Боледуване на децата ни - тема 64

• 56 135
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Според мен не е нормално седем дни вирус с температура. Станала е бактериална и антибиотикът още не е подействал - аз така го виждам.

# 166
Да обаче изследванията са добри. Няма точно определени дни колко време може организма да се бори с вирус.

# 167
  • гр.София
Е аз невиждам какви да са изследванията след 2 сменени аб. Баш бактериална инфекция е станала, но антибиотиците са свалили нивата на левкоцитите. Суе и црп има ли в кръвната картина?

# 168
  • shumen
Не е нормално седем дни на АБ и да вдига температура и според мен.
Лино,оправяй се скоро.
Аз уж бях по добре,но сега пак се разкашлях и ме болят гърдите обаче като кашлям и се вкарвам в някакви филми пак.

# 169
Аз помислих, че от преди Коледа е с т и ги сметнах повече от две седмици и се стреснах.   При моята се е случвало при грип да поддържа 7-8 дена т, но след почването на аб (не от началото на грипа, а на пети-шести ден), т започва да разрежда и спада. Аз сякаш бих се консултирала с инфекционист.

# 170
  • София
Детски организъм е това - до четири, пет дни, ако не го пребори вируса сам, после си става бактериално, или поне в масовия случай е така.  А изследванията - не знаем какво е ЦРП; често останалата информация може да е подвеждаща.

Дъждец, от 30.12 са с температура. Антибиотикът преди Коледа може да е бил за друго.

# 171
  • shumen
Моя поддържа Т 4 дни сега с пневмонията.Един ден нямаше и пак вдигна след това.
Аз сега съм и с Т 38 тъкмо я измерих и се вкарах яко в джаза отново.

# 172
  • София
Дани, ще ходиш май пак на слушалки Sad.

Mimimibg, как е температурата днес?

# 173
Дани дано не се усложниш, прави си инхалации над гореща вода. Аз също кашлям сутрин и вечер. И направих голяма глупост и съм яко в параноя. Вчера като се къпах не си защитих ухото, естествено намокри се...сега чета в интернет при отит не се мокри, аз така и ня разбрах тази вода отит ли се води...много ме е страх да не стане беля.

# 174
  • shumen
Аш,не ми се иска да ходя пак,но май ще трябва.
Лино,аз си правя с инхалатора,но полза няма.
Днеска пак съм с Т,гадна,къртеща кашлица и хрема.

# 175
  • Пловдив
От вчера не е вдигал Т. Дано да сме го преборили гадния Rage вирус . Кашлицата обаче още си стои. Днес аз съм със сополи Sad  и болки в гърлото. 

# 176
Обикновено кашлицата последна отшумява, понякога след седмици - 2-3-4....

# 177
  • София
Браво, Мими (за детето и Т). Не се притеснявай за кашлицата и тя ще мине донякъде с антибиотика - трябва ѝ още време просто. Гледайте още няколко дни да го взимате, че вие рано го почнахте (май още от първия ден с висока Т сте на АБ), да не го приключите рано-рано. При тези упорити вируси трябва да се преодоляват и възможните усложнения (в случая - кашлица, и не се знае какво още). Но то и още ще си подкашля след това и ще чисти секрети - просто ще е по-малко в сравнение с дните от пика.

# 178
  • София
Аз днес вече съм нов човек Simple Smile 4-5 дни с Т се събраха и при мен и си е вирусно определено, според мен си беше грип с тази отпадналост, но не мога да го твърдя със сигурност. Гърлото и то почти ми мина, носоглътката и тя, днес вече се чувствам супер.
Лино, няма никакво значение дали го защитаваш от вода или не, средното ухо е абсолютно затворена структура. Само при перфорация на тъпанчето трябва да се пази стриктно, е и при външен отит също, но твоят не е такъв.

# 179
А при нашия предполагаем синузит може ли да се слага топла морска сол?
Не съм сигурна имало ли е гной, защото не сме правили снимка, но до вчера при промивка вадеше жълти гъсти секрети. Днес пак има, но значително по-малко жълти. Седми ден на аб стана.
Промиваме по три пъти на ден. Иначе с обикновено издухване вади съвсем малко.

Дани, иди да те чуят. Даже и кръвни пусни.

Общи условия

Активация на акаунт