VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 718
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 120
Лично за мен гавра е и това, че във всеки филм, сериал, постановка или мюзикъл, който ББ им поставя, винаги измисля целувки и интимни сцени между мъже. Не мога да разбера напъните в тази посока в национален ефир, без значение, че е късно вечер. Не, че не се смях до припадък от сцената между Тото и Дани в джакузито де Joy , но това не го прави по-малка гавра за участниците

# 121
Не разбирам защо Боби тръгна на нож с Благо. Щял да му мери очилата, жалки неща прави, очаквано. Не виждам с какво някой изобщо му е виновен, че да се гъбарка с него.
Защото поговорката, че „ти можеш да излезеш от селото, ама селото от теб никога” е много вярна.
Този Боби страшно много ми прилича на един мой познат и визуално, и чисто като характер. Моят познат е изключитлно неприятна, нагла и нахална личност, а просташкият шопски диалект (който има и Боби) перфектно допълват картинката.

# 122
Пак да Ви попитам: Тя зарязвала ли Го е някога?? Брака му нестабилен ли е? Притеснен?! А, Ми не е както и да е. Споделете Моля, че "явно" не е "точно това" Simple Smile    

"След всичките лайна, които направих тук, искам да се уверя, че тя е с мен ...... , че сме заедно", си означава точно това - дали случайно не ме е зарязала, че се дъня за пореден път? Нали му е простила изневяра, явно бракът им не е стабилен. Както и да е, ти твърдеше, че от любов към нея искал да я чуе, домъчняло му на човека. Пък той се притеснява, че се е **рал.

# 123
Еее, хайде, джанъм!
Ще си седим ние вкъщи, защото сме публика.
Пред екраните.
А той ще отиде да изкара едни пари от едно шоу.
Ще припомни името си, ще се кандидатира за друг формат в Нова.
Ще спомене името на групата си, на песните си.
Защото той е музикант, творец и артист.
А ние сме публика.
Ето, за моя вкус - аз се радвам, че той е вътре.
Сегаааааа, другите нека се радват на ненки и на седенки...
Джулки, Блатки, Бисквити и Простуели...
За мен Нова са помислили - показаха ми, че има и някакви по-различни типове от редовно татуираните и с дебелите джуки.
Цитат
Ами да си е стоял вкъщи. В ББ има мисии. Да е стоял до полата на жена си.

# 124
  • Испания
Сега се сетих нещо, моля, смайлис да провери чинно : Я-я не каза ли, че иска да говори с жена си или сестра си, или още едно име май каза?

Абсурд! Аморалът и БЕЗценностната ми система не ми позволяват.

# 125
Бившият на Златка дали няма да претупа Благой?
Като го гледам какъв е и с какви момчета е приятел...Ох,сетих се за слабостта ми към ММА-ейци,мутри,тъпи гардероби! Heart
Grinning

Днес в предаването на Гала преразказаха някакво интервю на Георги( което аз не съм гледала), че казал, че незнаел във връзката между Блатка и Злагой кой е мъжа и кой е жената.
Така, че щом мисли така, едва ли ще тръгне да се бие с " жена" (според него).
А и за какво да ги бие, той трябва да му е благодарен, че го е спасил.

# 126
Сега се сетих нещо, моля, смайлис да провери чинно : Я-я не каза ли, че иска да говори с жена си или сестра си, или още едно име май каза?

Абсурд! Аморалът и БЕЗценностната ми система не ми позволяват.

Видя ли, смайлис!! Не играеш отборно!!! Ето, имаме мисия да разнищим Я-я, а ти не я изпълняваш!!! Ми за какво си влязла тука? Че и темите пускаш? (Хехе, шегувам се, разбира се. Хайде вече да станем приятели, м? Омръзна ми все да се дрънкаме. Animal Panda Face)

# 127
  • София
Името беше мъжко.

# 128
Днес в предаването на Гала преразказаха някакво интервю на Георги( което аз не съм гледала), че казал, че незнаел във връзката между Блатка и Злагой кой е мъжа и кой е жената.

# 129
  • Испания

Георги Николов

# 130
Пак да Ви попитам: Тя зарязвала ли Го е някога?? Брака му нестабилен ли е? Притеснен?! А, Ми не е както и да е. Споделете Моля, че "явно" не е "точно това" Simple Smile    

"След всичките лайна, които направих тук, искам да се уверя, че тя е с мен ...... , че сме заедно", си означава точно това - дали случайно не ме е зарязала, че се дъня за пореден път? Нали му е простила изневяра, явно бракът им не е стабилен. Както и да е, ти твърдеше, че от любов към нея искал да я чуе, домъчняло му на човека. Пък той се притеснява, че се е **рал.

Ми не, разбира се!
И другарката певица Кали каза, че има брилянтно семейство (точно тази дума използва).
И в нета е пълно с инфо и видеа - нормален човек със свястно семейство, с корени, с чест.
Работата е там, че публиката иска всичко да е ток и жица, до кръв да боли.
Я-я да го бият с тиган на излизане, а после да ходи по всички тв предавания като Простуела да си разказва как се е разкарал с половинката си... Или като М. Ангелова да се сгодява и разгодява в ефир...
Но и за Коледа дори не всички мечти се сбъдват! Хаха.

# 131
Скрит текст:
именно!
притесни се, защото опипа няколко жени, а не че рязко му домъчня за жената и детето ...
все пак не е дете и с ясна (доколкото може) представа знае в какво се е забъркал

Малко преиграва отново ,беше споменато,че е прегръщал Албена. За мисиите преиграваме непипаж, защото се излъчват.
Мисля си ,колко е нестабилна и несигурна връзката с жена му,ако една такава игра може да го разклати. Или просто търси драми постоянно и се надява да задържи интереса.

# 132
Скрит текст:
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ.

Мислиш ли?? Flushed
Не мисля. Той си каза, че иска да е сигурен, че тя още е с него.

Джанъм, как аджеба Го каза и ти как Го чу?
Щото туй си е талант в днешно време да кажеш "не Мисля" и да си изМисляШ.
Thinking

Дължиш извинение на Дара. Аз също го чух, а сега си причиних да го пусна пак.

Цитат
Стоян: Аз желая да говоря с жена ми.

ББ: Няма как.

Стоян: Напускам.

ББ: Стоян!

Стоян /крещейки/: Аз желая да напусна тази къща.
...
Аз желая да чуя гласа на жена ми. След всичките лайна, които направих тук, искам да съм сигурен, че тя е с мен, искам да съм сигурен, че тя се чувства ОК и е с мен, че сме заедно.

smileys Благодаря за добавения цитат на диалога за който иде реч.
Дара и аз не бих желала спор, тъй като очевадно се разминаваме в разбирането на сигуацията, анджък - човека иска да чуе гласът на жена си, за да се увери че има подкрепата `И в играта Му'

Бих се извинила, ако се усещам в грешка, но съжалявам, ако някой се е почувствал засегнат.
Смайли, благодаря, че си си направила труда да го изгледаш пак. Бях убедена в думите си, но не ми се спори.  Flowers Hibiscus

За нищо.

Като започнат да ми обясняват, че това, което чувам, не е това, което е казано... И че това, което виждам, всъщност е нещо съвсем друго... Като прибавят любимия израз за ценностна система и мироглед и... величието на пишещия... ми иде да си... направя отвара. Друса ги някои яко мания за величие, ама кот - такоа.

А щото е такоа, отговарям с цитат (белким го разберете)
.........................
Heart

Доста грубо , цитата белким го разберем ,дааа.

Не разбирам обаче самоцелното писане с претенции за много начетеност  и Ентелигентно подценяване на аудиторията в стил ЯЯ.
 Не го имитирате успешно by the way.

# 133
Той, ЯЯ  още като беше Евгения вътре по едно време с нея се прегръщаше - може би беше след някаква игра, като поздрав, но беше факт.
Е няма мъже вътре да му кажат още след първата провалена от него мисия - ей, аланкоолу.. може да се правиш на интересен навън, но тука няма да седим без храна зарадфи тебе - щом можеш да поздравиш Жениту то можеш и игра да играеш!
Ама няма..мишки са там, не мъже.
Особено Гъмича- как се сви само на въпроса на Боби - искал си да ме видиш hahaha

# 134
  • София
Сега видях промотоЗлатка що така горко хлипа под одеалото..

Общи условия

Активация на акаунт