Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 115
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Вестерос
В Сървайвър има вот на публика накрая!
Няма.
В един от нашите сезони бяха направили, но май за любимец на публиката до колкото си спомням
Има вот от публиката, който се добавя към гласовете на участниците. Даже се сещам в Сървайвър 4 с вот би едно момче, което никой не искаше от участниците да спечели и не го харесваха.

# 1 066
  • Другата България
Аз не мисля, че зрителят има участие реално в избора на победител. Хората може да си пращат смс- и, ама не знам сали реално те решават каквото и да било.
И аз съм се питала това, но пък ако вотът на публиката го направят с най-голяма тежест при определянето на краен победител ще напълнят гушката от СМС-и, така че...защо да го няма като компонент на крайната оценка? Не знам, иска ми се реално заслужил човек да спечели, наистина и на мен ми идват малко в повече тези подмятания на Дидо за вота на публиката, че и на отпадналите.... Confused от друга страна пък той си заслужава да е там, където е, това, че е известен не променя факта, че е супер позитивен, работлив, неконфликтен, справедлив и всякакви други положителни качества, които има...и все пак....
Не знам, иска ми се да съм оптимист за довечера, но не съм, изобщо не съм. Ако Дидо победи, ще се затвърди теорията ми, че умишлено се скатава на дуелите за фермер, за да не поема отговорност и да не навлиза в конфликти с останалите, а това никак, ама никак не ми харесва....

# 1 067
То си има вот на публиката, но не мисля, че той трябва да е определящ на 100%. Ако ще е така, направо да ги нареждат в една редица и да избираме, няма смисъл от финали, игри и такива али-бали.

# 1 068
  • Другата България
Те финалните игри в студио два на три са едни игри... Stop
Игрите са до тогава, достатъчно тежки им дават, кой каквото показал дотогава, показал. Нали виждаме в студиото какви игри им дават - смешни. То няма и как да е иначе.
В анкетата гласувах за Дидо - така е зададен въпросът. Но много, ама много искам Симо да победи.

# 1 069
  • Разпиляна във въображението
И аз харесвах Сървайвър, но не мисля, че е много подходящ за нас. Не съм гледала от години американския, но не вярвам да се е променило - лъжи, лицемерие, номера. Тук всяко най-малко лицемерие и участникът бива разпънат. Не знам. Все пак това е игра, всички са влезли и с мисълта за парите и е нормално да се опитваш да се добереш до тях. И Нури играе със стратегия. Не се е намесвал в големите скандали, не е потушавал разгорещени страсти. Само Георги взе отношение, когато Симо обикаляше фермата махмурлия и се заканваше да започва да цепи наред, ако не си намери столчето. Вярно, че и Георги прекали, но Нури май само му шепнеше да го остави. Та Нури не го опознахме много, освен че наистина работи и има дъщеря, и се хвали от време на време. За Роси не успях напълно да разбера защо дразни останалите, но пък просторно бяхме напоени със скандалите на Христина. И така.

# 1 070
  • София
Игрите на финала наистина са за парлама, както казва Мери. Само за настървяване на зрителите да пращат СМС-и, така че определено може и без тях.
И аз гласувах за Дидо в анкетата, разкъсвам се кого предпочитам за победител. Blush

# 1 071
Миналата година имаше много вбесени хора в темата, че зрителският вот не беше решаващ. Simple Smile Аз съм и против да бъде, де. Вотът много лесно се манипулира и няма как да сме сигурни, че е достоверен, както и преди съм казвала, както и друг по-нагоре каза.
Почти сигурна съм, че Дидо ще ходи на финал - нужен им е рейтинг, пък и СМС-и. Роси също доста СМС-и би събрала, добре дошло за опосумите. Simple Smile
Аз никога не бих гласувала за когото и да било, как не, ще им пълня гушите на тия. Simple Smile

# 1 072
Мен ме дразни усещането за предрешеност, за предварително определен победител. Ако Дидо умишлено е губил дуелите,не ми е достоен за финал. Ако пък толкова си може, пак не за финал. Не,че Симо има шанс да спечели наградата, но не едно и също да си постоянно ратай и дуелист и да си кютиш тихо и кротко на завет.

# 1 073
В сървайвър има вот на публиката, но за любим участник.
Аз съм " за" вота на публиката във фермата.Вота на ферметите също може да е субективен.Като ги гледам какви са като нищо ше гласуват за друг само защото ги е яд примерно на най успешния.
Пример - Роси или Симо  може да имат3-4 успешни дуела, да се справят добре със задачите, не бохкотират..обаче ще гласуват да речем за Ваня само защото ги е яд на другите двама.

# 1 074
  • Sofia
В Сървайвър няма вот на публиката за победител. Peace
И хубавото е,че гласуват последните 10 отпаднали участници,още докато са там.Не са изгледали предварително сезона,а всичко е на база мнение от играта.

Довечера,според това как Дидо си подреди игрите,нещата са в негова полза,според мен.

Скрит текст:
На мен ми е интересно,ако е верен спойлера от преди няколко дни,какви точно ще са игрите утре за фермер на седмицата,за да победи Дидо Нури. Thinking

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 21:25 от avi10

# 1 075
  • Другата България
Довечера,според това как Дидо си подреди игрите,нещата са в негова полза,според мен.
И това, да. Абсолютно правилно ги подреди, но все пак, ако толкова си може, би следвало да отпадне. Щото и Симо го видяхме какво може. Не знам, мразя да гледам след като вече знам какво ще стане, ама на, като съм сврака.... smile3511 hit

# 1 076
  • София
Аз съм " за" вота на публиката във фермата.Вота на ферметите също може да е субективен.Като ги гледам какви са като нищо ше гласуват за друг само защото ги е яд примерно на най успешния.
Пример - Роси или Симо  може да имат3-4 успешни дуела, да се справят добре със задачите, не бохкотират..обаче ще гласуват да речем за Ваня само защото ги е яд на другите двама.
Ама разбира се, че вотът на фермерите е субективен. Дори много по-субективен, отколкото този на зрителите. Фермерите никога няма да гласуват за най-заслужилия, а за този, който им е най-симпатичен и с когото са били близки вътре. А ако той е отпаднал от надпреварата, вотът им ще е наказателен и пак ще е в полза на някой от "техните".

# 1 077
Пример - Роси или Симо  може да имат3-4 успешни дуела, да се справят добре със задачите, не бохкотират..обаче ще гласуват да речем за Ваня само защото ги е яд на другите двама.
Ама разбира се, че вотът на фермерите е субективен. Дори много по-субективен, отколкото този на зрителите. Фермерите никога няма да гласуват за най-заслужилия, а за този, който им е най-симпатичен и с когото са били близки вътре. А ако той е отпаднал от надпреварата, вотът им ще е наказателен и пак ще е в полза на някой от "техните".
Ами това е.Ако пък финалист е някой отстранил 3-4 , колкото и да е добър, неконфликтен и успешен никога няма да гласуват за него.
За това за мен вота на фермерите трябва да е с най малка тежест.

# 1 078
  • София
Точно.  Peace Никой от тях няма да гласува за Роси, Нури или Симеон, каквото и да стане. Даже мисля, че ще предпочетат да дадат гласа си за Христина, отколкото да видят някой от тримата победител.

# 1 079
  • София
И аз съм голям фен на Сървайвър,но не мисля че тази игра е подходяща за нас.Там се надлъгват и надхитряват.Нашата публика е така да се каже тренирана за биг брадър и осъжда характери.Ако една Парвати беше във фермата ,просто не знам как бихме я очернили,Хриса ще е един красив лотос пред нея Simple Smile
За нашите географски ширини е най-подходяща Къртицата,там се търси под вола теле,елиминациите са на съвсем друг принцип.Знам ,че е мащабно от към финанси и ефирно време риалити,но с цялото си сърце искам да реанимира и точно опосумите да го продуцират,но едва ли.В някоя серия на Папараци заявиха,че почват да правят сериал...
Колкото за довечера,харесвам и двамата,но ще седна на пейката на Дидо.Разчитам на неговата фенска маса,ако се озове на финал с Георги или Роман,и за такива опции трябва да се мисли.
Изобщо не го подозирам в нежелание за фермерство и бягство от отговорности,винаги е заявявал позиция,не е страхлив.
Вероятно съперниците му просто са били по-надъхани,късмет и други неща,но няма как да си втълпя,че някой може нарочно да пада на дуел.
Чакаме довечера да дадем една свидна жертва,тъй като и двамата са харесвани и си пожелавам това да е последният път и колелото да се завърти и да почнат да отпадат Милени,Христини...тоест заслужилите това!
Успех и на двамата!

Общи условия

Активация на акаунт