Кралски работи и клюки - 21

• 46 416
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Благодаря! И не мога да се въздържа - има ужасни зъби. Не знам дали ги е оправила към днешна дата.

# 707
  • На топло
Мъжът на София, принц Карл Филип, прилича повече на горещ и красив испанец отколкото на швед 😊

# 708
  • Пловдив
Моля да не ми се смеете, но имам едно питане. Тъй като следя главно английското кралско семейство, нямам идея коя е принцеса София. Гугъл ми изкарва само някаква глуповата анимационна героиня и нито дума за въпросната жена. Следя темата отскоро и затова не съм още в час. Дайде някакъв линк към нея или поне цялото й име, че само с принцеса София нищо не се получава.
аз от тук се ограмотих...https://lifestyle.bg/stars/shvedskoto-kralsko-semeystvo-novata-maniya.html
 Simple Smile

# 709
Коледна картичка от Чарлз и Камила

# 710
  • о`майна лунна нощ е
Принцеса София

Скрит текст:

Ох, Мегън, ... Мегън.... Кога ще изглеждаш така?

# 711
  • До сърцето...
Моля да не ми се смеете, но имам едно питане. Тъй като следя главно английското кралско семейство, нямам идея коя е принцеса София. Гугъл ми изкарва само някаква глуповата анимационна героиня и нито дума за въпросната жена. Следя темата отскоро и затова не съм още в час. Дайде някакъв линк към нея или поне цялото й име, че само с принцеса София нищо не се получава.

Тонка, първият пост на предишната тема е целият за Шведското кралско семейство.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073144

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 22:39 от Радика

# 712
Някой може ли да ми обясни защо снимките на бъдещите престолонаследници се наричат картички! Да не кажа, че нямат и нищо коледно. Просто снимки.

# 713
  • Бургас
Имат и посвещение,което не е интересно и никой не ги публикува

# 714
  • София
И доста зеленина има на коледната картичка, такава една - пролетна.  Joy

# 715
  • На топло
Вчера Кейт е била на лично посещение при баба Бети, снимали са я когато влиза на портала, там нали винаги има тълпи.
Сещам се за кого cа говорили 😀

# 716
Вчера Кейт е била на лично посещение при баба Бети, снимали са я когато влиза на портала, там нали винаги има тълпи.
Сещам се за кого cа говорили 😀

Скоро излязоха папарашки снимки на баба,Кейт и компания и ми направи впечатление,че двете се държаха като любими баба и внучка.Много топло,искрено и непротоколно.
А пък дали са говорили за Мегито,чак пък толкова внимание да й се обърне,не вярвам...Не е нито толкова скандална,,нито важна.Ако преценят,че трябва да й се промени поведението,ще й спуснат инструкции.Що да си развалят чая.

# 717
А, за Мегито ще говорят действаща и бъдеща кралица?! Имат по интересни теми от коремоподдържащата роднина по сватовство.

# 718
Аз знам за какво са си говорили. Wink

Говорили са си за правнучетата. И за здравето на кралицата.
Имате баби - знаете каква е работата.

# 719
  • София
Някой може ли да ми обясни защо снимките на бъдещите престолонаследници се наричат картички! Да не кажа, че нямат и нищо коледно. Просто снимки.

Тя Камила и крака кръстосала...тоя протокол за нищо го нямат тия жени значи Wink

Общи условия

Активация на акаунт