VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 601
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 560
И аз смятам, че Златка искаше да се напие още повече Никита и да гледат сеир.

Никита в нейния сезон беше много борбена, отракана, мн ми харесваше. Сега дали част от драмите са стратегия, може би..

Хубав сезон, отдавна не ми се беше случвало да гледам ББ с желание и да си връщам назад пропуснати епизоди.

# 1 561
  • Бургас
Много искам да излезе на Златка какадуто - Цецо. Чудно ми е, с кой ще обикаля да мизерства после. Блажко няма да и тръгне след гъза, та ще бъде интересно да се види. Благой извади канско търпение. Иде ми да му ръкопляскам за това.
Ганито снощи ме уби с номинации. То просто няма как да го коментираш това нещо.
Гледам ги и се чудя как може да съществуваш заради наличие на цици, гъз и секс. Ми не го проумявам.

# 1 562
Нямаше да мели, ако не го бяха питали.
Бъдете обективни.
Не е само това причината. Снощи на живото бях изумена. Никита си помисли, че Златка седна до нея с лакея си за да си поговорят. Какво видях? Златка намигайки няколко пъти на останалите,  започна да  иска чашки за шотове. Събраха се всички около Никита за да я напият/самата тя беше достатъчно поработила по въпроса/. Това беше жестоко.
Самите съквартиранти ще я направят победител. Толкова много усилия положиха.

Според мен влизането на Мартин и Боби си беше по сценарий. Емануела явно по договор си тръгна в понеделник, съответно и Мартин с нея. Боби правилно си тръгна сега. Ако беше останал до края, това щеше да издразни гласуващите и Никита щеше да изгуби подкрепа.  Двамата са го знаели, че същата вечер ще си тръгва и бяха подготвени. Оставиха умниците да продължат да показват простотията си.

Никита си беше наквасена вече, едва ли някой и е наливал в гърлото
Съгласна съм с Вас. Аз също съм го писала и не го отричам. Този факт още повече ме издразни, защото Златка реши да се бори и излага точно в този момент Никита. Силният човек не използва такива моменти. Това го правят само слабите. Както се казва с удар под кръста.

# 1 563
  • Sofia
На пияна глава измъдри Никита днешното сутрешно плуване в басейна,тъпо е,но дано го осъществи...

# 1 564
  • София
Скрит текст:
В тези спорове Злата е с предимство, защото няма какво да губи, тя вече се е изложила във времето, колкото е възможно и е свикнала на такива удари. А и винаги ще е един ход напред, когато противника е физически недъгав и обезобразен, като Никита. Засега одобрявам, че се въздържа да го използва в "беседите" им.
Да ама Злата е много проста,защото си мисли ,че много  хора са изпаднали изведнъж  в тотално забвение за курвенските и излагации.Мисля доста ще е изненадана като излезе и разбере ,колко се е излъгала и ще има да мига и криви устата .За чий и е не мога да разбера да се прави на девственица пред тоя дето има 3 деца от две жени.
Едва ли си мисли подобно нещо. Според мен е претръпнала и не и пука. Повече я притеснява настоящето и бъдещето, отколкото миналото.
Ако това е вярно, означава, че Злата е още по-тъпа, отколкото я мислим, щото миналото си го носим в джоба цял живот...  Sick
А нейното пък е толкова... ъъъ специално, че трябва да спаси поне двама от удавяне и да измъкне някоя баба от горяща къща, за да го попромени поне с малко...  newsm12

По отношение на: "Разбира се, че Никита винаги почва разговорите", smileys е пресъздала ситуацията абсолютно вярно. Злата, очаквайки Никита да се смачка от излизането на Боби, не повярва на очите си, че Никита се залива от смях... Ами не можа да го понесе, милата и реши да я върне към депресията, като със злобно-каменна физиономия се паразходи Около и когато Санчо Панса довтаса, седна с/у Никита готова за разправия... smile3521
Не бива обаче да забравяме, че Санчо е бая виновен за гибелта на Идалгото, подържайки илюзорния му образ, вместо да му помогне да различи фантазията от реалността. Всъщност за Злата съм по-спокойна, тя няма грам емпатия, но този паж все пак е доста опасен за нея, гледайки я с обожание и пеейки непрекъснато Осанна... Wink

# 1 565
Само се чудя Златка, като излезе и види видеото с Благой, дето си бърка в гащите и си мирише после пръста, дали и след това ще остане с него?

Като гледа снощното предаване и тя май се почесваше по лицето и после си души пръстите. В 36 мин когато се облякоха с елхите и са на дивана за указания за мисията

# 1 566
  • София
Само се чудя Златка, като излезе и види видеото с Благой, дето си бърка в гащите и си мирише после пръста, дали и след това ще остане с него?
Злата да се стресира от миризма на задник!??? Тц!  Нема такъв филм!  no no tooth

# 1 567
  • в кукувиче гнездо
Злата да се стресира от миризма на задник!??? Тц!  Нема такъв филм!  no no tooth
леле ужас...  Joy

# 1 568
Здравейте брадърчета  Simple Smile

Само да кажа, че искрено се надявам сега да не скочат всички срещу Никита. Ясно е, че Боби излезе нарочно - за да я остави сама при глутницата, те да я разкъсат и тя да спечели, като жертва на злобните випове. За мен Борислав е стратег и всяко нещо, което направи в този сезон беше наистина с цел да помогне на жена си.
И тъй като аз не я понасям се надявам стратегията да не е успешна

Връщам се да ви чета  Simple Smile

# 1 569
  • София
Проработи му стратегията, може и да не е на 100% , но дори и тук във форума маса народ взе да я съжалява.

# 1 570
  • София
И понеже снощи повече слушах, а не гледах живото, сега ме накарахте отново да го изгледам и да изслушам всички глупости на Никита, за да видя как се опитват да я напият онези ''лошите'' випове.

Ами, няма такова нещо. Намигнала била Златка, ами тя прави такива гримаси постоянно и ''напиването'' с текила беше, че всички които бяха на бара удариха по един шот преди рекламите, а след тях вече се бяха разпръснали и само Златка си говореше с Никита.
ето го въпросното намигане, което може да означава много неща, но мисля, че Златка просто изчакваше момента в който да си зададе въпроса ,,Ти, мен ли изложи или себе си?''

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 12:14 от Mari_Mar

# 1 571
Голямо падение на големия мъж Боби, да иска в ефир Златка да казва че е правил секс с нея...като някакъв 9-класник..

Ами тъй де. От къде накъде ще заблуждава Благо теаракота, че е единсвен и пръв мъж в живота ѝ. По християнски.
Иначе тива да не е упоменат в дълъг спъсък, даже да те забравят си обидно за всеки уважаващ се мъж.
Боби много хубаво иигра играта на Никита. И сега ше гушнат наградата.
Вътре рева пред Стийко, а на вън го оплю.
И двамата с Никита ми станаха противни. Не че другото семейство не са ми, де. Ама вече си мисля, че е най - добре Гъмето да спечели, пине ме разсмива всяка вечер.

# 1 572
Благой какво е чупил в къщата? Най-много да си е счупил капачката на гела за коса или да си е разтегнал ластика за куйрука.

# 1 573
На живото ми се стори че Златка намига на някой. И дори сякаш изсипва от чашата в една купичка която се намира до  крака и на бара и се вижда когато камерата, която снима е от страната на нея и Цецо.  Това след 11мин и 25 секунда .

# 1 574
  • София
Точно това направи!Освен това каза шепнейки
-Дай текилата

Общи условия

Активация на акаунт