Домашно насилие

• 24 445
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Тогава защо си при него? По-важен ти е от детето явно. Което, разбери, е напълно ненормално.

Колкото и да ти е странно, някои от нас са се разделяли с мъже по други причини, без една синина, и пак движещата сила е била майката и децата да са добре, майката да може да се грижи за тях. А ти твоето го харизваш, за да си при мъж. Ами сама виж как изглежда отстрани. Мъже много, а детето ти е едно, къде ти е акъла - явно се е изпарил.

# 451
Като не ти е отнето детето, каква майка си за да не си до него? Какви зъби, какви скъпи квартири, какви са тези 8 часа и то спяло ? Ама ти днес през деня си беше у дома, то не е спяло.
Ти си насилник за детето си в този случай, а то е жертва осъзнаваш ли го ? !

# 452
Добре, приемете, че няма работа на света по- важна от дете. Явно майчиният инстинкт при Вас не е сработил. Вероятно дамашното насилие и тук си казва думата.
Мъжът Ви иска детето? Ако беше така много от обстоятелствата в живота Ви щяха да са различни, не мислите ли? Дайте си време да приемете, че с този не става. Изборът Ви е той или детето. Смятам, че вече сте избрала. Смятам, че грешите. Смятам, че не го осъзнавате, ама хич.
Четете и мислете. Стига оправдания, сериозно.

# 453
На мен ми звучи като някоя наркоманка (образно казано, да не скочи сега, че я обвинявам, че се друса). Но поведението е същото - зависимостта е същата. Нищо не е така важно - нито достойнство, нито инстинкт за самосъхранение, нито дете. Има една тънка обвивка, която все още се старае да прилича на нормалните - опитва се да се държи като нормалните, а ако не успява да го прави, измисля разни благовидни предлози и оправдания - че нямала пари, че зъбите, че мухъл, че не знам какво си. А в нея има само една истинска нужда, която крещи: да е с оня. И пред себе си не си го признава дори, опитва се да си въобразява, че нещо прави, нещо планира, нещо осъзнава и действа по въпроса. Но внимателно отхвърля всяко действително практическо действие. Това е доста сериозна форма на психическа зависимост, за която не мога да я обвиня, защото личността й е мачкана с десетилетия. Или ще се случи нещо, което да я извади от транса (например неуспешен опит за убийството й), или ще си продължи така, докато опитът не стане успешен.

# 454
Детето ми ходи на ясли така че не виждам къде трябва да бъда през деня

# 455

Ами ей така - водиш я, взимаш я. Може и от 3 ч. следобед да я взимаш и да стоиш с нея на площадката.
Оправдания са това....
Не те обвинявам.
Но имаш нужда от помощ.
Дори и пречупени същества като теб не заслужават да свършат пребити до смърт.

Не казваш какъв е планът ти...

# 456
Да търсите жилище за вас двете, нова подходяща работа, да се виждате с психолог, социални, да пазарувате за дома, да чакате да си я вземете от градината. БЪДИ МАЙКА, стига бяга.

# 457
  • София
Да търсите жилище за вас двете, нова подходяща работа, да се виждате с психолог, социални, да пазарувате за дома, да чакате да си я вземете от градината. БЪДИ МАЙКА, стига бяга.
Поне 50 потребителки точно това й казваме вече в не знам колко страници. Аз чуваемост не виждам.

# 458
Първо не бягам и второ в онази къща повече от час час и половина няма как да стоя без да се избият с майка ми просто идея си нямаш какво е да живееш с някой който от 8 сутринта започва на фалшив водка и горе долу до вечерта вече е на литър.

# 459
Яслата не е до 8 часа.
Виж какво залъгваш само себе си, не и нас.
Колко идеално звучи, тя е на ясла, сестра ми я гледа, нямам време след 8 спи вече, нищо че от 5 до 8 не спи. Защо пък да не отида докато спи, ей така да я погледам ако ще, да съм до нея ако ще.
Но не! Ти си супер, някой ти я гледа, ти имаш да оправяш зъби, все едно с години се оправят. От там ще търсим работа ама на няма в България работа, препълнено е с вишисти. О да трябват ти връзки, а нямаш такива, ще поседя още малко при моя....
Питам тука всички майки, аз за пръв път чувам дете в 8 вече да спи. Всичко живо тука се оплаква от късно заспиващи деца. Поредно извинение.
Как си запълвам смяната, машината си работи. Ти за какво ли си там.... шефове няма ли.... чат във форума, съжаление на килограм и сериала върви с пълна пара. Ох колко ми е зле живота, от раждането до сега, колко съм онеправдана и неразбрана. Опаа.... смяната свърши, чакай да спрем машината.
Даже тежки жертви не се държат като тебе, факта че нямаш майчински инстинкт ми е крайно показателен и имаш оправдание за всичко. А после изплащала кредитите на сестра си, а ти как смяташ дете лесно ли се гледа ? Хората пари плащат на детегледачки, за да работят. А други кретат на 380 лв майчинство.

# 460
Аз се прибирам в 8 според теб в колко да отида там като съм от 7 до 7 на работа и имам един час горе-долу път до вкъщи

# 461
Е нали беше нощна смяна?

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 23:46 от Анонимен

# 462
Ти имаш идея, че според теб майка ти е алкохоличка (не знам дали е така). Ако е наистина така, защо си оставяш детето при алкохолик? Аз бих умряла от страх, ти страх за детето си нямаш ли? Сестра ти може да влезе да се изкъпе, може да заспи, майка ти ако е пияна, това дете може да падне отнякъде, да се пореже? Ама не, ти си стой при сигурния мъж, там е най-добре!

# 463
Първо не бягам и второ в онази къща повече от час час и половина няма как да стоя без да се избият с майка ми просто идея си нямаш какво е да живееш с някой който от 8 сутринта започва на фалшив водка и горе долу до вечерта вече е на литър.
Добре, животът е драма на килограм. Какво смятате да правите? От написаното до тук разбирам, че е най-добре да си продължите така, в блатото, според Вас. Помощ и варианти има, стига оправдания.
Как се виждате след година? Честно.

# 464
Първо там е и баща ми който помага на сестра ми второ и да ида да живея там ще ми се каже ама ние ще я гледаме ти иди да работиш на 3 ден ще ми бъде казано тука не е хотел и пак няма да съм покрай нея

Общи условия

Активация на акаунт