Домашно насилие

• 23 918
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Значи за по-малко пари, не в цигански квартал и тя не е съгласна! Ще отиде там... защо ???един смислен отговор, моля!
сори, но не виждам какво може да се помогне на такъв човек.

# 571
Момичета, сещате ли се за някое предаване от типа на "Предай нататък", което в момента се излъчва?
На претенциозната авторка и трябва нещо точно такова - да и организират оправяне на зъбите в клиника (може би дори онази същата, в която оправиха зъбите на Силвестър Сталоун), без да е "опитно зайче"; да и намерят квартира без партер, таван и мухъл (какво квартира, направо да и подарят собствен апартамент, че и при родителите и не може) и да и осигурят работа редовна смяна (ама не каква да е, а по специалността на висшето и образование).
Авторке, в живота чудеса не се случват или се случват много рядко. Най-дългият път започва с първата малка крачка, а не с намерения, обещания, оправдания и хейтвания.
Простете острия ми тон, но не си в позиция за проява на капризи.
Всъщност знам ли, аз не мога да разбера хора, които предпочитат да са "боксова круша" пред "опитно зайче".

# 572
Големи претенции и чудо на базата на едно голямо НИЩО. И каква висшистка си, като нито можеш да пишеш, нито имаш дори наченка на интелигентна мисъл... Мен ме заболя глава от простотиите в тая тема и напускам. Дано съм дала кураж на жени, които наистина желаят промяна, а не на Такива, където пишат тука, докато не се върне изродът. Чао.

# 573
Не мога да разбера защо си мислите така за Изгрев , като в квартала има достатъчно живеещи българи, колко от вас въобще са стъпвали там.

# 574
А ти по каква причина си се вкопчила точно в тоя Изгрев?
Ами ако ти изникне по-добра оферта?
Ще я откажеш, че не е в Изгрев?
Виж, Елодия.
Колкото и да са търпеливи момичетата тук, сигурно в един момент ще им писне да ти изправят изкривените представи за нещата и ще те пуснат да се оправяш, както можеш. Би било жалко, защото би могла да получиш реална помощ от добри хора, които няма да ти искат нищо. Но ти се държиш така, като че ли ТИ правиш някому услуга да приемеш помощта му. После да не се нацупиш и да кажеш, че няма свестни хора и всички те използват, и че нямаш изход.

Много хубаво, че си взела твърдо решение да се махнеш от опасната си компания. Не се натрисай на друга такава без нужда.

# 575
Естествено че няма да го отхвърля но не и партери и тавани и пак питам,кой от вас е стъпвал в квартала ,че го заклеймяват е така.

# 576
Има ли значение кой е стъпвал? Какво променя това? Стига толкова, успех.

# 577
Явно мъжът й е в този квартал.

# 578
Естествено че няма да го отхвърля но не и партери и тавани и пак питам,кой от вас е стъпвал в квартала ,че го заклеймяват е така.
Ти да не бъркаш партер със сутерен?
Защото не виждам абсолютно нищо лошо в партерите. Това е просто апартамент на първия етаж. Какъв е проблемът?

Не ми е нужно да съм стъпвала примерно в Меден рудник, за да знам какво е.

Всъщност живей където искаш и както искаш. Само се махни от оня идиот, при когото си в момента, да не те четем в новините, докато си правиш зъбите. Пък дано извадиш късмет и не те бастисат някъде в циганската махала, накъдето си се ориентирала.

За момента родителски капацитет нямаш. Първо трябва доста да поработиш върху представите си и приоритетите си. Да си родител е много повече от едното изхранване.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 16:38 от Анонимен

# 579
Не не ги бъркам ,прекрасно правя разлика от едното до другото ,а мъжът ми не е от Изгрев .Сега да не минете на вълната ,че е циганин, не не е циганин .

# 580
Може да не е циганин по цвят, но по всичко останало не се различава от тях. И щом търпиш подобен тип в дома си, защо да не ги търпиш като съседи?
Знам, че има "българи", които съжителстват с циганите в махалите им. Ама то не били цигани, били копанари. Голяма разлика, няма що. Тези "българи" много-много не се различават от съседите си - нито по хигиена, нито по навици.

Като правиш разлика между сутерен и партер, какво имаш против партерите?

# 581
Само ще ви помоля престанете всячески да ме сравнявате и приобщаване към този етнос,нямам нищо общо с него ,нито аз нито мъжът ми.

# 582
Елодия, сравнението с този етнос се налага от само себе си, от начина ви на живот, от поведението, от мисленето... И не зависи от цвета на кожата.
Искрено се надявам да се осъзнаеш.

# 583
А що се отнася до партерите достатъчно такива съм видяла за 4 години работа .

# 584
Начина ми на живот и мисленето ми нямат нищо общо с въпросният етнос .

Общи условия

Активация на акаунт