Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 654
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там
Добре друг въпрос да попитам...цвят розово злато модерен ли е в момента и добре ли става на коса 8.1 ?
Този цвят за мен винаги е актуален . Simple Smile

# 601
да, модерни са розовите оттенъци, както и сините.
С 8.1 имаш много възможности. Да продължиш към по-светлите тонове до 9 и 10 (изтощително, но така или иначе си обезцветила косата, ако искаш да пробваш, сега е момента).
Или да ставаш по-тъмна, без проблем и не толкова изтощително. Изобщо, който цвят ти харесва, може да се постигне със светла коса по-лесно, отколкото с тъмна.
На добрият фризьор, като му посочиш цвят, трябва да може да го направи с всякаква коса. В това е майсторлъка.

# 602
  • Габрово

Pepina_n3

Много благодаря за изчерпателния отговор
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 603
В ДМ продават някакви спрейове за коса, има и розов. Поне е по-малко вредно за косата, отмива се. Можеш да пробваш рус оттенък.

# 604
да, модерни са розовите оттенъци, както и сините.
С 8.1 имаш много възможности. Да продължиш към по-светлите тонове до 9 и 10 (изтощително, но така или иначе си обезцветила косата, ако искаш да пробваш, сега е момента).
Или да ставаш по-тъмна, без проблем и не толкова изтощително. Изобщо, който цвят ти харесва, може да се постигне със светла коса по-лесно, отколкото с тъмна.
На добрият фризьор, като му посочиш цвят, трябва да може да го направи с всякаква коса. В това е майсторлъка.

Да, и аз така си викам, ама де го? Вече не знам дали ако дам много пари, няма да са на вятъра. И за това май за следващото боядисване ще отида просто да ме боядисат за 10—15 лв, поне да знам, че ще е калпаво, но не съм се набутала със 150 лв

# 605
  • София
Знам че темата не е за професионалисти, но знам и че има много момичета които вече разбират повече от профи. Наистина имам нужда от помощ и съвети. Това е положението в момента!
Кофти цветове + накъсани крайща. Второто е ясно, че без подстрижка няма да се реши. Как да оправя цвета. Решила съм че повече няма да ходя при фризьор. Не става. Аз ли съм претенция, те ли са зле не знам. Най хубава коса съм имала като си я поддържам вкъщи. Въпроса е само веднъж да ида да ме подстрижат хубаво.

Само от 4ка вероятно ще успее да прикрие всичко това. Не знам с какъв оттенък предвид зелените кичури в косата ми.

# 606
Аз бих направила едно каре на тази коса, и тъмна боя. Или някой да ти направи хубави пластове, обаче има риск да те накълцат от още по-високо и после и каре да не можеш да докараш.
Егати некадърниците има...

# 607
  • Някъде там
Като гледам снимките определено не си претенция,те са зле.Доста ти е накълцала косата,не ,че и моята не беше така,но случих на страхотна жена с машинката и малко помощ на ножицата ми направи така любимата ми черта с плавно преляти няколко пластта .
И косата ми стана така
хем си имам черта ,имам и етажи и кафяво червен цвят със съвсем лек пепелен отенък.
Иначе една такава прическа мисля,че ще ти е супер

# 608
Fluttershy, прекрасна коса Simple Smile Надявам се някой ден да постигна тази дължина.

# 609
  • София
Fluttershy, а за цвят какво ще кажеш? Какво да правя? Според мен също сега като я гледам едни 10см трябва да си заминат.

# 610
  • Някъде там
Да , може би 10 см или си вземи изглаждащи продукти за да не стои разхвърчана, така няма да си личат тези етажи.
За цвят ,въздишам по светлите , но не правя големи промени .Стоя си близо до моя цвят.Изморих се от експерименти и така се чувствам по добре .
Ето няколко предложения

# 611
  • Пловдив
Fluttershy, с кой номер се боядисваш? Цветът ти е чуден! С една идея по-светъл ли е "на живо"?🤩

# 612
В тази или в другата тема се пишеше за четки за изправяне, че вече се обърках?  Grinning
Моята е за смяна, а така и не разбрах от кои сте доволни ( ако може линкове)  Praynig

# 613
Ел, моята е въртяща на Ровента, такава ли имаш в предвид?

# 614
  • Габрово

Само от 4ка вероятно ще успее да прикрие всичко това. Не знам с какъв оттенък предвид зелените кичури в косата ми.

Да ,пробвай с 4,

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:55 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт