Спирала за мигли- тема 17

• 68 070
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Добре, че не си взех днес тази Snapscara blackcherry. Беше на промоция. Не виждам, нищо чери в нея.. Имам чисто черната и я харесвам, за това обмислях да взема в този нюанс за малко разнообразие и настроение. Добре, че не го направих. Но за сметка на това пък взех the colossal volum express 100 % black. На първа пробва ми направи с 2 пласта миглите като ветрило, но външните мигли  се оплитат , дори и вече изсъхнали... Идва ми сухичка... като цяло. Ще видя следващите слагания.

# 511
Аз бях писала преди време за тази спирала сухата https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ca … ictx=3&uact=3 ,че не става ,а също и тази https://malena-shop.bg/max-factor-2000-calorie-spirala-za-ochi-cherna.html
-прави ми миглите като иглички и ги заплита  ,не е драматичния ефект ,който търся  Peace

# 512
Достатъчно , 2 спирали купих , другия месец съм набелязала Lash Sensational . До тогава ще разносвам тези или ще ги комбинирам с някоя друга , да не са ми сухи миглите ..

# 513
И аз не виждам черито на миглите ми, после като я свалям го гледам на тампона Simple Smile)).

# 514
Може би на по-светли мигли стои черешово.
Аз днес отворих тази на макс фактор и съм доволна на първо ползване. Течна е, но не прекалено. Сложих 2 слоя, не слепи миглите, а много добре ги разреса и подреди. Придаде и дължина и обем.

Ще видим нататък как ще е. Засега съм много доволна. Явно миглите ми харесват спирали на МФ, не съм имала несполучливи от тях, както и от мейбълинските. (За разлика от Лореал и Голдън роуз)

# 515
Не съм доволна от Rimmel Wonder'full, вече няколко пъти я ползвах и не постагам задоволителен резултат. Налага се да напластявам по няколко пъти, за да удължа и придам лек обем на миглите. Днес ще си взема Макс Фактор-те никога не са ме разочаровали.

# 516
  • София
Hellenn, имаш страхотни мигли!

# 517
Здравейте!
Със Мейбълин Snapscara blackcherry
Скрит текст:

И аз си взех тази спирала, цвета по грешка, но пък много ми хареса.

# 518
  • София
Преди малко и аз си купих  Мейбълин Snapscara black Cherry. На добра цена е сега.

# 519
  • Бургас
А за този вариант на ланком имате ли някакви впечатления?Най ми е важно дали наистина усължава.
http://www.parfumsbg.com/shop/cosmetics/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80 … D0%B8-detail.html

# 520
Hellenn, имаш страхотни мигли!

Благодаря ти!

# 521
И аз така като бях доволна от жълтата на Годлън Роуз последните 2 пъти все стари ми ги продаваха...мъко...мъкооо. Иначе тази някой пробвал ли я е? От много време и се чудя, но все не мога да я намеря и изобщо става ли за нещо?

# 522
И аз така като бях доволна от жълтата на Годлън Роуз последните 2 пъти все стари ми ги продаваха...мъко...мъкооо. Иначе тази някой пробвал ли я е? От много време и се чудя, но все не мога да я намеря и изобщо става ли за нещо?
Имам я, не ми харесва на мен. Слепват се миглите, стават на трохи... Трябва да остана с един пласт, за да прилича на нещо, а за мен това е незадоволително..

# 523
- и от мен. На един слой все едно нямам нищо, на два стои ужасно - слепени, грозни мигли.
Сребристата от серията също не е впечатляваща, но е по -добре от розовата. Четката и е малка, силиконова, с къси влакънца, а тушът е много течен за моите предпочитания и слепва миглите.
Дала съм и обаче време да се сгъсти като я отварям периодично за по 1-2 минути, да видим как ще е, ако не заминава в коша като розовата.

# 524
Здравейте. Използвали ли сте някоя от спиралите на Ревлон и какво ви е мнението за някоя от тях, че се загледах вчера, ама си викам - ако ми се слепят... не пробвам спиралите и никога не ми е минавало през ум да ги пробвам, само ги гледам и ги мисля. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт