VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 459
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 650
Тъй като не мога да гледам линка за Боби в "На кафе", може ли някой да каже в крайна сметка колко пъти се е сексил с г-ца Райкова?
както каза и пред самата нея: многократно.

Боби е направо страхотен   в това интервю. Много добре ги анализира всички и много добре описа всяка ситуациия. Освен това изнесе доста инфо за останалите, което ББ ни е спестил.

# 1 651
Ама и Джугани ли е казала това? Брех, да му се невиди!
Аз мисля, че има тъмна страна, защото той много пие и е еуфоричен. А еуфоричните хора, които не си канализират енергията, са способни на много кофти дела. Вече е поостарял, но от това, което съм чела за него в жълтата преса, а и от това, че вече е на добра възраст, а още няма семейство съдя, че има нещо, което не ни показва Уош. И това нещо не ще да е особено приятно.

Е това е прекалено хипотетично. Жълтите истории няма да ги коментирам. Наистина ли има хора, които вярват на жълтини? Но виж, това, че бил еуфоричен и още няма семейство са сериозни причини за притеснение, дам.. То и моят приятел е стар колкото Уош, пък не сме женени и нямаме деца, знаех си аз, че не е в ред.

Уош и приятелка си няма. Нали плака със сълзи, че момичето, което харесва, не отговаря на чувствата му.

# 1 652
  • Viena
Хахах, то и аз плача за Брад Пит... 😂 И той не отговаря на чувствата ми.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 17:07 от janaa777

# 1 653
Делте, пропуснала си. Има приятелка. Плака, защото не е чул обичам те от нея, но тия фрази не се казват ей така. Явно той е много влюбен, тя е по-малка, той е по-уседнал, знае какво иска, тя може би още не. Даже снимка имаше пусната тука, много красиво момиче. Moonriver, защо стар като, моля ти се,хора на по 30+ години стари 😂 съвсем нормално е за мъж на неговите години още да не е женен и да няма дете. В днешно време създаването на семейство не става на 20+.

# 1 654
Еми не знам, според мен Уош най-много да е просто несериозен или малко развейпрах, но това не оначава, че е лош човек или някакъв ненормалник. Вие твърдите, че на всеки човек, който по някаква причина е останал сам, му има нещо сбъркано. То може и да му има, но едва ли е нещо, което толкова да засяга околните, чак пък тъмна страна... Уош поне не е комплексар и селяндур като Боби и Благой.

# 1 655
Делте, пропуснала си. Има приятелка. Плака, защото не е чул обичам те от нея, но тия фрази не се казват ей така. Явно той е много влюбен, тя е по-малка, той е по-уседнал, знае какво иска, тя може би още не. Даже снимка имаше пусната тука, много красиво момиче. Moonriver, защо стар като, моля ти се,хора на по 30+ години стари 😂 съвсем нормално е за мъж на неговите години още да не е женен и да няма дете. В днешно време създаването на семейство не става на 20+.

Еми защото Делта каза, че на тази възраст било ненормално да не си женен, явно се смята за преклонна Simple Smile И аз казах, че и ние сме толкова стари, пък на същото дередже.

# 1 656
  • 221B Baker Street
Госпожица Райкова наистина много си е повярвала. Та тя самата си вярва колко е куул и над нещата, колко е на ниво и каква дама е! И изрусеното пекинезче си го е взела само, за да лае и то в нейния хор. Иначе едва ли някой би му предложил да влезе в ББ на това същество, добре, че е мама Злата...

# 1 657
  • София
То така ще се окаже накрая.
За това му държи сметка доколко часа е седял, с кой е седял и какво си говорил Joy

# 1 658
Скрит текст:
В тези спорове Злата е с предимство, защото няма какво да губи, тя вече се е изложила във времето, колкото е възможно и е свикнала на такива удари. А и винаги ще е един ход напред, когато противника е физически недъгав и обезобразен, като Никита. Засега одобрявам, че се въздържа да го използва в "беседите" им.
Да ама Злата е много проста,защото си мисли ,че много  хора са изпаднали изведнъж  в тотално забвение за курвенските и излагации.Мисля доста ще е изненадана като излезе и разбере ,колко се е излъгала и ще има да мига и криви устата .За чий и е не мога да разбера да се прави на девственица пред тоя дето има 3 деца от две жени.

