Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 42

• 13 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Доци, кум, сват, на булката брат Joy
Все нещо ще е в тяхната история, за да имаме край на драматичните им отношения. В следващия сезон Банков и Марио имат да оперират целия свят заедно Joy

# 676
Хахахахах Зорница е спала с брат си Animal Joy Cat шегувам се.

Ще оперират, Моски, ако и двамата участват в 7ми сезон Animal Smirk Cat

# 677
  • София
Ди, Банков е шофьора на булката. Той кара бялото БМВ.😂
Дамянова ще хване букета Wink

# 678

Защо? Притесняваш се, че Вергов няма да участва ли? Cry Joy

# 679
  • София
Ди, е как Марио ще оперира в седми сезон без Банков? 😂😂😂

# 680
Ди, Банков е шофьора на булката. Той кара бялото БМВ.😂
Дамянова ще хване букета Wink
Хохо, това с букета ме изкефи 😁.

# 681
Банков ще е главната шаферка, ще помага на Зорница с роклята й, като Пипа Мидълтън, тя нали стана известна с глутеуса си на сватбата на сестра си, ако ме разбирате Joy

# 682

Защо? Притесняваш се, че Вергов няма да участва ли? Cry Joy
Не, надявам се Банков да го няма. Animal Joy Cat

Вергов винаги могат да го маскират и да му измислят нова роля, нямам проблеми Animal Smile Cat

# 683
  • София
Майче Пипа беше разкошна, ама наистина разкошна на сватбата на сестра и.

Искам да кажа, че В. доста добре е маскиран като селски идиот в Дон Жуан. Нищо не искам да намеквам, просто споделям един факт

# 684
Роси, на една честота ли сме? Animal Joy Cat

# 685
Банков има много важна роля за седми сезон - представете си епизод 49, Зорница получава контракции и ще ражда. Естествено, Петър понеже е мека душа, е допуснал Марио в операционната. Тъй като обаче Захариев си го познава, тайно моли Банков да наблюдава от рапорт залата. В един момент раждането, което естествено е естествено, се закучва. Бебето е с увита пъпна връв и се задушава, а Петър също се задушава, защото Марио го е стиснал за врата. В този момент Банков усещащ, че ако не се намеси, Захариев ще е умрял, а Марио в затвора и той ще трябва да се занимава да отглежда бебето със Зорница, а е човек на възраст все пак и не му се занимава с наакани памперси и гукане на бебешки език, нахлува, спасява Захариев, той изражда бебето и всички са щастливи и доволни.

# 686
Москита! Къде е Тони в цялата история? Че не съм го споменавала от 3 страници?
Излагация!
Семейството е преди Банков!
Веднага да си редактираш поста!

# 687
Как не те домързя да го напишеш това? Animal Smiley Cat

И искаш да ми кажеш, че Банков ще е там, когато малката Ковачева поема дъх за първи път?

# 688
Бебето е с увита пъпна връв и се задушава, а Петър също се задушава, защото Марио го е стиснал за врата.
Ей, това ми е любимата част, само си го представих Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 689
Как не те домързя да го напишеш това? Animal Smiley Cat

И искаш да ми кажеш, че Банков ще е там, когато малката Ковачева поема дъх за първи път?
Не. Объркала се е. Вместо Тони е написала Банков. Wink

Общи условия

Активация на акаунт