Кралски работи и клюки - 21

• 46 502
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Изгледах клипчето с Мегън. Ами извинявам се, обаче през 1/3 от времето стои обгърнала корема, все едно всеки момент ще падне.

# 511
Ахахаха Joy  Мегито как го е стиснала тоя корем, ще снася златното яйце. Голям смях, ей затова не я харесвам, защото е позьорка и то от несполучливите. Каква актриса е не знам, ама хич не и се получава. И пак с тоя кравешки поглед.
Иначе и аз имах голям корем, направо огромен, личеше ми още от първия ден.

# 512
  • София
И да позира Мегън, аз го мисля за съвсем нормално. На събитие, всички позират за камерата, за снимки. Гледала съм кадри как самите фотографи подвикват"Хей, Едикой си, обърни се насам". Ако я е подкачил някой, е застанала и си е гушнала корема-голям праз.
Аз съм си плитка и без задни мисли, е това бременна да си пипа корема виждам просто-бременна си пипа корема. И моите сърце бяха все там, даже една година след раждането, още си се почесвам и галя.
Много ми харесва, че Виктория е с рокля на майка си. Но и идва малко инфантилна с това розово.
На Кейт роклята е с хубав цвят, но твърде бабешка.

# 513
Не бих преправила автентична кралска  рокля. Нали такава е идеята. На мен ми дай такива рокли. Ако има как само така ще си ходя!

# 514
  • София
Обаче кокът на Виктория е страхотен - ей за това си мечтая, да имам коса за подобна прическа!

Аз харесвам Мегън, но и на мен ми прави впечатление държането на корема. Обаче не я знам какви са и усещанията, та може и да не е нарочно. 

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 17:40 от Lana

# 515
Роклята на Виктория много ми харесва. Бих я носила. Единственото, което не ми допада при нея е, че тя май е доста висока и полата не опира земята.

# 516
# 517

Тия снимки ме карат да я нарисувам с воала, Йосиф и магарето.

# 518
  • на пистата
Да не почнат спекулации,че корема й е фалшив и го държи да не падне 😂😂😂

# 519
  • София
Да не почнат спекулации,че корема й е фалшив и го държи да не падне 😂😂😂
Ти пусна духа от бутилката 😂😂😂😂....само това ни липсва.

# 520
Да си докосваш корема с една ръка от време на време е нормално. Но непрекъснато да си го държиш с 2 ръце е прекалено. Виждала съм много бременни жени и известни и неизвестни, но такова чудо - не.  Това за мен  мен си е чисто позьорство- елате ме вижте, бременна съм!

# 521
Разбира се,че е позьорство-но и затова дразни. Иначе всички щяхме да признаем,че е най-нормалното нещо и до си стиснем ръцете по въпроса!

# 522
  • София
Може да рита малкото човече, знае ли човек 😀

# 523
Ох, не мога, така се развеселих с тези снимки Joy
Какво го е гушнала тоя корем, няма да избяга Joy стиска ли стиска Joy

# 524
Ох, не мога, така се развеселих с тези снимки Joy
Какво го е гушнала тоя корем, няма да избяга Joy стиска ли стиска Joy
Ами нали Хари-2 е вътре. Нотар.акт за замък, банкова сметка, доживотен абонамент за праймтайм и пенсионна осигуровка едновременно Wink Главна роля на световно ниво пожизнено ...

Общи условия

Активация на акаунт