VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 428
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Мари, фен съм ти. Много си добра! Joy

# 1 666

А де! 
Време е Злото-майка да доди Simple Smile 

Мисис Райкова си е повярвала доста и това дразни продуцентите. Вчера Тушев води номинациите и не знам дали забелязахте, но беше доста злобен. Набрали са им заради това, че не си изработват 300-те хиляди лв по никакъв начин. Grin Хора, те буквално не правят нищо по цял ден. Дори диалозите им не са диалози, системно правели опити с по една дума и поглед да се разбират (комично), а и дежурните оператори умирали от скука с тях.

# 1 667
Мари, фен съм ти. Много си добра! Joy
Вкл'чвай се в пеенето и ти!
Освен да го обърнем на смях, не виждам какво друго да правим с тази брадърска тъпотия.

На Златка какъв й е проблема да вземе един самолет и на Коледа да е с майка си и баща си там, където са те?
2000 лева за коса месечно има, а 200 лева за билет - няма..
Айде, моля ви се, на кифлата пълнежа се казва мармалад...

# 1 668
  • Испания
Снощи не ми се занимаваше да правя скрийншотове. Разбира се, че Злата намига и то нееднократно по време на живото излъчване. Разбира се, че изсипва текилата, докато Никита е с гръб към нея и пита за лимон. Виждам много кусури в Никита, но винаги бих предпочела нея пред този... пийп! Злата.

Кадрите са подредени хронологично:

Скрит текст:

След мнократни подканяния "да пийнем"

Хваща чашката с текила,

придърпва я към себе си,

изсипва я и

я връща на плота. Намига.

Точно момента с намигването не мога да го хвана, защото е за част от секундата.

Ловка и обиграна като джебчийка от "Филиповци".

# 1 669
Кали как коментира Албена сега, че не съм обърнала внимание

# 1 670
  • София
Снощи не ми се занимаваше да правя скрийншотове. Разбира се, че Злата намига и то нееднократно по време на живото излъчване. Разбира се, че изсипва текилата, докато Никита е с гръб към нея и пита за лимон. Виждам много кусури в Никита, но винаги бих предпочела нея пред този... пийп! Злата.

Кадрите са подредени хронологично:

Скрит текст:

След мнократни подканяния "да пийнем"

Хваща чашката с текила,

придърпва я към себе си,

изсипва я и

я връща на плота. Намига.

Точно момента с намигването не мога да го хвана, защото е за част от секундата.

Ловка и обиграна като джебчийка от "Филиповци".
Ами вари го, печи го, долно същество си е Злата и това е.  Confused

# 1 671
Намигването е точно в началото, много малко, след като Златка сяда на плота. И се вижда перфектно. След това прави още няколко смигвания на другите, докато говори с Никита. А самата Никита се беше омазала много преди да й сипят текилата. Не спря да говори, а човек изобщо не може да разбере какво иска да каже. Прави някакви изречения, които започват на една тема, а завършват на друга. И се хили, като идиот. Накрая спря да си крие лицето, докато се смее. За мен това дори не е нужно - еднакво грозна е и в двата случая. И не, не ме подразни това, че искаха да я напият. На война, като на война - всичко е позволено. По-добрия вариант е да я напият и да я оставят да се излага, вместо да я нападат и да я превръщат в жертва. В първия случай ще отблъсне хората от себе си, а във втория ще ги привлече. Така, че идеята на Златка е ясна  Simple Smile

# 1 672
  • На морето!
Добре де, супер-героят Боби не беше ли там да каже на Никита да не пие или за пореден път беше зает да дава оценки и прави анализи, та не можа да подкрепи жена си?
На мен ми е мъчно за Никита, не знам дали тиковете на Златка са от наркотици, но Никита е жестоко смазана от Борислав, който очевидно изобщо не се вълнува от нея и влезе само и единствено да се изфука, че се е облажил от Блажовата невеста.
За победител може би Уош или Албена, дано не сте прави, че ще коронясат Никита.

# 1 673
Ами то и в случая, като я напиват, пак излиза жертва. Тя наистина има склонност да се жали, ама и другите сами я поставят в позиция на жертва.

# 1 674
ОООх, на З нямаше ли кой да й каже да спре да дъвче тази тема!

Сяда срещу Никита и започва: Сега ти ли се изложи или мене изложи.. и се започва.....
Ама Златоооо, не се ли усещаш, че колкото го бъркаш повече мирише....

# 1 675
А дали Никита първа не идва при тях?
Просто предположение.

В кадъра вече бяха седнали една срещу друга и не знаем кой е започнал неловкия разговор.

Никита се шегуваше с Гъмов и Уош. Смееха се. Както писах и по-горе, Злата мина няколко пъти с ледена физиономия, след като домъкна какадуто и седнаха от другата страна на плота, срещу Никита.

Всеки има различно мнение и гледа различно предаване.

Както и да е. Нямам намерение да споря.

Върнах си видеото - в конкретния случай е така, да, права си. Не е започнала Никита неловкия разговор.
Не е нужно да скачаш така.

Не е зле и човек да може да мисли критично дори за любимеца си, а не да го изкарва винаги на 100% прав, защото според мен за Никита казусът изобщо не стои по този начин.
В началото на сезона сама идваше да дудне на хората и да прави някакви изречения.

По-симпатична ми е, и на мен, на фона на останалите идиоти вътре, но не мога да мисля безкритично и да оправдавам или харесвам абсолютно всичко в конкретния фаворит.

Иначе, добър вечер на 'сите Simple Smile
Ще ви дочитам, че имам да наваксвам.

# 1 676
Из Фейсбук  Joy

# 1 677
  • Испания

Върнах си видеото - в конкретния случай е така, да, права си. Не е започнала Никита неловкия разговор.
Не е нужно да скачаш така.

Не съм скачала. Освен това написах, че не искам да споря. Всеки вижда различно.

ОООх, на З нямаше ли кой да й каже да спре да дъвче тази тема!

Сяда срещу Никита и започва: Сега ти ли се изложи или мене изложи.. и се започва.....
Ама Златоооо, не се ли усещаш, че колкото го бъркаш повече мирише....

Като гледам до кого спи, все си мисля, че няма проблем с миризмите.

# 1 678

Това на 5тата снимка не е ли Цецо? Едва ли е спала с него

# 1 679
Ако форумската памет е достатъчно дълга - този номер с текилата го приложи и Простуела, за да напие и изложи Христо, като отмъщение, че той отказа да играе в общи сцени с нея гол, с целувки и т.н.
Явно си е разпространен метод сред определена група жени.
Само дето сега Златка я ненавиждаме всички, а тогава Простуела беше боготворена - ах, каква хитруша, ах, колко е умна, ах, къде е тръгнал този глупак, ах, ах...

Общи условия

Активация на акаунт