Домашно насилие

• 24 457
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Това не е отговор на въпроса.

# 436
Имах предвид колко често я виждаш, а не колко е разрешено

# 437
С майка ми не можем да живеем под един покрив но това не означава че не ходя на гости и не си виждам детето ако питаш колко често в седмицата поне веднъж съм там

# 438
Това е добре. Но аз не схващам - с майка си не можеш да живееш, при все че имате комуникация и се виждате. А с този мъж, насилника, можеш?

# 439
В седмицата поне веднъж?!?!? Аз след операция обърнах болницата да ме пуснат вкъщи след няколко часа да съм при детето си, рискувайки усложнения за мен... Макар да е в сигурни ръце при баща си, които я гледа отлично...

# 440
С майка ми не можем да живеем под един покрив но това не означава че не ходя на гости и не си виждам детето ако питаш колко често в седмицата поне веднъж съм там
Ето едно добро предложение за начало - вместо да обгрижване изстрадалия Ви мъж, направете поне четири свиждания на детето си. И стига сте намирали оправдание за всяко Ваше действие или бездействие - майка Ви, покрив... По-важно от детето и връзката му с поне един уравновесен родител няма.
Бащата какво отношение има към малката?

# 441
Нямаш ли инстинкт на майка, първо раждайки детето преждевременно заради прекрасния ти мъж. После оставяйки го някъде, където и ти не би искала да се върнеш. Къде е майчинския инстинкт да се бориш за детето, да го спасиш. Какви зъби, какви мизерни квартири, какви са тези нелепи оправдания ? Та ти не си си мръднала пръста , като елементарното да се изнесеш от насилника, заради който детето ти е на място, където ти дори не би отишла. Само заради това ще забравя и за зъби и за всичко.
Каква е тази нощна смяна из интернет и форуми ?
Твоето е тотално безхаберие и непукизъм.
Чета само нови зверства, после оправдания. Това не е жертва, на нея така и оттърва. Има хора искат да са като нея, омачкани от живота и да будят съжаление.
Има висше значи, не е чак толкова зле. Значи може да разсъждва правилно, че е важно да имаш хубаво образование. А не може даже да се погрижи за детето си. Немога като майка да го приема това!

# 442
И аз не мога, но явно въздействието на мъжа е в пъти по-силно върху нея от всичките й други близки и познати, от детето й, от форума, от всички изследвания по света и у нас.

Правилно са казали хората - каквото сам човек си направи, и цяло село не може.

# 443
Тука няма никакъв диалог, има само контра на всяко предложение за помощ... Ако имаше малко двустранен процес, щях да съм по-оптимистична, но. Мисля, че историята е обречена... Съжалявам, че го казвам.

# 444
Елодия, как се отнася мъжът Ви към детето? Вижда ли го? Да няма и тук забрана за опит за спасяване? Извинявам се, но това си мисля...

# 445
Нощната ми е такава каквато си я направя машината си ми работи без значение дали пиша с вас или не а малката няма как да я виждам 4 пъти в седмицата при положение че в 8 като се прибера тя вече отдавна спи мъжът ми я вижда и се отнася добре с нея

# 446
Не е отказал да я вижда нито пък е казал че не я иска той ако не си иска детето няма да идва при социалните всеки месец.

# 447
Не каза какъв е планът ти....

# 448
Детето отнето от майката, а тя мисли за зъби. И за датата Х , когато ще се изнесе. Не че тогава ще разполага с повече пари за хубава квартира, защото сещайте се детето има доста разход.
И сега и стига 1 път в седмицата да го види само, ето днес е нощна смяна. През деня защо не е с детето ? И през ада ще мина за детето си. Колкото и да не ти харесва къде е, ще се прекориш и ще идеш. Защото от майчината любов по-силно няма. И това зависи от тебе, човешко и изконно е. Ако го нямаш, не ми говори за жертва. Жертва е детето ти, че чака биологичната му майка да го прибере, да дойде деня Х .
И да имаш най- красивите зъби, ако имаш излъчване на жертва пак няма да намериш работа. Но ако се бориш, ако приемаш съвети на хора, помощта им все ще се намери нещо за теб по специялността ти. Знаеш ли колко вишисти работят като продавачи, и с усмивка и без.
Прекали казвам ти, сама си ги говориш нещата , после се оправдаваш. А тука ти пишат жени също преживяли насилие и какво аз като нямам висше, да стоя при насилника ли. Защото не мога да започна високо платена работа ли ?
Това е твоя филм, психотрилър в който не искаш да се откажеш от главната роля !

# 449
Не забрана няма и детето на мен не ми е отнето лично на мен не ми е отнета ако не се бях върнала при него никой не е и мислил на мен да ми взима детето

Общи условия

Активация на акаунт