VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 478
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Е недейте така, тя Джулката толкова си може. Не че е извинение. Но пък за сметка на това е много горда от себе си. Милата тя, тя си е добре, не осъзнава колко е зле. Няма и да го осъзнае. Както и Злата. Толкова им е багажа.
И след като Никита  е лелче, аз ще съм и бабче. Дреме ми на мен как ще ме нарече някой, който не ме интересува, още повече го виждам що за стока е.
Лошото е, както писах и преди, че целия този боклук ни се представя за едва ли не еманацията на човечеството. Аз, вие не бихме се хванали на това, но младите момичета  го приемат за истина и пример за подражание. И ще се роят Джулки, Златки, Николети и Албени, меркантилни Мари отварачки, Сузанити и още много "достойни" за подражание кифли.
А пък Джизъса какво ми се е разпенил, я да си погледне суратя в огледалото и да си припомни той пък през колко жени премина. Християнин бил, набожен бил, айде не на мене тия. Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря. Такъв е той.
Е, Джизъса изживява своята Голгота в образа на "дамата" Злата. Щото за мен в това шоу представлява само едно: пълен глупак, въздух под налягане. И ако не е наргилето да го надува щеше да се е спихнал.

# 1 636
# 1 637
  • София
Да не би да има някакъв таен допълнителен Финансов бонус за Победителят? Grinning Не си обясявам иначе това натискане и излагация да си Номер 1.
Сега е редно да изхвърчат Блаткови или Никита. Ей така 5 дена или колкото са там преди финала. Заради сеира който спретнаха.
До 2015г. даваха коли за награда

2016 е нямало изобщо Брадър след Вип сезона

2017 победител Джино - само плакет

Но за тази година, нищо не се знае.

# 1 638
Потокът на мисълта на добричката Джулка / вчера някой пусна тук в темата материала/:
Скрит текст:
"Но след като изнесох информацията, аз съм трън в нейните очи, макар лично срещу нея да не съм казала абсолютно нищо! Нямам представа кой я поддържа, но от познати знам, че си купува дрехи от „Илиянци”. Не е срамно да си купуваш дрехите оттам.
Просто става ясно, че едва ли е богата. Явно някой й е платил конкурса, преценил е колко струва и я е оставил сама да се оправя. От „Господари на ефира” й дадоха „Скункс” за най-тъпа миска. Завършила е финанси, а не знае кой е финансовият министър на България."
Тя и за Мегз беше изнесла много достоверна информация от първа ръка, която нямаше нищо общо с реалността. И утре и за Никита ще твърди, че нищо не е казвала против нея.

# 1 639
Сега гледам снощното живо предаване. Никита си проси комплименти от Уош. Той казва, че Боби е готин, а тя казва, че той е като нея. После го пита "Един готин мъж дали би бил с кофти мацка?". Чакаше комплимент, но Уош я поряза че има много такива случаи Joy

И да, като се смее си слага ръката пред устата и се прави, че киха. Чудно защо

# 1 640
  • Viena
Е, как защо си слага ръцете. 😂 Да не си леем куршум за страх после. 😂

# 1 641
Мъжът на Никита, Боби при Гала се обяснява, че влезнал да внесе позитивизъм и добро настроение, но го поляли със студен душ. А той какво е очаквал? Жена му Никита наговори едни работи за една друга жена в къщата, която на всичкото отгоре е със своя си мъж там. Освен това, самата Никита каза, че ги е наговорила тези неща от яд и злоба към Златка и за отмъщение. И понеже всички в къщата разбраха какви ги е сътворила, й обърнаха гръб, защото постъпката й беше много долна. Пък Боби очаквал едва ли не с фанфари да го посрещнат. Еми няма как да стане.

# 1 642
Да, обърнаха й гръб едва след казаното за Златка.Joy

А какво всъщност стана с отношенията между Уош и Джугани, той нали й беше ухажор, явно е спрял, че да се стигне дотам тя да го номинира?

