Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз взех моята Браава за 200€.
Доволна съм.

Как се справя? Доволна ли сте от почистването?

# 241
И аз взех моята Браава за 200€.
Доволна съм.

Как се справя? Доволна ли сте от почистването?

По-добре вижте на Hobot робота за миене - Legee 668

# 242
  • София
А аз тъкмо мислех да ги пробвам за доставка на Тайлекс от Щатите...Някой друг превозвач от Щатите знаете ли?
[/quote]
Малко извън темата. Тайлекс - това препарата за почистване ли е? Ако да, продава се и в България.
[/quote]Да, за същия, "пристрастена" съм към резултатите от почистването с него. Вече го няма, магазини  Лили го продаваха, но производителят Клорокс е спрял изцяло доставки за Европа (нещо покрай Търмповите търговски войни) и ако го има някъде,  е късмет - вероятно хората не са се усетили колко добре/лесно чисти.

# 243
Mоята брава беше към 150 евр . ако е и по-малко. Не помня точно мъжа ми я плаща.
Скубата беше по-добра, но и тази върши нещо. Тиха е.

# 244
А аз тъкмо мислех да ги пробвам за доставка на Тайлекс от Щатите...Някой друг превозвач от Щатите знаете ли?
Малко извън темата. Тайлекс - това препарата за почистване ли е? Ако да, продава се и в България.
[/quote]Да, за същия, "пристрастена" съм към резултатите от почистването с него. Вече го няма, магазини  Лили го продаваха, но производителят Клорокс е спрял изцяло доставки за Европа (нещо покрай Търмповите търговски войни) и ако го има някъде,  е късмет - вероятно хората не са се усетили колко добре/лесно чисти.
[/quote]
Значи трябва да се запася:expressionless:. Наскоро го гледах в Кауфланд. Дъщеря ми работи в Клорокс в Канада. Имат много други вълшебни препарати, вкл. на 95% на природна основа, без химия.  Някои от тях пуснаха и у нас.
Извинявам се за спама!

# 245
На Hobot еквивалент ли е на Scooba? Също от Ilife W400, който пуснаха наскоро някой дали вече има впечатления? Скептична съм към марката, но иначе изглежда добре. Изобщо събирам препоръки за робот за миене, ама истински - такъв, който и събира мръсната вода, не я маже само.

За момента ползвам Xiaomi - особено с влизането с кални обувки по 100 пъти на ден в коридора. Ако са засъхнали, пръскам върху тях малко разреден с вода препарат за под, 3 пъти с мопчето и е добре, по-бързо ми е отколкото да чистя и да пълня кофи (не го заменя, но го разрежда все пак), но ми се иска истински миещ Simple Smile

# 246
Изобщо събирам препоръки за робот за миене, ама истински - такъв, който и събира мръсната вода, не я маже само.

Скубата беше супер, но бързо се развали. Прахосмучеше и миеше и си събираше водата. Но пък беше шумен като румбата .
На мен за сега мажещия ми върши работа, защото аз първо пускам румбата и след това него.

# 247
Доволна съм от Бравата. Чисти по 2 пти на ден. Очаквам си резервните парцали, за да мога да сменям често. Сега я пускам от единия край на стаята, второто почистване е от края на първото почистване. Дано ме разбирате. Тиха е. Много ми е улеснение, защото нямам време да бърша толкова често с парцал, всеки ден; имам малко лазещо и тичащо с проходилка бебе; тиха е и мога да я пскам дори в 11 вечерта. Първо шиомито прахосмуче по няколко пъти на ден и после тя. И функциятя "метла" съм пробвала,  доволно събира прах и косми.

# 248
функцията метла е с белия парцал, нали? аз не съм го пускала още.

# 249
С белия, да.

# 250
Поръчах два робота Xiaomi Roborock S50 и S55 през aliexpress от склад в Германия. Много се надявам да дойдат преди Коледа, че черния модел го взех за подарък за брат ми и жена му. Гледах доста видеа, съпоставящи начина на работа и спецификациите на най-търсените и нови модели, дано не съм сбъркала в избора си. Ще споделя мнение като дойдат, че с това чистене не смогвам - апартамента ни е 150кв. и докато успея да го изчистя целия пак става време за чистене... и куче имаме и малко дете... та си чакам новия помощник! Simple Smile
Може ли линкове. Благодаря.

Ето линк:
https://www.aliexpress.com/item/New-2018-Original-CE-Roborock-S5 … .0.3da24c4do1aWX8

# 251
На Hobot еквивалент ли е на Scooba? Също от Ilife W400, който пуснаха наскоро някой дали вече има впечатления? Скептична съм към марката, но иначе изглежда добре. Изобщо събирам препоръки за робот за миене, ама истински - такъв, който и събира мръсната вода, не я маже само.

За момента ползвам Xiaomi - особено с влизането с кални обувки по 100 пъти на ден в коридора. Ако са засъхнали, пръскам върху тях малко разреден с вода препарат за под, 3 пъти с мопчето и е добре, по-бързо ми е отколкото да чистя и да пълня кофи (не го заменя, но го разрежда все пак), но ми се иска истински миещ Simple Smile

Хобот не е като скубата, но е по-добър вариант от брава, според мен Simple Smile
Мисля, че Ilife W400  се допира до скубата(може пък и да е по-хубаво) и определено изглежда мн добре, дано да е хубаво. Ilife хич не са лоши роботи..Да, китайски са, но определено за цената си правят доста неща

# 252
Масово се оплакват от ilife. Ели Дечкин не веднъж е посочвала групата във ФБ, може да се прочетат отзивите там.

# 253
Масово се оплакват от ilife. Ели Дечкин не веднъж е посочвала групата във ФБ, може да се прочетат отзивите там.

Масово се оплакват от определен модел, ilife V7s

# 254
Аз имам отскоро  Ilife 8,със сканиращата система, изключително съм доволна, сканира стаята и почва наред, ако съм отворила вратата чисти и другото помещение, като преминава перваза, килимът обира перфектно, само се връща до зарядното! Купих го за 630 лв, от Бг! Има програма спот и ъгли! Това беше единствения вариант за влизане под дивана при нас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт