VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 090
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 705
Това по-скоро е г-жа Роянова.

За това ли толкова яростно възхвалява непипажа на мъжа си? Защото вече е патила от неговия пипаж?

# 706
Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

# 707

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.

# 708

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.

Сигурно си информирана колко е стабилно. Не е смешно, че са семейство, а че така пламенно Wagabunga защитава Яя, това все пак прави впечатление.

# 709
А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.
стабилно семейство е мъжът ти да ти изневерява, мм да ... даже си е геройство от негова страна

# 710
Стабилно семейство, в което се изневерява? Мерси съм от такива постижения.

# 711
  • Испания
Препоръчвам на кофражистите от предаването "На ракийка" да гледат и предаването! Едното четене на форума "БГ - мамма" не стига.

Емануела след напускането на Къщата по собствено желание - На кафе (27.11.2018)

Стоян Роянов - Я-Я за участието си във Big Brother: Most Wanted - На кафе (27.11.2018)

Момичета, защо се хващане на евтини номера? Осем теми се писа една и също за св. Добринка Костова, сега обектът е друг и въпреки всички очевАдни факти, ще се мели едни и също. Киселяците, като не могат да се справят с перманентно лошото си настроение, могат да изровят земята, ама ще вкиснат всичко наоколо.

# 712
Златка наистина прилича на Сид от ледена епоха 🤪

# 713
Една изневяра не е простима? Ще оставите мъжете си, ако разберете, че някога са ви изневерили? Никога не се заглеждате по чужди мъже?
Щом жената до него му е простила, защо слагате клеймо на неговото признание?
Аз не бих си затрила семейството,ако разбера за забежка. Може би и аз ще изневеря от яд и толкова.
Много е лесно да се съди така. Плюйте го, че е луд. Че е ненормален. Не му намесвайте семейството. Да обсъждаме участниците, не семействата им.

# 714
Анализи на настоящето фемили Роянови няма да правя. Щото не мога. Не ги познавам. Но ако се съди по мъжа в семейството/ а то по правило така се съди/ съм мерсаж. И Роянова, освен ако не е същата въздухарка и тя, трябва орден Стара Планина да и се даде на жената. Ще дам предложение...ъъъъ, където трябва. Изневярата се случва и в най-добрите семейства...Не ми е показател много,много ..Но както се съди за Вулева по стари грешки, що и Той не съди така за себе си, хм? Да си тарамбука тамЕ и да си трайка, не да надува саксофона мислейки си и опитвайки се да убеди и другите, че неговото изпълнение е най оригинал и джакпот. Ами ...Не е.

# 715
Ми те и участниците във формата пишат вече Joy

# 716
  • София
Във официалния фейс поради липса на много коментари се включва активно Захажаева Joy

# 717
Значи тук изровихте снимки от праисторията, измъкнахте всички кирливи ризи на всички участници и разпнахте Албена Вулева на кръст за предаването и от преди 2 века, но9 на ЯЯ семейството да не обсъждаме? Ай сиктир GrinSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 718
  • Испания
Във официалния фейс поради липса на много коментари се включва активно Захажаева Joy

...пишейки само с главни букви. Хич не я слуша главата.

# 719
Аз лично симпатизирах на Вулева до момента, в който не започва да обсъжда коя майка колко е дала на детето си.
От този коментар нататък, направен от жена без семейство и деца, съм заявила,че споделям общото настроение. Даже майка й не съм споменавала, въпреки, че е била във формата. Нито съм обсъждала бройките на Златка и Благой или децата и бившите на последния. Имайки предвид това, да, апелирам да обсъждаме участниците и не семействата им.

Общи условия

Активация на акаунт