Считате ли секса със съпруга си за бонус

• 11 836
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
Аз мисля,че един добре възпитан мъж не отговаря на вариант 1 от коментара на предишната потребителка.
Но мъжете на жените, които цитирате в първия пост - отговарят. И причината в повечето случаи са ежедневните отговорности, което е съвсем нормално, има ги във всеки дим и са всеки ден, затова неминуемо се отразяват на отношенията в двойката, сексуалните пък са част от общите отношения, така че засяга И тях. А дали ще са баш чинии, деца или друго, което засяга ежедневието на семейството, това е просто подробност. Тези влошени отношения са причина за скандали, неудовлетвореност, нежелание за общуване с въпросния човек, съответно и в леглото.
Причините, разбира се, могат да бъдат и други, но най-честите са тези, които са неизбежни при всички, и всекидневни.

Темата всъщност я пуснах, защото долових в няколко коментара някакво благоволение едва ли не, че жената прави жест към даден мъж, като прави секс с него. За мен такива жени не изпитват явно удоволствие от секса, щом приемат секса едва ли не като жертва която правят.
Не е задължително да не изпитват удоволствие, аз например обожавам да ходя на море и ако ида с човек, с чиято компания не ми е много приятна, пак ще си изпитам същото удоволствие от морето, но съгласието ми да съм с този човек ще усещам като жертва от моя страна. В случая не говоря за мъж или да съм на нечии разноски, а по принцип.

# 46
не вярвам тук някой да си признае, че го прави редовно, но поне имало ли е случай когато сте се възползвали от този начин на "убеждаване" на мъжа за нещо.

За всичко. Grinning И той е доволен ,и аз съм доволна.Мъжете са доста просто устроени същества(не го казвам като обида,напротив) и ви гарантирам,че чувства ли се доволен мъжът от "сексуалното обслужване" на жена си,ще е по-щастлив и спокоен съвместния живот.
За протокола,че сигурно някой ще се сети-ние с мъжа секс не правим често,а и покрай бебеправенето се е превърнал малко или много в задължение,но имаме други....начини да се забавляваме Simple Smile

# 47
Ей за това ви е лесно на вас жените. Аз с моя мъжки начин на мислене съм лесно контролиуема чрез секс.

# 48
Ей за това ви е лесно на вас жените. Аз с моя мъжки начин на мислене съм лесно контролиуема чрез секс.

Чакай,че погледнах 2-3 пъти ника и инфото ти,не беше ли и ти жена Grinning
Ами,едва ли съжаляваш за това.Ако угодиш на някой и след това той на теб,ще се чувстваш ли зле след това?
Аз не го приемам като използване,напротив Simple Smile

# 49
Естествено,че е бонус ,можеше да го боли глава или да е уморен,договорили сме се  само  за хвърлянето на боклука и прахосмученето Stuck Out Tongue

# 50
  • Sofia
Правим го винаги, когато на двамата ни се иска и имаме сили. Което е достатъчно често. Не изнудвам чрез секс, отказвам само и единствено, когато съм зверски уморена и много ми се спи, което е сравнително рядко. Не ми е хрумвало да го разглеждам като награда, нито знаех, че мога да убеждавам чрез секс. Явно съм смотана.  Mr. Green

# 51
  • София
Темата всъщност я пуснах, защото долових в няколко коментара някакво благоволение едва ли не, че жената прави жест към даден мъж, като прави секс с него. За мен такива жени не изпитват явно удоволствие от секса, щом приемат секса едва ли не като жертва която правят.
Дай някой и друг линк, цитат.
Аз също не съм попадала на такива мнения и ми се вижда изсмукано от контекста.

# 52

Чакай,че погледнах 2-3 пъти ника и инфото ти,не беше ли и ти жена Grinning
Ами,едва ли съжаляваш за това.Ако угодиш на някой и след това той на теб,ще се чувстваш ли зле след това?
Аз не го приемам като използване,напротив Simple Smile
Жена съм. Но действам и мисля като мъж. Със секс мъж може да ме държи до себе си и контролира. Питки месили ли сте в 5 сутринта след секс? Аз да.

# 53
Злодеида, защо месиш питки? Не се заяждам, наистина не схванах.

# 54
Злодеида, защо месиш питки? Не се заяждам, наистина не схванах.

Сигурно са изгладнели след някой маратон. Wink

# 55
По същата причина, поради която съществува лафа : Нали знаеш кой мете сутрин рано ?  Blush

# 56
Кой мете сутрин рано? Blush и това не знам.
Помислих си, че Злодеида меси питки в знак на благодарност за доброто хммм представяне на партньора.
Ако е така, няма лошо.

# 57
Мете и меси тоя дето са го огряли предната вечер.

# 58
Мете и меси тоя дето са го огряли предната вечер.
Него не го ли е огряло?

Предпочитам кавалер, който го може освен в леглото и извън него, т.е. продължава глезенето не само под юргана.

# 59
Защото се зареждам с енергия. А и бяхме изгладнели.

Общи условия

Активация на акаунт