За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Мами , споделете какъв термометър сте или ще купите , имате ли препоръки за определен вид ? Не мога да се ориентирам в избора , все лоши мнения за електронните 😊

# 61
Дами, тези от вас, които ще раждат нормално, следят ли ви как и къде е разположена пъпната връв и променя ли си местоположението. На моя бебо преди 2 седмици му беше пред лицето, а сега няма и помен от нея около главата му. Аз бях се притеснила много, като тръгне да се ражда дали няма да се увие около вратлето му и сега уж трябва да се успокоя, ама нещо не ми дава мира, как така магически се е преместила. Даже на 3Д го оглежда моя АГ и не я видя пред лицето му вече. При вас има ли такива премествания от самосебеси?

В 28 седмица на феталната ми казаха,че пъпната връв е омотана два пъти около вратлето.Такъв страх брах че....тези 10 дни до прегледа при докторката,която ме следи ми се видяха години.След като ме прегледа тя,каза,че вече не била около яратлето,а.пред лицето да не се притеснявам.На следващият вече беше зад гърба,а миналата седмица беше между крачетата 😁Не се притеснявай ще се оправи сама.Може би и твоето бебе е немирно като моето 😊

# 62
  • с. Дълго поле
Дами, тези от вас, които ще раждат нормално, следят ли ви как и къде е разположена пъпната връв и променя ли си местоположението. На моя бебо преди 2 седмици му беше пред лицето, а сега няма и помен от нея около главата му. Аз бях се притеснила много, като тръгне да се ражда дали няма да се увие около вратлето му и сега уж трябва да се успокоя, ама нещо не ми дава мира, как така магически се е преместила. Даже на 3Д го оглежда моя АГ и не я видя пред лицето му вече. При вас има ли такива премествания от самосебеси?

В 28 седмица на феталната ми казаха,че пъпната връв е омотана два пъти около вратлето.Такъв страх брах че....тези 10 дни до прегледа при докторката,която ме следи ми се видяха години.След като ме прегледа тя,каза,че вече не била около яратлето,а.пред лицето да не се притеснявам.На следващият вече беше зад гърба,а миналата седмица беше между крачетата 😁Не се притеснявай ще се оправи сама.Може би и твоето бебе е немирно като моето 😊
Определено се бушува доста, особено сега като е по-силен, но благодаря, определено ме успокои. Пожелавам си, а и на всички мами с желание и възможност за нормално раждане, да не ви се появява причина за скалпел.

# 63
  • Sofia
Пъпната връв може да се увие/развие и в хода на ражданено, така че няма смисъл лекаря да коментира къде се намира. Единствено ако е къса би могло да е проблем Simple Smile

# 64
Забравих да добавя, че гладех бебешки дрешки, защото ми е кеф, а и стават по-меки.

# 65
От снощи усещам бебето много рядко и по-слабо.Да отида ли на лекар...почвам да си мисля какво ли не 😣

# 66
  • Лапландия
Преди няколко дни не усещах движения през целия ден и се обадих на лекаря, а той ми каза да отида на следващия ден на преглед. Аз се притесних още повече, добре че бебето в този момент се рамърда. Сетих се, че някои мами пускат музика на слушалки и му пуснах малко Моцарт. Тогава вече се оживи и взе да шава повечко.  На следващия ден се срещнах с лекаря и той взе да ме успокоява, че нямало някаква норма за брой движения. Но ако се случи отново сигурно пак бих отишла на преглед.

# 67
  • София
Здравейте мами, днес ми се случи нещо странно. Както си лежах изведнъж нещо ми стана с погледа, не можех да фокусирах, виждах двойно и се чувствах объркана. Много се притесних, измерих си кръвното и беше 120/70, което е високо за мен, но според мен го вдигнах от това, че се стреснах. Отмина за 2-3 минути. На някой дуг случвало ли му се е?

# 68
Здравейте мами, днес ми се случи нещо странно. Както си лежах изведнъж нещо ми стана с погледа, не можех да фокусирах, виждах двойно и се чувствах объркана. Много се притесних, измерих си кръвното и беше 120/70, което е високо за мен, но според мен го вдигнах от това, че се стреснах. Отмина за 2-3 минути. На някой дуг случвало ли му се е?
Да. Дори забравих къде отивам.
А сега често ми се случва като легна. Вчера на прегледа питах лекарката, имам ошипяване, предположи, че е от това.

# 69
  • София
Да. Дори забравих къде отивам.
А сега често ми се случва като легна. Вчера на прегледа питах лекарката, имам ошипяване, предположи, че е от това.

Беше много странно, все едно очите ми гледаха в различни посоки. Аз нямам ошипяване, за което да знам. Притесних се да не е нещо по-сериозно.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 15:01 от moodie

# 70
От снощи усещам бебето много рядко и по-слабо.Да отида ли на лекар...почвам да си мисля какво ли не 😣

Има такива моменти. И аз се побърквам. Лягам по гръб, пия вода и леко размествам корема наляво- надясно. Моят бебок май хълца често. Странно усещане.

# 71

Има такива моменти. И аз се побърквам. Лягам по гръб, пия вода и леко размествам корема наляво- надясно. Моят бебок май хълца често. Странно усещане.
И моята бебка хълца често поне по 2-3 дневно,много е лакома 😁😁
Комплектът за изписване ми е много друден избор, харесала съм това:
Но все още се чудя, иска ми се нещо и аз не знам какво гледам и харесвам комплекти с роклички с дантели и панделки, но това е за лятото.

А за чисто белите дрешки ми е познато, с каката бяхме така не знам за таткото но бабата беше решила и купили бяло за изписването само пелената беше резеда.Ама и аз нищо не бях подготвила, докато със синът ни всичко си бях устроила и приготвила доста преди да се роди бебето. Сега за момента е почти всичко само за изписването дрешките не съм избрала. Но и това ще стане. 😁

# 72
Момичета, аз реших да облеча малкия за изписването по друг начин.Ще е с джинси и малка жилетка(изключвам долното бельо) и малки декоративни кецове.Шапка и малко якенце.И разбира се порт-бебе.Комплекта си го купих от Бенетон.В крайна сметка ние сме майките и сега ни е времето да измисляме тоалети и да сме в настроение.JoyHug

# 73
Здравейте момичета,  GAP имат доста забавни бебешки решения, както и добри цени, днес успях да се възползвам от black friday офертите и съм откровено казано доволна Simple Smile

# 74
  • София
Аз също се чудя да изписването. Те като го увият отгоре с пелена/одеялце или каквато е завършващата част на комплекта, то не се вижда отдолу как е облечено - само едно личице и шапка Blush Stuck Out Tongue Winking Eye .

Общи условия

Активация на акаунт