За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
И на мен ми казаха аспирина до 34-та седмица и вчера го спрях.
S and M, пиши като разбреш. Дано всичко е наред. Още мъничко ти остава.

Аз пък варя сладко от дюли в момента. Не знам какво ме прихвана. Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам толкова много работа и не мога да се средоточа изобщо. Отивам да вадя лаптопа, че съвсем ще изостана. Утре съм цял ден по задачи, вкл. и първото мерене на тонове. 

# 451
Моят аспирин беше до 36 г.с включитолно .От два дни не го пия и ми е странно без него.Много по-добре се чувствах с него или си го внушавам .

# 452
Моят аспирин беше до 36 г.с включитолно .От два дни не го пия и ми е странно без него.Много по-добре се чувствах с него или си го внушавам .
Хахахах, познатоооо! Аз си внуших, че ще вдигна кръвно. Чаках няколко дни и нищо не стана. 😂
Имам час за 13 часа. Да видим какво ще каже лекарката.

# 453
Момичета, кога ти дават обменната карта за родилното. На мен още не са ми пуснали изследване за Спин, Васерман и Хепатит. Почти в 36 седмица съм, а чак на 28 декември съм на лекар. Тези дни само на тонове трябва да ходя. А аз се страхувам да не тръгна да раждам преди това, защото почнаха да ми казват приятелките ми, че коремът ми почва да пада. Преди 2 седмици бебето беше 2400.

# 454
  • София
S and M, да не би да е от аспирина твоят проблем. На мен ми прилича на кръвонасядане, което при нормални обстоятелства ще стане от силен удар, а аспирина разрежда кръвта и е възможно да действа така.

# 455
Момичета, кога ти дават обменната карта за родилното. На мен още не са ми пуснали изследване за Спин, Васерман и Хепатит. Почти в 36 седмица съм, а чак на 28 декември съм на лекар. Тези дни само на тонове трябва да ходя. А аз се страхувам да не тръгна да раждам преди това, защото почнаха да ми казват приятелките ми, че коремът ми почва да пада. Преди 2 седмици бебето беше 2400.
И на мен не са ми дали документите все още и се притеснявам, че и на мен ми казват, че корема ми се е смъкнал.Тези изследвания са едни от първите които пускат със срок от 6 месеца обаче моите са от началото на август. Но пък нямам актуална микробиология и последна ПКК и утре ще видя какво е каже доктора. Неви86 на теб кога ти е термина и на мен ми казаха преди две седмици, че бебка е 2380гр.

# 456
И на мен не са ми дали документите все още и се притеснявам, че и на мен ми казват, че корема ми се е смъкнал.Тези изследвания са едни от първите които пускат със срок от 6 месеца обаче моите са от началото на август. Но пък нямам актуална микробиология и последна ПКК и утре ще видя какво е каже доктора. Неви86 на теб кога ти е термина и на мен ми казаха преди две седмици, че бебка е 2380гр.
Според цикъла е 13 януари, а според видеозона 7 януари.

# 457
  • София
На мен в Токуда ми казаха, че имам ли Васерман и спин от бременността няма значение, че с ами от юни месец, няма да ми пускат други. На 18ти в 37г.с. от ЖК ще ми дадат всички документи. Аз аспирин протект така и не пих, а ми беше изписан профилактично. Още съм си с кръвно 90/60.

# 458
Според цикълът моят е 11 януари в началото като ме гледаше софийската лекарка ми беше казала, че според видеозона 4 януари. Сегашният лекар не ми е казвал за по различен термин освен, че върви с няколко дни по напред. 

# 459
Според цикълът моят е 11 януари в началото като ме гледаше софийската лекарка ми беше казала, че според видеозона 4 януари. Сегашният лекар не ми е казвал за по различен термин освен, че върви с няколко дни по напред. 
Значи долу горе еднакво.

# 460
  • Sofia
Това, че коремът се е смъкнал не е признак за наближаващо раждане. Може бебето да стои в малкия таз и един месец, както и обратното - без да е паднал коремът може да започне раждането. Често това се случва по време на самото раждане.

# 461
Това, че коремът се е смъкнал не е признак за наближаващо раждане. Може бебето да стои в малкия таз и един месец, както и обратното - без да е паднал коремът може да започне раждането. Често това се случва по време на самото раждане.
Това звучи добре.

# 462
  • Sofia
Това звучи добре.
Казват, че при първо раждане може смъкването да е предвестник на раждане, но никой не може да каже пак кога ще е. То е ясно, че за всички ни е скоро 😂 а при всяко следващо, бебето може в последния момент да се смъкне Simple Smile

# 463
Моите и двете се смъкваха точно преди да излезнат на бял свят, по време на раждането. Simple Smile
Момичета, тоновете са хубави. Показах синините на лекарката на снимки и на живо. Ще пускам изследвания - ПКК, ДКК и обременяване с глюкоза. Глюкозата, защото имам повече води. Аз имах повече и с другите бебета. И защото съм дребна, а ги раждам едрички (според нея). В момента госпожицата е около 3200гр.
Направи ми преглед и доста бръкна. И това ме притесни много. Каза, че шийката е изгладена и имам 2см разкритие. Дано да почака да си отидем по нашия край. Искам там да родя при моят си лекар. Стискайте палци. Hug

# 464
S and M ,дано да си остане на топло колкото е нужно. Ти в коя седмици си?

Ние вчера бяхме на преглед и тонове. В 33 и 6 г.с бебка е 2640 кг. Беше забила главичка надолу та не можахме да видим цялото личице. Но видяхме ,че вече има голями бузки и малко косичка на главата.
Вече нямам търпение да я гушна. Другият понеделник пак съм на преглед . Дано ни покаже личице този път.

Общи условия

Активация на акаунт