Домашно насилие

• 23 922
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Първо работа си имам а що се отнася до квартира че разликата от 50 лв е минимум  една сметка и не виждам кво толкова лошо има в Изгрев и там живеят българи и не са умрели и с разликата че за тия пари в Изгрев точно заради реакции като вашите се намират свестни неща не тавани партери и сутерени Ил стайчки с разни изкукали бабички.

# 556
Това за стоматологичния факултет и аз щях да го кажа, но сме в София, за Пловдив се съмнявах, че има.
Всъщност, какво излезе, има ли?
Елодия, много неща ти изглеждат невъзможни, но не са. Едно по едно се разрешават обаче, не всичко наведнъж. Освен това бавно!

# 557
Нямам намерение да бъда експериментално зайче на студенти.

# 558
  • Варна
Във Варна има. И непрекъснато търсят пациенти.

# 559
Защо ни се караш? Отново? Смекчи малко отношението, единици тук не биха те подкрепили! Хора сме, не става така.
Ти си експериментално зайче на себе си, стига си хапала и джафкала. Когато не ти харесва предложение - отмини.
Чудна работа...

# 560
  • Варна
Оф, ти за всичко претенции имаш, само към себе си нямаш такива. А състоянието на джоба ти не отговаря на капризите, които демонстрираш тук за квартирата, зъболекаря и какво ли не още.

# 561
Многото претенции никога не водят до нищо добро. Бях го писала преди известно време, ще се повторя.

# 562
Не ви се карам просто не разбирам реакцията срещу Изгрев на квартала му няма нищо да не казвам че в Преспите живеят основно българи и военни във Водното стопанство също като цяло са българи изобщо има си обособена българска част .

# 563
Много претенции има авторката.
Не иска при майка си: не е нормално там според нея(но не пречи детето й да се отглежда точно там).
Не иска каква да е квартира(сутерен,таван и тн.)
Не иска по-евтино зъболечение(не била опитно зайче).
Егати превземките,на отгоре на Нищото.
Авторке,явно отлагаш за да се стигне до там да си вземеш направо детето,голямо и отгледано.
Нямам думи?
Как спиш,как се храниш..как стоиш с този мъж,ако причината да ти отнемат детето е в него?
Не знам,аз лично разделена от децата си не съм била повече от няколко часа(което е прекалено),и не те разбирам.
Що за майка си? Как едни зъби се оказват преди детето ти?

# 564
Не ви се карам просто не разбирам реакцията срещу Изгрев на квартала му няма нищо да не казвам че в Преспите живеят основно българи и военни във Водното стопанство също като цяло са българи изобщо има си обособена българска част .
Защо ти е нужно да ни разбираш? Вземай решения сама, така трябва. Хората сме различни, мненията ни също. Избери си полезното.
Не се сърди, но с ятам, че си много опък човек. Да, объркана си, нормално е, но си много опъка. Ще трябва и там да се потрудиш.

# 565
Елодия, дали е възможно поне точки да използваш, че 3 пъти ти чета постовете, докато разбера долу-горе.

# 566
  • Варна
Тя хубаво ще си вземе детето готово, изгледано ама горкото дете няма да я познава. С едно виждане седмично... Голям шок ще е за него. А авторката не изглежда да е от хората, които имат капацитет да се справят с такава ситуация.

# 567
Е, сори, ама това вече на нищо не прилича!
На ръба съм да откажа да съдействам, егати претенциите, егати чудото, все недоволно, все не е достатъчно , все се мрънка , все на опаки . Ти тийн с проблеми да беше , нямаше да се държиш така. Егати!!!

# 568
Елодия, много си взискателна за глупости (и то без да можеш да си покриеш  финансово капризите), а за истински важните неща нямаш никакви изисквания. Гевезиш се да не си била на партер (че какво им е на партерите?), пък приемаш без проблем да си разделена с детето си и да живееш с потенциален убиец. Като се заселиш в циганската махала, не си ли правиш сметката, че ще трябва да мислиш и за повече престъпност, и за по-лоша компания на детето си? Много по-лоши неща са това от вероятността да живееш на партер. Съвсем са ти объркани приоритетите и това е причината за всичките ти проблеми. Но каквото било, било. Вече трябва да живееш по-умно, нямаш право на серизни грешки.

# 569
  • Варна
Ми да ходи да живее при братята роми тогава, на нас кво ни пука. Да се засели там в някой коптор и после да се чуди що социалните не й връщат детето. След като акъла й не стига да се светне, че те и това ще гледат и че бъдещото й жилище трябва да покрива някои критерии.

Общи условия

Активация на акаунт