Боледуване на децата ни - тема 64

• 56 149
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за съвета, Аш!

Ще останем с промивки за сега, в нашия град не съм сигурна дали имаме специалисти хомеопати. Предимно са си ЛЛ и педиатри, които изписват хомеопатия.

Вероятно има задна хрема, която може би някой ден ще израсте. Стига, разбира се, да няма бактериална причина за нея. Може да пуснеш изследване, ако те притеснява много.
Цинабсин може и да не помогне, не е особено ефективен при такива случаи мисля.
А ако е специалист хомеопатът, точно Цинабсин надали ще изпише. Има други препарати, с които може да се пробва, но пак е важна схемата на прием. И ако се налага, примерно има леко увеличена сливица и се събира секрет там и т.н.

# 226
  • shumen
Аз чакам при доки с изследванията на детето.В носа е със стрептокок пневмоние.Ще искам и мен да прегледа пак,че още бухам и вдигам Т.

# 227
  • shumen
Минах днеска през доки.Ще лекуваме стрептокока пневмоние при детето с Аугументин по антибиограма.Прегледа и мен и ми пусна кръвни,ЦРП,СУЕ и секрет и на мен и като излязат пак при нея да видим какво ще правим.

# 228
Минах днеска през доки.Ще лекуваме стрептокока пневмоние при детето с Аугументин по антибиограма.Прегледа и мен и ми пусна кръвни,ЦРП,СУЕ и секрет и на мен и като излязат пак при нея да видим какво ще правим.
И ние така я лекувахме + мораксела обаче.И все още си имаме секрет и немога да разбера доизчиства ли се ,или не се е повлиял от АБ защото са много упорити тея гадове..

# 229
  • shumen
 Х.Т упорити са наистина.Педи каза,че може и да си я менкаме в къщи и да се заразяваме един на друг и затова каза да видим и мойте изследвания и секрет и ако има нещо да видим какво лечение ще изпише.

# 230
  • shumen
Аз ходих днеска на изследвания,но излязоха само една част от тях.ЦРП.СУЕ и диференциалната утре,а гърления ако има нещо в Понеделник.Изписа и на мен Аугументин СР на 12 часа по 2,но утре като излязат ЦРП И СУЕ да види иска и тях и ако не спра да вдигам Т каза снимка колкото и да не и се иска,че скоро имам правени две.

# 231
  • shumen
Взех изследванията и чакам при доки.ЦРП е 11,6 и е високо,а другите са добре.Излезе и секрета и е чист.

# 232
Ти нали пиеш вече АБ? Според мен изчакай 1-2 дни и пусни ново ЦРП.

# 233
  • shumen
Лино пия,но си вдигам Т и кашлям и доки каза,че иска да ме чуе и да решим какво ще правим.

# 234
Црп с горна 5 или 0.5 е в изследването?
Ако е първото, не е чак толкова високо.
Ама пневмония може и на фона на това ниско црп да направиш.
Изписа ли ти Вентолин и Пулмикорт?

# 235
  • София
Дани, колко точно дни си с Т и от колко дни пиеш антибиотик?

# 236
  • shumen
Дъждец,изпрати ме на снимка.Изписа и Пулмикорт.
Аш,от Понеделник съм с Т и АБ пия от тогава,но от вчера ми го смени с Аугументин понеже на Дени излезе,че може да го пие за стрептокока.Сега минах снимката и чакам да излезе.

# 237
  • София
Да изчакаме снимката, но много дни са това с температура; да кажем, че е било вирус в началото, но с хрипове, защото на теб ти е слабо място дихателната система. Ама 5 дни? Айде дано се оправиш скоро.

# 238
  • shumen
Аш,излезе снимката и на нея пише остър бронхит.Доки е видя и каза да продължавам с АБ и към Неделя да очаквам ефект.Ако няма ефект в Понеделник пак при нея,а ако има в Сряда на контролен.

# 239
  • София
Дани, хубаво, че не е пневмония. Сега много сериозно трябва да те лекуват с пулмикорта, ако не искат и следващият вирус да ти докара бронхит от първия ден.

Общи условия

Активация на акаунт