Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 701
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
Нещо не съм добре с българския език. Какво значи да се огелпиш?
Еsmee, огелпване, значи- объркване, заплетена ситуация / нещата са се объркали, един вид/   Simple Smile

Титания, при мен съвпад на Венерка с Марс ще е във 2 дом в Лъв. Марс е управител на МЦ в Овен, а Венера е упрваител на 4 дом  Везни и на 11 дом Телец. Какво може да донесе това, може ли да споделиш? Ще има ли финансова помощ , тото ли да  взема да играя...?  
Ще има някакво добро стечение на обстоятелствата по Линията ИС/МС.Ако планираш нещо свързано с дом и нова социална среда ,може би ще се получи,но трябва да се гледа цялата карта.

Много ти благодря! Да, всъщност наистина плнирам нешо свързано и с двете оси МЦ и МЦ , но ще е към септември Simple Smile bouquet

# 751
Огелпиш е да се объркаш, да се оплетеш , да се забъркаш в нещо

# 752
Думата не е ли огълпиш?

# 753
Момичета, в коя част на БГ се ползва думата? И моя речник обогатихте. 😃
...
Ох, как си чакам следваща прогноза от Титания. 🌼 За първата част от август прогнозата й се реализира 1:1 при мен, все едно е била персонална. 😵

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 22:32 от soul81

# 754
Огелпиш е думата
Според мен е жагон, не е свързана с район

Нова тема да пуска някой

# 755
Уроците на зодиите през 2019 според Гал Сасон:
https://www.jenatadnes.com/shesto-chuvstvo/gal-sason-urotsite-za … odiya-prez-20192/

# 756
Момичета, в коя част на БГ се ползва думата? И моя речник обогатихте. 😃
...
Ох, как си чакам следваща прогноза от Титания. 🌼 За първата част от август прогнозата й се реализира 1:1 при мен, все едно е била персонална. 😵

Огелпих - доста го ползваме в Пловдив  Laughing

Огелпиш е думата
Според мен е жагон, не е свързана с район

Нова тема да пуска някой

Време е , ДА  Peace

# 757
  • Street of Dreams
Огелпих е много използвана дума и в моя край, значи да оплетеш конците.

Зигизаги, мерси. Искам да потвърдя, че периода на ретроградния Меркурий за мен беше кошмарен и почти нетърпим, докара ме до ръба и като свърши, сякаш ми светна. Не съм суеверна, нито се доверявам до там на астрологията, но в случая имаме страхотно съвпадение.

# 758
Мой близък човек попадна в болница вчера вечерта и имаше нелека операция, не знам как ще се възстановява , а вчера тр Юпитер тръгна дирекно нали?
Наталните  му Луна, Уран и Плутон са в 12 дом. А там сега минава тр Марс, който прави съвпад с Луната му на 2 градуса, и след няколко дни ще направи опозиция на нат Сатурн, и съвпад с нат Плутон и Уран. Какво да очакваме с тези транзити?. Свито ми е сърцето  Confused. Но тр Луна точно по време на операцията му правеше тригон с Юпитера.
Марс в съвпад с нат Плутон, през 12 дом, нали не е животозастращаващо положението?  Rolling Eyes

Марс с Луна през 12 дом съм чела , или завтор или операция, болници...и ето на, случи се. Но  мен най-вече ме притеснява тр Марс , който ще прави съвпади  с тежките планети Уран и Плутон и опозиция със  Сатурн.

За улеснение пиша  Управителите на домовете в натала

Уран е У6
Марс У7 и  У8
Плутон му е У3 но е интесптиран / заключен дом./
Луната е У11
Сатурна е У наАСЦ

Ще бъда благодарна за коментари по тези транзити, много ужасни и страшни ми се виждат....

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 17:19 от Roza17

# 759
  • SF
Преди 2 години Марс пак е бил върху натален Плутон. Било ли е животозастрашаващо?

# 760
Преди 2 години Марс пак е бил върху натален Плутон. Било ли е животозастрашаващо?

Не знам, тогава не сме се познавали/ не ми е роднина, а близък на сърцето човек, който познавам от тази година./...След 2 години пак ще е там Марс.. През 2 години  ще е така.

# 761
Цитат на: Титания link=topic=1076870.msg39093682#msg39093682 date=
На 12.08 Юпитер ще тръгне в права посока,а Уран в обратна. Така,че късметът ни ще се върне, а пък непредсказуемите неща ще ни дойдат от миналото /по Уран/.
Както се казва - джакпот! Днес. 💖

Чакам си и подобрение в бизнес делата, както е по прогноза, дано.

# 762
  • София
При мен късметът дойде още в началото на месеца. Тогава Юпитер стационарен ли е бил?

# 763
Мой близък човек попадна в болница вчера вечерта и имаше нелека операция, не знам как ще се възстановява , а вчера тр Юпитер тръгна дирекно нали?
Наталните  му Луна, Уран и Плутон са в 12 дом. А там сега минава тр Марс, който прави съвпад с Луната му на 2 градуса, и след няколко дни ще направи опозиция на нат Сатурн, и съвпад с нат Плутон и Уран. Какво да очакваме с тези транзити?. Свито ми е сърцето  Confused. Но тр Луна точно по време на операцията му правеше тригон с Юпитера.
Марс в съвпад с нат Плутон, през 12 дом, нали не е животозастращаващо положението?  Rolling Eyes

Марс с Луна през 12 дом съм чела , или завтор или операция, болници...и ето на, случи се. Но  мен най-вече ме притеснява тр Марс , който ще прави съвпади  с тежките планети Уран и Плутон и опозиция със  Сатурн.

За улеснение пиша  Управителите на домовете в натала

Уран е У6
Марс У7 и  У8
Плутон му е У3 но е интесптиран / заключен дом./
Луната е У11
Сатурна е У наАСЦ

Ще бъда благодарна за коментари по тези транзити, много ужасни и страшни ми се виждат....

Транзитите не са причина за случилото се, но без данни няма как да ви се отговори.

# 764
Никъв късмет не ме намира. Grin Къде е, да ида да го подбера аз...

Общи условия

Активация на акаунт