Кралски работи и клюки - 21

• 46 942
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Bristol
А на мен точно луничките и сбръчканото носле ми харесаха и направих асоциация с Пипи, само където косата й не е рижава. Лично аз го намирам за чаровно.

Welt, и за Мегън имаше грозни расистки коментари. На никого не му е спестено в тази тема 😜

# 421
Пепеляшката  не е точно Пепеляшка. Ролята й е такава, но цялата истина само в Двореца я знаят. Явно обаче им трябва точно този персонаж, можеше и нещо по-добро да се намери иначе Rolling Eyes

..може би да разсмива кралицата Smiley

# 422
  • Бургас
Масако от Япония, днес става на 55 години. Свекър и щял да абдикира и на 30.04.2019 година Нарухито ще стане новият император

# 423
  • Някъде там
Намирам за много неприятни коменатрите, в които Кейт бива наричана английска кобила, суха, а англичанките били грозни, сбръчкани, нелицеприятни, не знам си какви. Сега ще кажете, че и за Мегън има подобни коментари, но не е вярно. В нашата тема тук не съм прочела нито едно мнение в което нехаресващите я да я наричат чернилка, маймуна или други подобни груби, расистки и грозни коментари, които се използват, за да обидят цветнокожи.
Какъв е смисълът да се обижда един човек по признак етнос, раса или националност?
Веднага ти давам пример и за Меган. Изпратиха я да ражда на полето с памук,което за мен беше отвратително грозен расистки коментар.
Харесвам и двете,много повече Кейт и смятам че толкова крайни коментари просто трябва да се подминават защото коментирането им води до нови и нови.

# 424
  • Бургас
А, за Мегън се пишат много повече негативни коментари. Нейните крака, ръце, "хитра усмивка" и други такива са способни да изпишат десетина страници от темата. Ще рече човек,че това е най-важното.

# 425
  • На топло
Изпратиха я да ражда на полето с памук,което за мен беше отвратително грозен расистки коментар.
Този коментар 😀 съм го пропуснала, да не е било нещо като майтап?
Започвам да мисля, че Мегън са я "принудили" да не общува с баща си. Той на нея лично не може да и навреди много, като цяло.

# 426
  • Някъде там
Изпратиха я да ражда на полето с памук,което за мен беше отвратително грозен расистки коментар.
Този коментар 😀 съм го пропуснала, да не е било нещо като майтап?
Започвам да мисля, че Мегън са я "принудили" да не общува с баща си. Той на нея лично не може да и навреди много, като цяло.
Потърсих го но е изтрит.Явно и модераторите мислят че не е майтап.Бях писала че Меган се загуби.
Някой ми отговори че умува къде да ражда и последва този коментар в който се казваше че  явно обмисля да ражда на полето с памук  в отговор на този с умуването.
Сега не го намирам.
Дори да е майтап е грозно според мен.

# 427
  • София
Нали знаете, че интернета е най-доброто място за изява на комплексарите.

# 428
  • На топло
В последно време във френската преса няма ден, в който да не излезе негативна статия за Мегън.
Ето пак в Gala, където никога не се публикуват жълтини, работят с проверени факти. Който разбира фр. да прочете. Пишат нещо за гадния характер на Мегън и за асистентките, които не искат да работят с нея.

https://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/meghan-markle-une-secon … -demission_422925

# 429
И мен това ме дразни. Не харесвам Меган факт. Но с грозни и обидни епитети няма да я нарека. Симпатична е даже. Друго не ми харесва в нея-тази актьорска поза, актьорски заучен маниер, позьорското поведение, което се излъчва от нея.
Не мога обаче да тръгна да пиша обиди, просто не мога.
Външността и расата не си ги избираме.
Меган за мен е безлична, просто ми е скучна . Сега, това са си мои представи, които, съгласете се няма как за разберем дали са правилни или не.
Представях си друга до Хари. Някое типично английско момиче, с излъчване като на Кити Спенсър примерно или като придишните му гаджета. Толкоз.
Англия е отдавна станала толкова национална, че един такъв типаж като Мегън не е чак толкова инетересен.
Нито Беатрис нито Южени мога да нарека грозни. Симпатични, вярно имат типичната захапка, но какво от това.
Аз съм сигурна, че живота на нито една от тях не е така розов. Да, интересни са, изглежда живеят приказено, нямат обикновените трудности, но съм убедена, че далеч не им е лесно. Не са една и две историите за проблемите на известните.
Темата е да се коментира. Ще си коментирам точно така, както искам аз-искрено моето мнение, такова, каквото е наистина.
Гледам да съм по-обрана. Не ми допадат такива грозни и крайни изказвания.

# 430
Nature Sparkles Хубавата Кейт..

.. за  Масако  от Япония така и не ми стана ясно защо е приела да се омъжи
за принц Нарухито след като от самото начало се е колебаела и е знаела че
този брак и начина и на живот ще е много труден за нея.

# 431
https://www.st-andrews.ac.uk/subjects/entry/bulgaria/

Изглежда наистина го има изискването за матурите.

# 432
  • Истински се вижда само със сърцето.
Искат пълно 6 на матурите и диплома над 5.50. Нормално е да имат изисквания за различните държави предвид различията в образователната система и крайните изпити, така става по-ясно.

# 433
https://www.st-andrews.ac.uk/subjects/entry/bulgaria/

Изглежда наистина го има изискването за матурите.
Да, за нормалното следване очевидно го искат.

Може би разминаването идва от следипломната квалификация и разни специализации и езикови курсове. Там приемът е по-различен и може би е по-достъпно.

# 434
Масако от Япония, днес става на 55 години. Свекър и щял да абдикира и на 30.04.2019 година Нарухито ще стане новият император

Изобщо не и личат годините, изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт