Кралски работи и клюки - 21

• 46 477
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е как с какво с бебето Wink

# 541
Аз се чудя дали наистина ще изберат за бавачка тази дама или някоя от колежа Норланд, или ще е съвсем друга.

# 542
  • На топло
Леле 100 нови отговора 😂
Няма ли някой, да и каже колко нелепо изглежда това постоянно обгръщане на корема с двете ръце едновременно ?!
Една-две секунди?  Да бе....те Ръцете и
въобще не слизат от това мястото 😇

Малеее французите как и се подиграват в Интернет, но те не са големи фенове на монархията ✌

# 543
Какво казват французите? Макронови не им ли отвличат вниманието?

# 544
  • София
Еми глуповато изглежда, ама ръцете и коремът са си нейни. Ако и е кеф-нека. 

# 545
Те французите да гледат себе си, че и те не са го закрасили 😂

# 546
Ми ще го попипва още доста,докато мине или не брекзит и т.н. , отлично отклонява вниманието.

# 547
Е точно от Брекзит тя няма как да отклони вниманието. Сериозните ежедневници и новините постоянно говорят за това, не за Меган Simple Smile а и не мисля че някой тук толкова се интересува от нея и корема й Wink

# 548
  • На топло

Макрон обеща 13-та заплатата да бъде приведена по-рано ( на 14) 😀, знае как да ги успокои, поне за малко.
Хиля се като ряпа на коментарите им.
Ама няма да ги преразказвам тук, защото почитателките и ще побеснеят. Някой са много хард 🙄 даже за мен.

Радвам се, че хората на са слепи ✌
Монархията на баба Бети е построена на традиции, устои и достойнство.
След нея нищо няма да е както преди.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 21:42 от Hello♥J

# 549
Аз се чудя дали наистина ще изберат за бавачка тази дама или някоя от колежа Норланд, или ще е съвсем друга.

Стара новина е това. Тази е бавачката. Доколкото знам дори тя самата е потвърдила.

# 550
Това е нищо,Мегън ще ражда под хипноза .Ако е истина ,де .
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7195134
Олеле! Хипноза! Шаумра!

# 551

Макрон обеща 13-та заплатата да бъде приведена по-рано ( на 14) 😀, знае как да ги успокои, поне за малко.
Хиля се като ряпа на коментарите им.
Ама няма да ги преразказвам тук, защото почитателките и ще побеснеят. Някой са много хард 🙄 даже за мен.

Радвам се, че хората на са слепи ✌
Монархията на баба Бети е построена на традиции, устои и достойнство.
След нея нищо няма да е както преди.

Разкажи за такива като мен,  на които всякакви опити за усвояване на този език гръмко се провали ха.

# 552
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тия снимки от галата са еманацията на появата на Мегън в двора, няма по-идиотска поза... Тая жена трябва да ходи на терапевт и да се учи как да се държи

Роклята на шведската кралица е много хубава, стои по-добре на Виктория, отколкото на Силвия.

# 553
Скрит текст:
Ох, тия снимки от галата са еманацията на появата на Мегън в двора, няма по-идиотска поза... Тая жена трябва да ходи на терапевт и да се учи как да се държи

Роклята на шведската кралица е много хубава, стои по-добре на Виктория, отколкото на Силвия.
Е, не! Тая снимка счупи тъпомера Dizzy Face До сега основно се бъзиках и веселих с женицата, ама тя има нужда от професионална помощ Expressionless Тва вече и за смях не е...

# 554
  • На топло
Welt,
По-труден е френският от английския език, но не е невъзможно да се научи, ако има постоянство ✌
Не се наемам да преразказвам, защото като гледам всичко е казано по-напред, в по-софт вариант разбира се.
Хората не я харесват Мегън или по-точно не харесват двойката Хари-Мегън.
Да вземен черния лак. Няма абсолютна забрана за ярките цветове, но има неписани правила и традиция членовете на КС да носят по-дискретни цветове. Ако щете от уважение всеки би следвал тази традиция при официалните прояви. Никакво задължение, само лична преценка ✌

Общи условия

Активация на акаунт