фентъзи и фантастика - тема 16

• 33 867
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
5 имам аз електронно, чака се 6
№ 6 -"Кулата на зората" също я има в ел. вариант.

# 526
  • Вестерос
На български? Ако да, може ли да ми я пратиш?

# 527
# 528
  • Вестерос
Kak се сваля? epub ги чета.

# 529
Натисни скачат и после епуб формата или виж от тук https://www.rulit.me/author/maas-sara-dzh/kulata-na-zorata-get-524401.html

# 530
Kak се сваля? epub ги чета.
Зависи на какво си. Клик на СКАЧАТЬ, зарежда ти нова страница и ако си на лаптоп/РС избираш долу от СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО КНИГУ "Кулата на зората" формата, който ти трябва. Свалят се като rar. и си ги разопаковаш където искаш. Ако си на мобилно устройство - горе на страницата имаш СКАЧАТЬ НАПРЯМУЮ С МОБИЛЬНОГО УСТРОЙСТВА. ОТСКАНИРУЙТЕ QR ЛИНК ВНИЗУ

# 531
  • Вестерос
Благодаря ви, златни сте!

# 532
Съвсем случайно попаднах на книгата на Алис Бродуей "Мастило". Добра идея, малко мудна, без особено действие. Оказа се част от трилогия, втората е излязла април тази година на английски.

# 533
  • София
Здравейте, малко поизпуснах темата, но днес приключих и третата книга Евърнес и идвам да споделя удоволствието си - динамика, интересни образи, богат свят, смисъл, борба, която не е избирана от героя, но която той приема като дълг на обичта... всичко си е на мястото. Разкошничка Simple Smile Жалко само, че нищо ново не се очертава за Еверет Синг, защото на мен хич не ми е достатъчен този финал.
Някой чел ли е Дервишката къща на същия автор?

# 534
  • България
Тия дни нямам много време и още съм на "Магьосник" - малкото прочетено доста ми допада.

Аз зачиклих на 1/4 от книгата и така и не успях да продължа.
Днес я приключих и ми хареса.
И доста ми напомня на "Колелото на времето".
Няма интересни женски образи и не мога да си избера любим герой, но не е голяма драма.

# 535
  • София
аз и колелото не съм чела Simple Smile А по принцип женски образи на мен не биха ми липсвали, т.е. това не е точно минус Simple Smile и не би ми пречило да си избера любим герой Simple Smile

Аз пордължавам искрено да се забавлявам с Марк Лорънс, вече съм съвсем на края на първата книга, обаче вечер все заспивам на първото изречение и не мога да си я дочета Simple Smile

# 536
  • София

Към края на март на бг Simple Smile

# 537
Щерката я купи и чете на АЕ, много е доволна, даже ми я разказа, но нищо не помня, защото не следя тази поредица Simple Smile И е мнооого дебела Simple Smile

# 538
  • София
Да, аз също си я купих и четох на киндъла на английски Simple Smile Но все пак Simple Smile

# 539
Жива да не бях, Тери Гудкайнд почва нова поредица The children of D'hara за децата на Ричард и Калан
Де да знам, още след Храма на Ветровете поредичката беше напълно изчерпана, а той написа поне 10 книги след това, ако не и 20...бях фен, бях голям фен, но просто се изчерпа...

Общи условия

Активация на акаунт