# 1 643
Да, обърнаха й гръб едва след казаното за Златка.Joy

А какво всъщност стана с отношенията между Уош и Джугани, той нали й беше ухажор, явно е спрял, че да се стигне дотам тя да го номинира?

Това беше основното да й обърнат демонстративно гръб. Иначе тя измежду тях не свети особено - един дол дренки с всички останали. А и нищо особено не показа като характер, еле пък външност.

Отношенията между Уош и Джула се вледениха, след като той й каза, че надуваемите цици не правят жената.

# 1 644
  • Бургас

е, те нали нещо се бяха сдърпали на тема външен вид и тя обяви, че никога не би харесала такъв като него, така че или е разочарован или се е усетил, че е тъпа кифла

# 1 645
  • София
Отношенията между Уош и Джула се вледениха, след като той й каза, че надуваемите цици не правят жената.
Това съм го пропуснала Joy Joy Joy
Браво на Уош.

# 1 646
Тъй като не мога да гледам линка за Боби в "На кафе", може ли някой да каже в крайна сметка колко пъти се е сексил с г-ца Райкова?

# 1 647
  • Viena
~3,14... 😂 И теб ли сън не те хваща?

# 1 648
Тъй като не мога да гледам линка за Боби в "На кафе", може ли някой да каже в крайна сметка колко пъти се е сексил с г-ца Райкова?
Многократно...

# 1 649
Скрит текст:
Скрит текст:
На тоя етап кой бихте искали да спечели в ББ?

Мисля, че много хора биха подкрепили Никита, не защото непременно се припознават в нея. Някои още помним, как от самото начало, още от влизането, влезе в самоизолация и непрекъснато дуднене и спорене със съквартирантите. Или как опяваше досадно на Гани за абсолютно всичко, за което се сети.
Мисля, че зрителят не е тъп, и добре осъзнава грешките на Никита и не й ги е простил, защото тя наистина не е от най-адекватните.

Но на фона на другите "чикамонта", тя да спечели би било като наказателен вот. Наказателен срещу простотията и надменността на Златкови, липсата на всякакво отношение (и мозък) на Джулиана Гани, злобата на Албена, липсата на позиция на Стойко...

Ако Никита спечели, това е просто една реакция на зрителите. Уморени сме вече от тъпи ВИП-ове, които и една книга не са чели, но имат самочувствие до небесата. Известни с посредствеността си.

Иначе мен лично Уош ме кефи, но не го показват много и ще е странно да е победител точно той. Не изпъкна с нищо.
В предишното му участие сякаш беше по-добре.

Уош си го пази ББ. За евентуален победител. Но аз не го харесвам. Вълкът козината си мени, нравът - не. Има нещо необуздано в него, има тъмна страна Уош.

Аз нямам фаворит сред останалите в къщата. Все ми е тая кой ще спечели - всичките са маскари.
Благо - мекица. Златка - златица. Никита - пребита. Албена - зелена (жаба). Саката - сакат. Гъмов - брадат (лъжец). Джула - мушмула. Цецо - недоклецо.

Айде и ти като Джугани. Тая тъмна страна на Уош е като чудовището от Лох Нес - всички си мислят, че я има, ама никой не я е виждал. Поне в къщата.

Ама и Джугани ли е казала това? Брех, да му се невиди!
Аз мисля, че има тъмна страна, защото той много пие и е еуфоричен. А еуфоричните хора, които не си канализират енергията, са способни на много кофти дела. Вече е поостарял, но от това, което съм чела за него в жълтата преса, а и от това, че вече е на добра възраст, а още няма семейство съдя, че има нещо, което не ни показва Уош. И това нещо не ще да е особено приятно.

Е това е прекалено хипотетично. Жълтите истории няма да ги коментирам. Наистина ли има хора, които вярват на жълтини? Но виж, това, че бил еуфоричен и още няма семейство са сериозни причини за притеснение, дам.. То и моят приятел е стар колкото Уош, пък не сме женени и нямаме деца, знаех си аз, че не е в ред.

Общи условия

Активация на акаунт