Домашно насилие

• 24 462
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Колко беше голямо детето при това събитие, на колко години?
Всъщност кое дете е било с ножа? Вашето или нечие друго?
Неговото собствено 13 годишно.

# 421
Елодия, в крайна сметка мъжа ти е супер, той ти дава подслон, той е спасил детето от самоубийство, той ти помага. Абе какъв тормоз кви 5 лв, няма тормоз тука. Всичко е точно. Какво се опитваш да казваш и после да доказваш.
Жена отивай спешно на психолог да се изясниш със себе си първо !
Пресоли манджата, честно просто и ти не знаеш какво говориш.
Бий ме обичам те ! При тебе виждам как яростно го браниш, после пуснеш някаква захранка на тук пишештите, от там започваш да се оправдаваш.
Не си единствената ти преживяла насилие, айде не навсички изстрадали жени тука. За бога спри се, то индийски сериал не те стига. Разбрахме всички тука, искаш да си жертва в твоя филм. Ами бъди !

# 422
Елодия, за да се успокоят всички, просто кажи с две изречения какъв е планът за теб самата, а не отклонявай темата като оправдаваш някой. Нали ти си важна, а заедно с теб и дъщеря ти? Момичетата се интересуват от това....

# 423
Него ако не му пукаше нямаше цяла година да ходи всяко голямо междучасие да ходи да го прибира това дете защото психолозите са казали че той повече от 3тия час в училище не може да изкара

# 424
Не съм казала че е супер а просто обедняване че не всичко е толкова черно и бяло както го виждате вие

# 425
А ти как виждаш живота си от утре нататък - по месеци. Какъв е твоят план?

# 426
Момиче ,то ако беше черно и бяло тая тема нямаше да я има . Казват му психическо насилие и много от писалите са били там където си то сега и те разбират и ти съчувстват и се опитват да ти помогнат ,но ти не си готова за тази помощ .
Имам само един съвет който няма да ти струва нищо : чети и се информирай за хазлайтинг ,за хуверинг ,за личностно разтройство ,за цикъл на насилие ,съ- зависимост ... Горещо ти препоръчвам : "защо той постъпва така ?"

# 427
Естествено че не мисля да стоя и ще се махна но не сега.

# 428
А като не си е плащал издръжките на двете си деца ?
Какво пишеш ти по-назад за него, за ограничителни заповеди и че не плаща на децата. Сама тука говориш за него, после се извърташ. Караш всички да те съжаляват, това е сценария.
Каза, че сестра ти вероятно е пуснала сигнал за да ви вземат детето социялните. Ама то не се взема току така просто от един сигнал. Деца има в какви мухъли и мизерии живеят, че не ги вземат. А тука за един сигнал, при това бебе, което дори не може да говори и разкаже. Така друго, той ти помагал за зъбите, после ми пишеш -  не аз си ги плащам.
И незнам какво работиш, но аз съм безработна в момента и имам страшно много свободно време, когато и да вляза във форума, ти си вътре и пишеш. А това е през целия ден. Незнам каква е тази твоя работа, която можеш цял ден да си в нета из форума.
Всички тука се спукаха от съвети, от помощ. А ти на час по лъжичка пускаш нова сензация, ей така още повече да те съжалим.
Като си си намислила план действай, а не да искаш още повече да те съжаляват . Правим и грешна услуга всички тук.
Нямаше нещо, което да не предложено и посъветвано.
Да ти кажа, на мен никой не ми каза всички тези съвети които ти получи. Сама стигнах до всеки извод и съвет, защото не исках да съм жертва повече. Там е разликата между теб и всички останали, който ти пишат.
Без борба и лишения няма как да стане, просто така с вълшебна пръчица. Осъзнай се!
Това е твоя живот ! Ти избираш как да го живееш !

# 429
Първо не искам никакво съжаление и второ дори в момента съм на работа нощна смяна

# 430
И аз лъжех всички, че, да, ще се махна, глася си план и тъй. Нищо подобно, киснех си кротко и покорно при изрода и затъвах... Трябват действия, не думи...

# 431
Добре, нищо не е черно или бяло. Но колко бити, заклани, паднали и отнети деца трябва да има в живота Ви, за да се включи някакъв елементарен инстинкт? Нещо да звънне, че нещата не са както трябва? Защо очаквате тук да намерите признание за мъжа Ви? Така ли ще търсите признание и оправдание за себе си след време? Приемете, че това не е нормално. Планирайте напред, не се обръщайте назад. Търсете помощ, сама няма да се справите, това е сигурно.
Приемете, че ограничителна заповед не се издава на баща, спасил с шамари детето си от заколване или че бебе не се отнема само за скандали в семейството. Не Ви съдя, но мен не трябва да ме убеждавате в това. Вие спрете да се самозалъгвате, че това са просто неща от живота.
Излезте от този ужас, не блъскайте протегнатите към вас ръце само защото отказват да приемат Вашата действителност и се борете за детето си. Пишете за него, не за мъжа Ви - спасителя в междучасието.

# 432
А за това че не плаща издръжка не го управдавам напротив.

# 433
Колко често си виждаш детето?

# 434
Когато реша тогава мога да я виждам нямам наложен режим на свиждания с нея

Общи условия

Активация на акаунт