Едва ли си мисли подобно нещо. Според мен е претръпнала и не и пука. Повече я притеснява настоящето и бъдещето, отколкото миналото.

Не си права, Салсиша. Настоящето и бъдещето я притесняват, точно заради миналото й. Иска й се да промени много неща от него, но тъй като не може, се прави на застреляна, все едно нищо от това не се е случвало. На мен ми е по-чудно защо се притеснява точно от Благой (вижда се, че на него не му е приятно и е ревнив), след като той също е известен с курвалъка си, а не с футболните си умения. И двамата са смешни в опитите си да се правят на света вода ненапита.

# 1 659
  • София
Уош и приятелка си няма. Нали плака със сълзи, че момичето, което харесва, не отговаря на чувствата му.
Напротив, има си приятелка и сега, а преди това е имал дългогодишна, с която са щели да се женят. Просто не си разбрала изобщо за какво плака човекът.

# 1 660
Делте, пропуснала си. Има приятелка. Плака, защото не е чул обичам те от нея,
Скрит текст:
но тия фрази не се казват ей така. Явно той е много влюбен, тя е по-малка, той е по-уседнал, знае какво иска, тя може би още не. Даже снимка имаше пусната тука, много красиво момиче. Moonriver, защо стар като, моля ти се,хора на по 30+ години стари 😂 съвсем нормално е за мъж на неговите години още да не е женен и да няма дете. В днешно време създаването на семейство не става на 20+.

Анджък. И аз това казах - тя не отговаря на чувствата му и той затова плака.
Значи, цялата работа не е никак сигурна, независимо колко снимки са пускани в нашия уютен форум.

Има нещо, което отблъсква жените от Уош. Какво е, можем само да гадаем. Може да е алкохолизъм, може да са други зависимости (както се писа в жълтата преса), може да е избухливост, въобще това, че един мъж няма сериозна приятелка на 30+ години, говори доста за него. Ей го на, Блажко вече е натрупал сериозен опит, а е едва на 37 години - с 5-6 години е по-възрастен от Уош, а вече има три деца и два развода. Пък при Уош нещата нещо не вървят....има нещо там, дето не е наред

# 1 661
Преди малко гледах стар клип от първото участие на Никита, представянето ѝ.
Мисли си и вярва, че хората се обръщали и се кръстели заради татусите ѝ😲Дано се самоубеди, че трябва да махне тия пудотини и неравности от лицето си, татусите са ѝ най-малкият проблем,те дори са прекрасни пред останалото. Иначе има страхотно слабо тяло.
Сигурна съм, че всеки е красив, но е най-глупаво да унищожиш красотата си и да се превърнеш в нещо, което мислиш, че е хубаво и да нямаш реална самооценка и да продължаваш да се самоунищожаваш! Разбирам да преправиш някакви минимални, нужни за да се чувстваш добре неща по лицето, тялото си, но нейното е прекалено. Искрено се надявам да се усети и да премахне всичко ненужно, принудителнло сложено от лицето си!

# 1 662
Мисис Райкова си е повярвала доста и това дразни продуцентите. Вчера Тушев води номинациите и не знам дали забелязахте, но беше доста злобен. Набрали са им заради това, че не си изработват 300-те хиляди лв по никакъв начин. Grin Хора, те буквално не правят нищо по цял ден. Дори диалозите им не са диалози, системно правели опити с по една дума и поглед да се разбират (комично), а и дежурните оператори умирали от скука с тях.

# 1 663
Понеже не разбирам от пластични операции, някой по-запознат може ли да каже Никита какво си е правила по лицето, скули ли, че е така подута наистина?

# 1 664
Блате, Боби, дръжте се!
Цял народ сега вази гледа!!!
Още малко остана и ще установим точната бройка!!!
Хайде, Коледният дух да настъпи вече тук.  
Christmas TreeChristmas TreeChristmas TreeMusical NoteMusical NoteMusical Note
Над смълчаните полета,
в Нови Хан звънят звънчета.
Златка яко се оклепа -
кифла в дискотека.
Зън, зън, зън, зън, зън, зън, зън, зън!
Кифла в дискотека!
Благо къщата потроши,
скучен е пък този Уоши,
Ганка ненките показва,
Гъмето приказва.
Зън, зън, зън, зън, зън, зън, зън, зън!