VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 208
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 055
Подпукване наричам да кажеш на някого неприятната истина в очите. Никита го направи с Албена и с Гана. То и за това стана такъв скандал, не можаха да го преглътнат. Който има уши е чул, който е бил заглушен от фъфленето на дирижаблите, му съчувствам 😉
П.С. много невъзпитани съфорумки бе. Пък уж от възпитани семейства. Никоя не ми подхвана диалога, много съм ревностна 😂 и ми липсва Тета. За паста за зъби ли отиде, к'во стана...за кого да лъскам перлите сега. Няма кой една отвара от костилки да подаде...трудни времена настанаха. Освен да се ударя веднъж зад врата с една празна бутилка, барем ми дойде акъла и спра да търся тук съмишленици 😂😂😂😄

# 2 056
  • София
Има ли линк от живото?
ПРОМО - директен ЛИНК

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 16:22 от Mari_Mar

# 2 057
# 2 058
И Никита и Борислав се изложиха много с тая нафталинова история от преди 10 години. Никита, че я изкара на яве, а  Борислав, че като някой комплексар хвалещ се с красивите жени, с които е бил, без капка съобразяване от жена му и Благо, попита З. имали ли са сексуални отношения.Сякаш е много важно имали ли са или не, като е било преди толкова години. И Борислав и Никита са пълни комплексари.

# 2 059
  • София
А Злата е света вода ненапита Joy
"Дама" дето трябва да и се пази честа Joy

# 2 060
  • Испания
Коментар на последните събития във Big Brother Most wanted - „На кафе” (30.11.2018)

# 2 061
Аз съм с Бисквита Cookie  - together, заедно срещу Блатка Cake сме.
Ако Бисквита не беше надробила тия простотии, то какво щяхме да гледаме от Блатка и Злагой?
Тикове, облизване и смукане на наргиле само.
Лежане на дивана по анцуг.
Те нямат нищо за показване тия двама - нито са умни, нито креативни, нито смешни, нито общителни, приказливи, разговорливи.
Тъпеят, блеят в една точка, лягат си рано с кокошките в Нови Хан.
Ходят двамата като Пижо и Пенда, следят се (тя него, де).
И толкоз.
Извинявайте, но Блатка ако си е мислила, че ще изкара тия хиляди, дето тук се споменават като хонорар, БЕЗ да й изстискат соковете до капка, в голяма грешка е била.
Нима не е гледала как онази манекенка на Данчо я накараха да ги БРОИ в изповедалнята случаите, хем къде по-нормално момиче беше в сравнение с Блатка… И режисирана първа брачна нощ - "Добре, тогава АЗ ще ти разреша да ми свалиш сутиена." (човече, което се пляска по челото)
А тази Бисквита ми идва доста подготвена на мен - според мен има някакъв груб сценарий, който раздават предварително (може би само на някои). Подробностите се изпипват според както дойде на момента, но Никита си беше подготвена да го вади това като скрит коз. Сега, друг е въпросът дали добре си изигра сценката, не й достигат думите, тя не блести с ум и общителност също. С този ръгбист бяха доста спокойни, разговорът до басейна си беше съвсем режисиран. Ако не беше тази случка, Блатка и Злагой щяха да си изкарат един телевизионен курорт направо. А така къде дават?

# 2 062
На Никита набезите щяха да успеят, ако имаше поне някакъв запас от думи. Тя перманентно е като пияна, не може да се изкаже и е смешна. Даже на онова с шамандурите му тече по-гладко мисълта.

# 2 063
  • Варна
Джугани трябва да пусне прИмоция:
"Дарявам старите си гърди ... с един проскубан екстеншън бонус! Ще платя монтажа, ако някой ги плозва комплект!" Joy

# 2 064
На Никита набезите щяха да успеят, ако имаше поне някакъв запас от думи. Тя перманентно е като пияна, не може да се изкаже и е смешна. Даже на онова с шамандурите му тече по-гладко мисълта.

Подкрепям, главната причина Никита да изглежда толкова жалка е, че не може изобщо да се изразява. Сигурно има добри аргументи в споровете, ама изобщо не може да ги изкаже и поне за мен остават тайна Simple Smile - тоест изглежда ми като злобна, лаеща женица. Ако можеше по-добре да си защитава тезите щеше да е по-различно.

# 2 065
Джугани не беше ли с Мегз, когато ББ ги караше да си свалят екстеншъните? Мегз я помня, ама това чучело какво направи?
Рева, но ги свали. Съвсем нормално си изглеждаше.

Еми извинявай, ама има нещо наистина травеститско в нея. Може би, защото е много кобилеста. Със сигурност има по-женствени травестити.

# 2 066
На мен Джуганито ми е всичко описано по горе/къде гени -къде залитане  ...но е с добра душа, не е зло...като Н..кта
Симпатична ми е !

# 2 067
Аз дори не можах да чуя какво казваха снощи трите кокошки,че те говореха едновременно и трите. 🤦🏻♀
Аз също не одобрявам постъпката на Никита и Боби,но Златка заслужава някой да я свали на земята. Като я гледам каква е била преди... би трябвало да се държи нормално и адекватно,ноо толкова й е акъла. Хванала е 10-20-50 богати чичковци,платили й тунинга и ся коя съм аз. Пфф. 🤐

# 2 068
  • София
Добре де,аз ли само го виждам това, че Никита продължава с тази история , само защото Златка и тя не млъква. Ако Злата млъкне, ще млъкне и Никита. Не защитавам Никита, но Златка е тази, която продължава да рови.
Никита никога няма да млъкне, без значение дали някой се занимава с нея.
Когато те си купонясваха в хола, тя изниква от някъде, сяда на масата и избълва нещо с което да ги обиди и провокира, за да стане скандал, да излязат те лошите които я нападат - всички срещу един и най-вече, за да я покажат и нея камерите.

Тя не иска да се държат добре с нея,  защото ако беше една от тях и се забавляваше с тях, зрителите нямаше да видят в нея жертва на лошите випове или тази която сваля маските на онези дето се мислят за нещо повече от нея, а те в начало не го правеха и нямаше да го направят, ако се държеше нормално и сама не се изолира, защо била РАЗЛИЧНА.
Много добре знае, че хората винаги застават на страната на различните, на единаците, на по-слабите(тя все това повтаря) и разбира се  винаги срещу популярните личности. Да си ВИП(популярен) в България, се смята за нещо много лошо и задължително трябва да бъде оплюто и смазано, без значение какъв е като човек.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 17:58 от Mari_Mar

# 2 069
  • Варна
И на мен на евтинджос ми намирисва всичко около Джу.
Гана е много еФтина и то й личи във всичко.Няма как да даваш по 2 бона на месец (както се хвали ) за миене и прически и косата ти да е в такъв кошмарен вид.Нито дрехите й са скъпи(пълен кич),нито веждите й са направени както трябва,за плешивите мигли няма да споменавам.Какви изобщо са й претенциите на тая куха лей(Л)ка

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 17:38 от Nushlem

Общи условия

Активация на акаунт