Домашно насилие

• 24 409
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Чакам само да тръгне на работа втора смяна и отивам да гледам предстои да взема заплата и поне я взимам на куп и наем и депозит ще мога да платя

# 526
Е, браво ! Аз лично стискам палци да не се разубедиш.
Не можееш ли да поговориш с шефката да даде  малко пари напред, явно нямаш вариант да сменяш работа сега ?
И друго - защо не поговориш с Банката, или  Съдебния изпълнител, не зная какъв е случаят с връщането на кредита, да направите нов погасителен план и да намалиш малко месечните вноски ?

# 527
Снощи говорих с колежката си и тъй като нямат хора тя ми каза че ако говоря с началник производство и може да ме пуснат и редовна от 9 до 6

# 528
Това за банката няма как да стане а за шефката ми смятам да я прецакан преди време ме прецака с една комисиона за продажба и ме остави без една стотинка за въпросният месец така че скрупули към нея нямам

# 529
Elodiq,  за мен ти си патологичен лъжец !
Бях те попитала кой е подал сигнал на соцялните за да ви я вземат, ти каза че вероятно сестра ти. Сега четах стари твои мнения в които казваш, че след поредния побои сама си отишла в соцялните и те са те пратоли в някаква фондация и после са алармирали съда, който ви я е отнел.
А ти ни излъга за анонимния сигнал.
Сега като видя на къде духа вятъра, веднага започна да говориш, че започваш да търсиш жилище. Ами не не ти вярвам ! Потребителите започнаха да те изобличат и ти обърна палачинката, само броени часове твърдиш и обеждаваш, че поне още 7 месеца ще седиш при твоя заради кредити и зъби. И изведнъж след нощната говориш за жилище .
Прочетете и първите мнения изобщо в профила, ще откриете много несъответсвия.
Очакваме нови 50 страници, сега за жилище , после друго лафа да върви.

# 530
Знам как звучи но и тогава разбрах какво е да ходиш пеша цял месец на работа и да нямаш и стотинки за кафе при положение че си си скъсал задника от бачкане за дадената сделка

# 531
Искаш да прецакаш мъжа си, после искаш да прецакаш шефката си ...
Аз лично не вярвам, че всички в твоя живот са безобразни черни боклуци, които те набутват и бичуват.
С този начин на мислене кой да прецакаш и на кой да си го върнеш, нищо чудно, че си на този хал.
И не сестра ти е подала сигнала към соцялните, защото видиш ли имала някаква файда. Това ти го писа, а ни излъга.
Поведението ти е анормално , не се учудвай че си в такъв батак.

# 532
Elodiq,  за мен ти си патологичен лъжец !
Бях те попитала кой е подал сигнал на соцялните за да ви я вземат, ти каза че вероятно сестра ти. Сега четах стари твои мнения в които казваш, че след поредния побои сама си отишла в соцялните и те са те пратоли в някаква фондация и после са алармирали съда, който ви я е отнел.
А ти ни излъга за анонимния сигнал.
Сега като видя на къде духа вятъра, веднага започна да говориш, че започваш да търсиш жилище. Ами не не ти вярвам ! Потребителите започнаха да те изобличат и ти обърна палачинката, само броени часове твърдиш и обеждаваш, че поне още 7 месеца ще седиш при твоя заради кредити и зъби. И изведнъж след нощната говориш за жилище .
Прочетете и първите мнения изобщо в профила, ще откриете много несъответсвия.
Очакваме нови 50 страници, сега за жилище , после друго лафа да върви.
Пълни глупости нищо не си разбрала отидох в полицията от там ме пратиха в съда от там ме пратиха в фондацията от там ме пратиха в закрилата от там ми предложиха кризисен център или оставане при майка ми отказах и се върнах при него с нея при следващия ни скандал при който ме гонеше по телефона отидох на кафе у сестра си после минах през майка ми и 10 минути по късно може би е било ми звънаха от закрилата

# 533
Поведението ми изобщо не е анормално ти нямаше ли да си искаш комисионата ако цял месец си работила и не си вземеш парите

# 534
И един мармот завива шоколад ....
Отишла на кафе в сестра си, ами сестра ти къде живее бе , при майка ти. А ти после си отишла при майка си.
И много добре рабрах, но не мога да те цитирам какво си написала за побоя и соцялните , но те тука всички могат да го видят. Сто пъти те питах и се чудихме как така ти взеха детето. Ти обвини сестра си.
Ти си лъжец ! Ти овърташ, ти прецакваш, чесно не си за съжаление.

# 535
Ако съм в твоя батак, изобщо няма мисля за работи преди 100 години. Като имам крайно наложащи неща за оправяне в живота, последното което ще искам е да прецаквам някой. И да ти нямаш скруполи не към бившата си шефка, нямаш скруполи към нищо.

# 536
Подсигурила си единия другия клиент договорила си цена и условия и накрая просто ти взимат сделката и след това разбереш че сделка е имало но ти не си си взела парите

# 537
"Сега ще ви кажа последният месец, търпя обвинения как сама съм си виновна че закрила на детето са ми взели малката защото сама съм отишла там а как попаднах там след поредният побой не издържах отидох в полицията защото и детето ми беше отнето и от там ми казаха че трябва да се оправяме със съда защото я е признал и имаме еднакви права а от съда ме пратиха във фондация за домашно насилие където ми казаха че ако аз не отида в закрила на детето те са длъжни да подадът сигнал и какво мислите след всичко се опитах като нея да оправя нещата и да ок ужкем се оправиха обаче оправяи се сама ти отиде там да ме правиш за резил без да си дава сметка че неговото поведение и отношение са причината да попадна там"
Това са думите на елодия. Каква сестра е подала анонимен сигнал, а елодия се прави 10 страници на ощипана.
Темата е за домашно насилие, какво общо имат сделките ти. Ами проблеми имат всички, предържай се към темата.
Искаш публика, цирк и сензации. С цената на детето си и всичко свято. Безкруполна си, лъжкиня и от това страдаш.

# 538
Сестра ми по това време беше на квартира .

# 539
Да това са мой думи и не го крия не мога да разбера защо ме цитираш след като се аз сама си разказвам пак на ново всичко

Общи условия

Активация на акаунт