. съм.Госпожицата тежи 2.350

# 473
И мен ме прегледаха вагинално в събота, ама не съм тръгнала да раждам. Имах 1 см. разкритие тогава, сега дали е повече не знам.
S and M, стиснати палчета от мен!
Нямам предвид, че тръгва раждане от прегледа за разкритие. При мен беше и умишлен натиск. Беше болезнено и до няма и 11 часа родих.

# 474
Аз в петък съм за изследвания и МБ. Дано не ме разръчка много при вземането на секрет,  че ме наплшихте с тези прегледи.  Днес влизам в 33 г.с. много ми е рано още.
И моята мома беше седалищно последния път, преди това главично, но такова бутане и лашкане пада в момента, че сигурно ще се обърне още 1-2 пъти докато дойде време.

# 475
  • с. Дълго поле
Аз в петък съм за изследвания и МБ. Дано не ме разръчка много при вземането на секрет,  че ме наплшихте с тези прегледи.  Днес влизам в 33 г.с. много ми е рано още.
И моята мома беше седалищно последния път, преди това главично, но такова бутане и лашкане пада в момента, че сигурно ще се обърне още 1-2 пъти докато дойде време.
Не се притеснявай, много деликатно само от входа на влагалището взимат секретче, особено в такава седмица. При мен поне беше така и смятам, че така трябва, защото ти е рано за разкритие (не че няма жени, които няколко месеца се разхождат с 2-3 см, но това означава по голяма опасност от инфекции нагоре). Дано резултатите с добри и чиста МБ

# 476
На кой му се гледат бебешки дрешки. Току що ми ги донесоха. Като гледам не всички са най-удачния избор за новородено, но пък имах ентусиазъм. Още малко бодита ми остава да взема.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 19:36 от Jillian

# 477
Аз документите за болницата си ги взех всичките от докторката по каса, че дори и направлението за хоспитализация, което важи месец. Не виждам причина да ви бавят, поне не за изследванията. То по принцип и човек сам може да си ги пусне, просто ще трябва да си ги плати. А иначе ако тръгнете да раждате, никой няма да ви върне, дори и без документи да отидете.

За МБ наистина съвсем внимателно се взима секрет. На мен от няколко месеца редовно ми взимат и изобщо не съм го усетила като нещо особено.

Тези бебчовци голяма акробатика накрая Grinning И моя много се вълнува, рита, шава... Главично е, но пък е с гръбче към моя гръб все още и се надявам скоро да заеме поза, че и на двама ни да е по-лесно като тръгне да излиза.

# 478
Аз документите за болницата си ги взех всичките от докторката по каса, че дори и направлението за хоспитализация, което важи месец. Не виждам причина да ви бавят, поне не за изследванията. То по принцип и човек сам може да си ги пусне, просто ще трябва да си ги плати. А иначе ако тръгнете да раждате, никой няма да ви върне, дори и без документи да отидете.

За МБ наистина съвсем внимателно се взима секрет. На мен от няколко месеца редовно ми взимат и изобщо не съм го усетила като нещо особено.

Тези бебчовци голяма акробатика накрая Grinning И моя много се вълнува, рита, шава... Главично е, но пък е с гръбче към моя гръб все още и се надявам скоро да заеме поза, че и на двама ни да е по-лесно като тръгне да излиза.
И моята дъщеря беше така и чак последния час на раждането се обърна с лице към гърба ми и всичко мина супер.

# 479
Момичета, давайте предложения за заглавие на следващата тема, за да ги включа в анкета.
Ако има желаещи да я публикуват, ще изпратя кода на първа страница с термините.
Благодаря!
Иначе при нас нещата се развиват бързичко, вече сме 3500 гр. на финалната права и скоро ще си имаме бебенце Simple Smile. Може би дори и за Коледа, кой знае Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт